Loading...
Mahalash 27 Bosnia and Herzegovina
Created 17 Mar. 2008
By Mahalash
Kafic.net forum » Drustvo i Zabava » Feste
Oximoron 33 Brazil Karma: 625
Forum guru
ne konzumiram tu vrstu opijata
Kavaz 31 Bosnia and Herzegovina Karma: 720
Admin
Forum guru
Alkohol poznajem samo kroz medicinske svrhe u vidu dezinfekcije a dezinfekciju unutarnjih organa ne prakticiram
Mahalash 27 Bosnia and Herzegovina Author
zanimljivo
removed_user 13 Albania
tri red-bull-votke i dosta da digne razpoloženje, onda igram cijelu noč..
removed_user 13 Albania
e kad nisi 4 mjeseca nemoj ni da se omrsis brate nemoj nikad vise ni probat hehehhe
(Mahalash - @ 17 Mar. 2008)
ja nisam Ljudi alkohola kusio 4 mijeseca jedva chekam godisnji ima da se raskujem ko supa heheheh
a ti to pijes ehhehhehehee
ma ima bezalkoholnog ti to znas ali djaba varat zeludac hehehe
(removed_user - @ 18 Mar. 2008)
e kad nisi 4 mjeseca nemoj ni da se omrsis brate nemoj nikad vise ni probat hehehhe
removed_user 13 Albania
ajde sto varas zeludac nego glava boli i metar oko glave hahahhah
(Mahalash - @ 18 Mar. 2008)
a ti to pijes ehhehhehehee
ma ima bezalkoholnog ti to znas ali djaba varat zeludac hehehe
ma nek neboli na pola metra koliko hoce jos 34 dana i onda ma da boli i te kako hehehe
pozelilo se ono svasa nesto
ajde sto varas zeludac nego glava boli i metar oko glave hahahhah
removed_user 13 Albania
uhhhh svasta se pozelilo a....ma gdje li ces prije ti kad odes kuci a...haaaa a ja ti kazem bolje prodji se alkohola skroz sta ce ti to ba
ma nek neboli na pola metra koliko hoce jos 34 dana i onda ma da boli i te kako hehehe
pozelilo se ono svasa nesto
prodji se ti alkohola pa .....skoro koda sam se i prosao...jeste jeste dvoje mi stvari nedostaju alkohol i zene......o ima da sse raskujem 15 dana u bih
uhhhh svasta se pozelilo a....ma gdje li ces prije ti kad odes kuci a...haaaa a ja ti kazem bolje prodji se alkohola skroz sta ce ti to ba
removed_user 13 Albania
jednom sam se olesio sav......popio litar stocka od ujutro od pola 11 do poslije podne do 2h..bio prvi maj a ostatak dana sam prespavao.....
removed_user 13 Albania
heheh vidis brate kad se mora bez svega se moze nemislis na to i to je to...ti ode prije mene hahha nemoj da te raskuju valja ti se vratit opet
prodji se ti alkohola pa .....skoro koda sam se i prosao...jeste jeste dvoje mi stvari nedostaju alkohol i zene......o ima da sse raskujem 15 dana u bih
e moj boze nije lahko ovdije biti musko heheh
kako da nemislim s kom god pricam samo su dvije teme ...i d anemislim
zanimljivo
ma imam opet 3 mijeseca da se skujem ovdije..
hehe

heheh vidis brate kad se mora bez svega se moze nemislis na to i to je to...ti ode prije mene hahha nemoj da te raskuju valja ti se vratit opet
kralj si ja sam jednom s jaranom popio 16 litara pive za 5 sati navece nisam sebi mogo doc 3 dana majek mi...jojo kad se sijetim eheheh
jednom sam se olesio sav......popio litar stocka od ujutro od pola 11 do poslije podne do 2h..bio prvi maj a ostatak dana sam prespavao.....
removed_user 13 Albania
kralj si ja sam jednom s jaranom popio 16 litara pive za 5 sati navece nisam sebi mogo doc 3 dana majek mi...jojo kad se sijetim eheheh

mah joj jarane ja kada sam se sutra dan probudio sve mi se okretalo.....4dana nisam nista mogao da jedem......mah to niko nemoze da zamisli dok ne dozivi sam......
ja se sutradan vozim s ocem u kolima a on po rupama namijerno kako on u rupu a ono iz mene na usta ....ja pic..ti materina lijepo je bilo pit hehheehe..
nema ba onon kad se pije guzici nikad dosta
zato sam sad preso na ljuto zakon

mah joj jarane ja kada sam se sutra dan probudio sve mi se okretalo.....4dana nisam nista mogao da jedem......mah to niko nemoze da zamisli dok ne dozivi sam......
removed_user 13 Albania
ja se sutradan vozim s ocem u kolima a on po rupama namijerno kako on u rupu a ono iz mene na usta ....ja pic..ti materina lijepo je bilo pit hehheehe..
nema ba onon kad se pije guzici nikad dosta
zato sam sad preso na ljuto zakon

ja samo ljuto i pijem....al ljuto kad udari u glavu onda je kraj.....samo te odjednom opali......
nema nis zesce Gin i Tonic........pa deri zilha....jedno litru svuces i donji si sve ti godi..jos ako je dobro drustvo majko moja moze se i vise popiti....

ja samo ljuto i pijem....al ljuto kad udari u glavu onda je kraj.....samo te odjednom opali......
removed_user 13 Albania
nema nis zesce Gin i Tonic........pa deri zilha....jedno litru svuces i donji si sve ti godi..jos ako je dobro drustvo majko moja moze se i vise popiti....

mah joj ja najvise stock pijem......al nekada promjenim......al jos kada je drustvo i muzika extra ubijem se.....
stock leda i mezi se koal ha...znas i ti sta je dobro heheh

mah joj ja najvise stock pijem......al nekada promjenim......al jos kada je drustvo i muzika extra ubijem se.....

You have to login to be able to post comments