Loading...
removed_user 13 Albania
Created 04 Jul. 2007
By removed_user
Kafic.net forum » Drustvo i Zabava » Moda
removed_user 13 Albania
vozdra!
ev ja otvorio ovu temu da vidim kako i čime se narod bavi i sta je sve spreman napraviti da sačuva svoju liniju,dali idete na fitnes,aerobiku dali koristite cajeve za mršavljenje ili kakve tablete-pilule,dali pazite sta jedete ili vam je sveedno....itd
uglavnom malo se raspišite možda neko i kakvu pametnu cuje na ovu temu.
removed_user 13 Albania
nee .. nikakve tabLete iLi cajeve
sve jeDem sta mi je uKusno
i samo SPORT hehehe
removed_user 13 Albania
pa et onda koji sportom se bavis
removed_user 13 Albania
hmmm...ja je necuvam,,ona cuva mene zar nije tako lakse...
a jel ti to hoces smrsati ili???
removed_user 13 Albania
kad zavrsim sportom ( fitnes i cardio) onda pijem caj (green tea) to ti pomaze da se ne debljas ili tako nesto
ah ako nepijem caj onda je milkshake....
removed_user 13 Albania
KiCKB0XXXXX
removed_user 13 Albania
(removed_user - @ 04 Jul. 2007)
hmmm...ja je necuvam,,ona cuva mene zar nije tako lakse...
a jel ti to hoces smrsati ili???

ma jok kakvi mrsavti u sta da mrsavim u kosti hehehe,to ja sam nako stavio tu temu da raja pise mozda ova tema nekome i pomogne i zato bi zamolio sve koji se prave pametne nek kljukuše,pure,čevape.... itd ostave na miru in nek budu barem malo dostojanstveni i kulturni dobro more biti i malo šale hehehe
removed_user 13 Albania
KiCKB0XXXXX

hehe i ja sam to treniro dok mi nisu bubnjiči u ušima popucali heheeh
Alenichev 29 Bosnia and Herzegovina Karma: 615
ma trčanje buraz je zakon!
removed_user 13 Albania
JEDITE I PIJTE,ALI NE PRETJERUJTE..... hehe
ja se nikad ne debljam,niti pazim sta jedem,i koliko jedem , nemam problema sto se tice toga....
removed_user 13 Albania
ja radim puno svaki dan u stressu

stressom je najlakse cuvati liniu
Dzolito 32 Sweden Karma: 612
Nije ti dobro da stressas!!

Sexom se najbolje cuva linija!!!
removed_user 13 Albania
hm...jedi sve sto volis i sto ti se jede.....uz vise voca i povrca..naravno sto pojedes potrosi dobrim,vatrenim,divljim SEXOM
Miki_Mia 30 Netherlands Karma: 500
Plivanje je najbolje. Ucvrsti misice i jos oblikuje kozu, sto nemozes uraditi naprimjer sa fitnesom
Japanac 30 Bosnia and Herzegovina Karma: 719
Admin
Forum guru
vozdra!
ev ja otvorio ovu temu da vidim kako i čime se narod bavi i sta je sve spreman napraviti da sačuva svoju liniju,dali idete na fitnes,aerobiku dali koristite cajeve za mršavljenje ili kakve tablete-pilule,dali pazite sta jedete ili vam je sveedno....itd
uglavnom malo se raspišite možda neko i kakvu pametnu cuje na ovu temu.

eee ovako ja to cinim... uzmem jedan dobar lenir, po mogucnosti metalni... ovi plasticni brzo pucaju... i povucem liniju, koju zatim uokvirim i cuvam sve do prvog zemljotresa... a onda ponovim opet isti postupak.

goni shalu u pm... evo bit cu ozbiljan jednom u zivotu:
vec zadnja dva mjeseca pucam neku svoju varijaciju proteinske dijete. svaki dan pola kile do kila pilecih prsa, pola litre jogurta i iz navike dosta salate (ali bez onih sauce-eva sto sadzre majonezu... to vam je smrt). malo zasladim sve povrcem i vocem... pocesto pojedem onigiri ili sushi kao snack. a tjelesne aktivnosti... trcanje 1-4 km svako jutro, neke tipicne vjezbice i redovno vozim biciklo, jer sam izbacio kola iz rutine... danas sam presao 20 km za jedan sat na biciklu. tako da nije nista mnogo... ali moram priznati da se osjecam mnogo spreman sada... lakse se dise sto bi rekli i mogu svakome da preporucim
cisto ono da se osjecate \"malo neodoljivim\"
Achilles 26 Austria Karma: 925
Admin
Forum guru
Cuvam liniju samo summer, idem u bazenu .. plivam i to je to
daTii 24 Kosovo Karma: 1063
Forum guru
(Achilles - @ 05 Jul. 2007)
Cuvam liniju samo summer, idem u bazenu .. plivam i to je to

Linju ti imas vivanet -bazen-kuci

druga linja..

kuci-bazen-vivanet
removed_user 13 Albania
(Japanac - @ 05 Jul. 2007)

eee ovako ja to cinim... uzmem jedan dobar lenir, po mogucnosti metalni... ovi plasticni brzo pucaju... i povucem liniju, koju zatim uokvirim i cuvam sve do prvog zemljotresa... a onda ponovim opet isti postupak.

goni shalu u pm... evo bit cu ozbiljan jednom u zivotu:
vec zadnja dva mjeseca pucam neku svoju varijaciju proteinske dijete. svaki dan pola kile do kila pilecih prsa, pola litre jogurta i iz navike dosta salate (ali bez onih sauce-eva sto sadzre majonezu... to vam je smrt). malo zasladim sve povrcem i vocem... pocesto pojedem onigiri ili sushi kao snack. a tjelesne aktivnosti... trcanje 1-4 km svako jutro, neke tipicne vjezbice i redovno vozim biciklo, jer sam izbacio kola iz rutine... danas sam presao 20 km za jedan sat na biciklu. tako da nije nista mnogo... ali moram priznati da se osjecam mnogo spreman sada... lakse se dise sto bi rekli i mogu svakome da preporucim
cisto ono da se osjecate \"malo neodoljivim\"

e to si fino napiso et i ja tako slicno radim trcanje vijezbe i hrana bolje polamo jesti al vise puta dnevno
removed_user 13 Albania
Ne radim nista posebno. Ja se i ne debljam ... Al\' za svoje zdravlje, jedem pretezno dobru hranu i bavim se sportom (kosarka, tenis...)
removed_user 13 Albania
Ne cuvam je uopste...imam veliku stomacinu i time se ponosim. Nisu dzabe stari ljudi rekli : \'\'ispod brda dobar kukurz raste\'\'

You have to login to be able to post comments