Loading...
Mahalash 27 Bosnia and Herzegovina
Created 17 Mar. 2008
By Mahalash
Kafic.net forum » Drustvo i Zabava » Feste
Mahalash 27 Bosnia and Herzegovina Author
Bas me interesuje nesto..
Koliko ko moze da popije Alkohola?
Ja iskljucivo pijem zestoka pica pa znam svuc za noc litrenku ili litrenku i po ljutoga kad je dobra gida......A i meza bogami heheh
:2drunk::2drunk::2drunk:
removed_user 13 Albania
Zavisi od raspolozenja atmosfere i drustva nekad mi se muci samo kad osijetim miris alkohola,a nekad mogu litrenjacu da saspem kao vodu
PAHULJA-5 29 Bosnia and Herzegovina Karma: 615
5 premingera i odma mi svi nešto lijepi,,Bože dragi,,,,slatki mili,,,svi prelijepi,,,,(pivo)
removed_user 13 Albania
nema potrebe da idem do maximuma...mjera mi je 2 flase vina za jednu noc...da mi bude ono bas bas...
kemmo 28 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
Najvise sto sam popio od zestokih je boca Stoka znaci oko litar(ubio se), a najvise volim pivu i za sada sam najvise slistio 6 litara za jednu noc! Al ima vremena za mene,jos sam mlad, mislim da cu postati pravi iskusni alkoholicar!
ja nisam Ljudi alkohola kusio 4 mijeseca jedva chekam godisnji ima da se raskujem ko supa heheheh
Kralju...
(kemmo - @ 17 Mar. 2008)
Najvise sto sam popio od zestokih je boca Stoka znaci oko litar(ubio se), a najvise volim pivu i za sada sam najvise slistio 6 litara za jednu noc! Al ima vremena za mene,jos sam mlad, mislim da cu postati pravi iskusni alkoholicar!

:2drunk::2drunk:
i ja sam isti takav kad bi mi ko trazio ja bi mu boxerice svoje dao hhhehehe

(PAHULJA-5 - @ 17 Mar. 2008)
5 premingera i odma mi svi nešto lijepi,,Bože dragi,,,,slatki mili,,,svi prelijepi,,,,(pivo)
PAHULJA-5 29 Bosnia and Herzegovina Karma: 615
ja nebi vala bokserice dala,,,nedam ništa,--inače sam ,,mala škrtica-,,,,al nevolim,,žestoka pića tako znači,,,par piva,,i meni već,,,dosta,,,,onno,,,
removed_user 13 Albania
ma kako kad, nekad mogu popiti 5-6 casa, nekad ni jednu..ali nisam bas ljubitelj alkohola
removed_user 13 Albania
skoro nikad ne pijem!
daTii 24 Kosovo Karma: 1063
Forum guru
ne pijem nikat al ponekat da neka festa sto znam li svadba mozda pijem jedan put u goodinu i to malo 2 pivot-a vise ne zavisi od atmosfere..

samo prije godinu dana za maturu sto sam se napio previse i nikat ne desilla mi se da se napijem ...ne volim alkool nikako
removed_user 13 Albania
(daTii - @ 17 Mar. 2008)
ne pijem nikat al ponekat da neka festa sto znam li svadba mozda pijem jedan put u goodinu i to malo 2 pivot-a vise ne zavisi od atmosfere..

samo prije godinu dana za maturu sto sam se napio previse i nikat ne desilla mi se da se napijem ...ne volim alkool nikako

a slika upravo potvrdjuje sve sto si ti rekao LOL
Forum guru
(removed_user - @ 17 Mar. 2008)

a slika upravo potvrdjuje sve sto si ti rekao LOL

ma neka slika potvrdjuje...jel flase su prazne...al mene ne briga narod sto kaze ce za mene za sLiku jel sam pijanica.ipak ne volim alkool.nikako smrt alkool zivjella(Ml) desi se neka da popijem jedno pivo u godinu .nista vise....
removed_user 13 Albania
(daTii - @ 17 Mar. 2008)

ma neka slika potvrdjuje...jel flase su prazne...al mene ne briga narod sto kaze ce za mene za sLiku jel sam pijanica.ipak ne volim alkool.nikako smrt alkool zivjella(Ml) desi se neka da popijem jedno pivo u godinu .nista vise....

ma zezam te, by the way slika je orginalana i super je
a jos bolje je sto ne volis alkohol i sto ga ne konzumiras cesto
Forum guru

ma zezam te, by the way slika je orginalana i super je
a jos bolje je sto ne volis alkohol i sto ga ne konzumiras cesto

ja mislim za svojo zdravlje
removed_user 13 Albania
(daTii - @ 17 Mar. 2008)

ja mislim za svojo zdravlje

i na svoj dzep
Forum guru

i na svoj dzep

e i to
removed_user 13 Albania
Nepijem alkohol.................................pozzz!!!
mussollinni 63 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
alkosi jedni idite se lijeciteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee(gusti)(gusti)(gusti)(gusti)(gusti)zivio gustiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

You have to login to be able to post comments