| | Cura : Ti si pedofil ? Dečko : Moliim ? Otkuda ti to ? Cura : Tvoja cura mi je rekla Dečko : Ma ona ima 7 godina šta ona zna |
| Šta je to Supermen poza? Kad si u javnom wc-u na čučavcu i držiš ruku na kvaki od vrata da neko ne bi ušao. |
| | otvorio harry potter skolu za carobnjake u bosni... prijavio se mujo... na casu ga upitas: kako ces pretvoriti kokos u zmiju? mujo ko iz topa: ozenis je... |
| Dolazi Mujo u pekaru: “Jel ima bureka?” “Nema.” “A jel ima piroške?” “Nema.” “A jel ima barem jogurta?” “Nema.” “Pa što ima??” “A eto, radi se… |
| Ide narkoman parkom i prska prskalicom. Prilazi mu covek i pita ga: -Sta prskas to sinko? -Prskam protiv krokodila. -Ali ovde nema krokodila. -Pa nema kad ja prskam. |
| Pričaju Mujo i Fata što bi bili kad bi se ponovo rodili. Mujo: "Ja bi bio konj! Fata:" E , Mujo , nemožeš biti jedno te isto." |
| Kaže Mujo Hasi: -Spavao sam sa tvojom ženom. A Huso ce njemu: -Ja sa tvojom nisam ni oka sklopio |
| Ko je izmislio Triatlon? Cigani: Dođu pješice na bazen, plivaju, vrate se kući biciklom. |
| KAže Dodikova žena mužu: - ja ne znam što se ovi ljudi žale da je teško preživjet i kad dvoje rade. Kod nas samo ti radiš i sasvim je dobro. |
| Bila dva Zemunca na slavi i jedan jede prstima. - Nožem, brate, nožem! - Koga, brate, koga? |
Loading...