| | (removed_user - @ 04 Jan. 2008) sto to? mislis da ce te neko naci,i pretuci to su povvjerljive informacije..moze se neko predstaviti ko ja |
| | (removed_user - @ 04 Jan. 2008) to su povvjerljive informacije..moze se neko predstaviti ko ja imas pravo 5 maraka |
| | (removed_user - @ 04 Jan. 2008) imas pravo 5 maraka pa neces valjda samo 5 poslat! skrtice |
| | (removed_user - @ 04 Jan. 2008) pa neces valjda samo 5 poslat! skrtice izmedju 5 i maraka,moze stojati sto 5 hiljada maraka |
| | (removed_user - @ 04 Jan. 2008) izmedju 5 i maraka,moze stojati sto 5 hiljada maraka ma necu toliko |
| nego djeco .. kako je bilo na tom partiju ? |
| | (danij3La - @ 06 Jan. 2008) nego djeco .. kako je bilo na tom partiju ? citaj moje upise i vidjet ces |
| (removed_user - @ 06 Jan. 2008) citaj moje upise i vidjet ces oo zaLosti moje |
| (removed_user - @ 06 Jan. 2008) ahahhahhha dobro je pa se nisam zeznula da pitam starce da me uopste puste |
| | (danij3La - @ 06 Jan. 2008) dobro je pa se nisam zeznula da pitam starce da me uopste puste pa zar treba starce pitat? |
Loading...