| | kad zavrsim sportom ( fitnes i cardio) onda pijem caj (green tea) to ti pomaze da se ne debljas ili tako nesto ah ako nepijem caj onda je milkshake.... |
| | (removed_user - @ 04 Jul. 2007) hehe i ja sam to treniro dok mi nisu bubnjiči u ušima popucali heheeh |
| | JEDITE I PIJTE,ALI NE PRETJERUJTE..... hehe ja se nikad ne debljam,niti pazim sta jedem,i koliko jedem , nemam problema sto se tice toga.... |
| | hm...jedi sve sto volis i sto ti se jede.....uz vise voca i povrca..naravno sto pojedes potrosi dobrim,vatrenim,divljim SEXOM |
| Plivanje je najbolje. Ucvrsti misice i jos oblikuje kozu, sto nemozes uraditi naprimjer sa fitnesom |
| Cuvam liniju samo summer, idem u bazenu .. plivam i to je to |
| (Achilles - @ 05 Jul. 2007) Cuvam liniju samo summer, idem u bazenu .. plivam i to je to Linju ti imas vivanet -bazen-kuci druga linja.. kuci-bazen-vivanet |
| | Ne radim nista posebno. Ja se i ne debljam ... Al\' za svoje zdravlje, jedem pretezno dobru hranu i bavim se sportom (kosarka, tenis...) |
| | Ne cuvam je uopste...imam veliku stomacinu i time se ponosim. Nisu dzabe stari ljudi rekli : \'\'ispod brda dobar kukurz raste\'\' |
Loading...