Loading...
chilalokenge 1981 Bosnia and Herzegovina
Created 09 Jun. 2008
By chilalokenge
Kafic.net forum » Drustvo i Zabava » Feste
chilalokenge 1981 Bosnia and Herzegovina Author
Forum guru
aloha narode ,,,sta ima italija pusi trenutno nisam se tako nadao,,nego evo jedno pitanje koji ste najgori ili najinteresantinjii mix pica pili,,,,,evo ja sam naprimjer ,,pio stock-colu...i nestalo nam cole i imali smo trenutno na lageru sok od jagode ....pa smo pili stok i sok od jagode ,,jer se pripremamo za diskoteku bilo je to davno ali nezaboravno.....prve tri ture su bile bljak uh ali poslije je islo,,,,da cujemo koje ste vi cudne mixove pili....alohaaa:2drunk::2drunk::2drunk::2drunk::2drunk:
boka73 40 Germany Karma: 693
bolje i da te ne pitam kako ti je bilo sutra dan mi smo slavili neko oprostajno vece i pili neki Pfleumchen u prijevodu liker od sljiva i t d nikada u zivotu ga vise nisam popilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Forum guru
(boka73 - @ 09 Jun. 2008)
bolje i da te ne pitam kako ti je bilo sutra dan mi smo slavili neko oprostajno vece i pili neki Pfleumchen u prijevodu liker od sljiva i t d nikada u zivotu ga vise nisam popilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

liker od sljiva ,,,hm zanimljivo :2drunk::2drunk::2drunk::2drunk::2drunk:
ja ja jedva ostala ziva sada nejedem ni marmeladu od sljiva
kolach 23 Bosnia and Herzegovina Karma: 592
(chilalokenge - @ 09 Jun. 2008)
aloha narode ,,,sta ima italija pusi trenutno nisam se tako nadao,,nego evo jedno pitanje koji ste najgori ili najinteresantinjii mix pica pili,,,,,evo ja sam naprimjer ,,pio stock-colu...i nestalo nam cole i imali smo trenutno na lageru sok od jagode ....pa smo pili stok i sok od jagode ,,jer se pripremamo za diskoteku bilo je to davno ali nezaboravno.....prve tri ture su bile bljak uh ali poslije je islo,,,,da cujemo koje ste vi cudne mixove pili....alohaaa:2drunk::2drunk::2drunk::2drunk::2drunk:

ja sam pio daleko najjaci mix na svijetu....zohva sa filtiranom vodom..ma kakva votka..macij kasalj za ovaj mix...probajte..
mima_sis 25 Bosnia and Herzegovina Karma: 500

ihi hi hi nije to nista mi smo pili vodku sa gustim sokom i stvarno je dobro vodku sa mlijekom ines kafo vodku sa colom a kad sam sama zivilila posto je moj stari kolekcionar skuplja sve vrste pica al nepije e onda sam ja muckala sve poredu
Forum guru
(mima_sis - @ 09 Jun. 2008)

ihi hi hi nije to nista mi smo pili vodku sa gustim sokom i stvarno je dobro vodku sa mlijekom ines kafo vodku sa colom a kad sam sama zivilila posto je moj stari kolekcionar skuplja sve vrste pica al nepije e onda sam ja muckala sve poredu

auuuuuuuuuuuuu jesi li fasovala proljev....:2beurk::2beurk::2beurk::2beurk::2beurk::2beurk:
Evo sakupljamo se bas me interesuje sta ima pa da isprobam :blue::blue::blue:
Anja 25 Croatia Karma: 843
Forum guru
Cherry Brandy i Kruškovac Mi smo odmah dva alkohola pomiješali

Ma Bljak!

auuuuuuuuuuuuu jesi li fasovala proljev....:2beurk::2beurk::2beurk::2beurk::2beurk::2beurk:

ma kaki sam se ubila bogami znas kako je dobro al tad tad sam bila mlada hehe

hahahaha..joj chilson najbolji si..jos samo da ti je aparat..
(boka73 - @ 09 Jun. 2008)
Evo sakupljamo se bas me interesuje sta ima pa da isprobam :blue::blue::blue:

idi na google kokteli recepti ima stvarno dobri
(Anja - @ 09 Jun. 2008)

Ma Bljak!

ma kazem ja nije to za ADMINE....hihihihihi
removed_user 13 Albania
ja sam sa kolegicom mesala gin tonic i liker od visnje...ajoooooooj
ne pitaj kako je ujutro
(Anja - @ 09 Jun. 2008)

Ma Bljak!

heheh ja sam pila kruskovac jeger i zaljevala pivom

i zavrsila u hitnoj ne na ispunpavanju neg na ssivanju ma bjezim ja sa ove teme dok me nisu prozvali alkosom
Forum guru

heheh ja sam pila kruskovac jeger i zaljevala pivom

i zavrsila u hitnoj ne na ispunpavanju neg na ssivanju ma bjezim ja sa ove teme dok me nisu prozvali alkosom

pa bolje da si dosla kod mene na ispumpavanje ja imma sve aparature kao oni na hitnoj ha ja :insane::insane: + kod mene ti netreba verssiherung

pa bolje da si dosla kod mene na ispumpavanje ja imma sve aparature kao oni na hitnoj ha ja :insane::insane: + kod mene ti netreba verssiherung

procitaj bole sta sam napisala
Forum guru

ma kaki sam se ubila bogami znas kako je dobro al tad tad sam bila mlada hehe

cuj liker od visnje,,,na kraju si postala tresnja u bolnici ))))
removed_user 13 Albania
uzmeš fino pivu i punu pepeljaru pepela.. i ližeš onaj pepeo i cugaš pivu.. 5 dana posle sebi dolaziš ali nikako da dodješ
imali smo tad 17 godina vrelih
Grimm 28 Belgium Karma: 787
Admin
Bailey's, kahlua i absinth(90%) to se sve fino zapali u casi i moras kroz slamcicu da pijes...
samo vidis kako jedan po jedan padaju pod sto

You have to login to be able to post comments