Loading...
Kafic.net forum » Drustvo i Zabava » Feste
 2013 Author
Cao raja

Imamo u planu da napravimo kafic festu u Sarajevu. Planiramo lokal sto moze da primi oko 300 ljudi.

Zelio bi da se javite ako mislite da bi ste dosli na takvu festu Pisite ovdje ako ste pozitivni za tako nesta i ako biste dosli na takvu festu.

Festa je otvorena za sve clanove, tako da nije problem ako zivite u susjednoj zemlji i zelite ili bi pokusali doci na tu festu.

Pisite nam ovdje tako da dobijemo sliku koliko vas bi zeljelo doci na jednu zajednicku festu u Sarajevu
removed_user 13 Albania
Ja dolazim definitivno !!!!!!!!! to se ne smije propustiti
hare_hz 27 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
naravno da bih dosao i jos ekipice samnom koji su clanovi kavanee
cool idejaaaaa!!!!!
Alenichev 29 Bosnia and Herzegovina Karma: 615
to bi extra bilo...
removed_user 13 Albania
A kada bi ta festa bila?
removed_user 13 Albania
Nermine polupat ću ti sve radne kolege samo da znaš
i naravno da ću doć definitivno
removed_user 13 Albania
doso bi i ja al nemam muda ni para ........ nekad
removed_user 13 Albania
ovisi kad če bit
removed_user 13 Albania
kad bi bio taj party???
removed_user 13 Albania
SUPER IDEJA!! Dolazim naravno!
Japanac 30 Bosnia and Herzegovina Karma: 719
Admin
Forum guru
nije losa ideja, posto je dosta raje na kaficu iz sarajeva.
licno ne bih dosao, dosta je sto vas moram ovdje gledati, zamisli jos da gledam vase odvratne face uzivo

shala samo... javite mjesec dva unaprijed da mogu organizovati par dana slobodnog vremena da trknem do rajvosa. idealno bi bilo oko nove godine ili na ljetno, jer tada je najvise raje u sarajevu, mislim na dijasporu.
Admin
Forum guru
(removed_user - @ 03 Oct. 2007)
SUPER IDEJA!! Dolazim naravno!

eh ako ti dolazis... onda dolazim i ja

ps. moze i u tom shorcu... necu se zaliti
removed_user 13 Albania
(Japanac - @ 03 Oct. 2007)

eh ako ti dolazis... onda dolazim i ja

ps. moze i u tom shorcu... necu se zaliti

Samo ti dodji a ja cu sorc nabacit pa makar i snijeg padao!!
Admin
Forum guru
to volim cuti hehehe
neka nas ljubav grije... ja cu u boksericama
ima da nas ljubav prema kafic.net-u ugrije

@nermin
imas li ideju kad ce to biti?
 2013 Author
@Moj Kolega Jagatanac

Imam ideju brate, otprilike u roku od jednog do dva mjeseca. Imam kolegu u Sarajevu koji nam ganja lokal i koji ce se potruditi da nadje dobar lokal za jedno 300 ljudi otprilike. Startali smo ovaj konac da vidimo ako su raja raspolozena za takvu festu. Gledao sam takodne nedavno google statistiku za bosnu i imamo bas tonu posjeta iz bosne a oko 80% njih je bas iz Sarajeva, tako da bi bas bilo cool napraviti jednu festu bas u Sarajevu i onda ako ona prodje dobro pravili bi kad god se vi pozelite jedni drugih

@Profokator
Svaka cast za sliku pravi si Afrikanac sada Kad sam je vidio prvo kontam neka plavusa, kad sam se bolje zagledao ono Profokator afrinak style Ko Lav izgledas
removed_user 13 Albania
Sve je to u redu, tarzan sam, nije frka nego, oćeš li smjet' doći na tu feštu
pa zamisli mene i još 10ak mojih tu, neću ti ba dat kući da se vratiš
Admin
Forum guru
mislim ipak da nece bas doci 300 ljudi kao sto si zamislio hehe. izvini... ali budimo realni. ako bude 50, bit ce cool, pa zato lokal nije ni bitan. moze bilo koja lokacija, npr. city pub ili slicno, samo treba objaviti datum i lokaciju kada da se raja sastane. ili da iznajmite neki manji lokal iskljucivo za ove prilike, ali kao sto rekoh, nece bas doci toliko raje.
 2013 Author
@Japanac

Sad si pravo negativan brate prepusti meni ljude samo ti dodji Ja ti garantujem da ce biti oko 300 ljudi, ako nebude dobijes 10 marki ;p Bice dobro dosli i ljudi koji nisu clanovi na kaficu jer je festa u jednu ruku promocija za kafic a u drugu ruku mjesto gdje se vi koji ste vec na kaficu mozete sresti uzivo. Tako da nije problem napuniti 300 ljudi, ako Sarajevo nemoze da napuni jedan tako mal lokal onda neznam

Dont worry just show up
removed_user 13 Albania
kakav ba city pub, preveliko i to.. znam ja jedan solidan birtus kod željezničke stanice, zove se CVRKUT i može stat jedno petnestak ljudi
šalu na stranu a l' fakat o kakvoj to cifri pričaš od 300 ljudi.. pa kad bi svima platio prevoz i smještaj do Sarajeva nebi ih toliko došlo
removed_user 13 Albania
PA dobro mjesec ili 2 je neko okvirno vrijeme! Samo please, please, please neka bude vikend! DA i ovi članovi što rade mogu da si daju oduška na jastucima sutradan! Ma ja bih došao al' me strah ovih Ninji i Ljudi- lafova!

You have to login to be able to post comments