| (removed_user - @ 14 May. 2008) ma da dokazem da mogu vise nego muskarci popiti i dalje na nogama biti hahaha...e jebiga nemeres vise od mene...majkemi.. |
| | (kolach - @ 14 May. 2008) hahaha...e jebiga nemeres vise od mene...majkemi.. kladimo se? samo nemoj pive piti, to mi je bas (fuj) tequila, votka.... sta god... gotov si |
| | (kolach - @ 14 May. 2008) ma moze..al sta god popijem ti placas...vazi li???? pa kakav si ti gentleman |
| (removed_user - @ 14 May. 2008) ni jedno ni drugo...nego jednostavno merak...il potreba... uh jaro zavisi kako kome... |
| (removed_user - @ 14 May. 2008) pa kakav si ti gentleman ja sam extra kavalir ali i si podigla opkladu... |
| | (kolach - @ 14 May. 2008) ja sam extra kavalir ali i si podigla opkladu... ma ne pijem ja uopste evo jedan gusti sok (gusti) |
| (removed_user - @ 14 May. 2008) ma ne pijem ja uopste evo jedan gusti sok (gusti) hehe..uzecu ga samo ako je od tebe ako ti castis.... |
| | suvisna tema mislim da se ovdje nema o cemu raspravljat´ autor ocito tek s´vaca neke stvari,odnosno odrasta |
| (removed_user - @ 14 May. 2008) suvisna tema mislim da se ovdje nema o cemu raspravljat´ autor ocito tek s´vaca neke stvari,odnosno odrasta |
Loading...