Loading...
SARAJLIJA1 31 Bosnia and Herzegovina
Created 16 Apr. 2008
By SARAJLIJA1
Kafic.net forum » Drustvo i Zabava » Feste
SARAJLIJA1 31 Bosnia and Herzegovina Author
Vozdra raja!!!

Šta mislite o ideji za ponovno otvaranje festivala Elektronske muzike u Sarajevu

On je postojao prije par godina ali je ukinut bez nekog posebnog razloga.Inače ga ima večina država Europe pa zašto ne i mi???'''

Postoji velili broj poklonika ove muzike u Bosni I Hercegovini...............
Cuvam_te 31 Bosnia and Herzegovina Karma: 720
(SARAJLIJA1 - @ 16 Apr. 2008)
Vozdra raja!!!

Šta mislite o ideji za ponovno otvaranje festivala Elektronske muzike u Sarajevu

On je postojao prije par godina ali je ukinut bez nekog posebnog razloga.Inače ga ima večina država Europe pa zašto ne i mi???'''

jel mislis na futuru ?
Anja 25 Croatia Karma: 843
Forum guru
To se lako može oživiti. Samo ti treba još nekoliko ljubitelja elektronske glazbe koji su spremni potruditi se opet ga dignuti na noge.
Nije nimalo loša ideja, za bilo koji grad, ne samo za Sarajevo.
Sretno!
Bila je futura i Planet Sarajevo.................al treba bit nešto još Žešće i bolje organizovanije....ne samo u Bih več i regionalno.....................
Oximoron 33 Brazil Karma: 625
Forum guru
Berlin Love Parade----al na bosanski nacin
removed_user 13 Albania
Vozdra raja!!!

ak sad pocnu s pripremama za jednu 20-tak god ce bit nest od tog ))))))))))))))))
nIKAD NE RECI NIKAD...................JA MISLIM DA MOŽE I PUNO RANIJE U PUNO EFIKASNIJE NEGO PRIJE..................
Kavaz 31 Bosnia and Herzegovina Karma: 720
Admin
Forum guru
To je onaj festival "Futura"?

Valja gradske vlasti nemaju posebnog interesa od tog festivala...
removed_user 13 Albania
Vozdra raja!!!

mislim da je to jako dobra ideja..ja sam bio na futuri svake godine tako da bih opet dosao...ali mislim da je problem nase mase,ljudi,politicara koji su nezainteresovani za takvo nesto..

nek ima "DZIGARE (turbofolka) na sve strane ...zalost
MA JA DJIGERU MOŽEŠ ORGANIZOVAT SVAKI DAN OVDE AL TO MI SE GADI.................................A OVO JE IPAK MUZIKA 21 VJEKA...........................
removed_user 13 Albania
Vozdra raja!!!

hmm to mislis..ok!!

ja iskreno receno i nesjecam se, da sam ikad u BiH cula, da neko obozava taj stil muzike..
al ok je ipak ta zelja, da se to “nekad” ostvari!!!
Talla2XLC_at 30 Bosnia and Herzegovina Karma: 640
pa LOVEPARADE..trazi mjesto od 2011god... mogli bi poslati prijedlog za nasu drzavu BiH

posto ove god. Motto ,, Highway to Love'' mi ce mo dati prijedlog ,,Highway to Freedom''
adonnai 30 Slovenia Karma: 500
BILO BI SUPER! AKO BUDE JA DOLAZIM PRVI.....
Oximoron 33 Brazil Karma: 625
Forum guru
evo himne Berlin Love Parade,samo ne znam tacno koje godine je bila
sanjica_tz 24 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
MA JA DJIGERU MOŽEŠ ORGANIZOVAT SVAKI DAN OVDE AL TO MI SE GADI.................................A OVO JE IPAK MUZIKA 21 VJEKA...........................

removed_user 13 Albania
bilo bi nam super, al mislim da cemo se nacekati, presretna sam sto nas morales casti svojim prisustvom svaki paaaar mjeseci!!!
PA MOGUČA JE LOVEPARADA U SARAJEVU ŠTO DA NE...........MOŽE SE OBEZBJEDIT PROSTOR OD TOGA I BIH MOŽE IMAT KORISTI.................KOJA JE TO TEK PROMOCIJA..............NAŠE DRŽAVE U SVIJETU
removed_user 13 Albania
futura
removed_user 13 Albania
S'a se mucite?.........imate Exit ovde kod nas
IMALI SMO MI FESTIVAL MNOGO PRIJE EXITA........KAD NIJE BIO NI U PLANU..........TAKO DA........TREBA OVDE TO..........

You have to login to be able to post comments