| | o Dragi, otpusti vozača. Danas me dva puta zamalo ubio - bijesno će žena.A muž će : - Nemoj tako. Dajmo čovjeku još jednu priliku... |
| U Birou za zapošljavanje: - "Tražim posao, kod kuće imam ženu i desetoro dece." Službenik sleže ramenima i mirno pita: - "A osim toga, šta još znate da radite?" |
| | U nekom zatvoru došao novi policajac raditi kao čuvar. Upravnik ga upozorava o neposlušnosti zatvorenika. Na to će policajac: - Ma nema problema šefe, tko ne sluša, ima da leti napolje! |
| znate li da u kini uopšte nema komaraca....!!!!!!!!!!!!????? pa svako svojega ubijo...! |
| znate li kako se na bosanskom kaže snježana i sedam patuljaka?????????????? habiba i sedam gariba....!!! |
| Idu dvijee trenerkee ulicom i nailazeee na šorc !! Uzvikaa jednaa trenerkaa uhhh vidi invalida !!! |
| Gleda mali Mujo gliser na moru i dernja se: - Hod' vid' babo, čo'jek freza more!! |
| Unuka: Bako, kako je to imati seks prvi put ? Baka: Isto kao kada imaš klimav zub ! Unuka: Ne razumijem, kako to misliš ?! Baka: Paaa... boli, ali ne daš da ti ga izvadi ! |
| Jel cigo kako ti se djeca zovu !?? Cigo : Imam ovo desetoro djece sva su mi na M samo mi je Mišo na Š !! |
| | Dosla smrt kod hase: haso, daj ruku... Haso: eee, nisam ja budala, da ti dam ruku, pa da umrem... Smrt ce na to: jes ti pametan... Give me five... |
Loading...