Loading...
removed_user 13 Albania
Created 04 Jul. 2007
By removed_user
Kafic.net forum » Drustvo i Zabava » Moda
removed_user 13 Albania
heheh2 puta na dan trenig,,,,mislim da je dodvoljno,ehhehhhe
removed_user 13 Albania
pijem puno vode,treniram i to je svee
tinchy 27 Croatia Karma: 639
ovaj....neznam ni samaa...ja sve zivo jedem u svako dobaaaa i ne prima se za mene.....ali isto pijem punooo vodeeee!!!!setam puno..neki put rolanje nabacim i to je to!!!!
Alen 23 Canada Karma: 837
Forum guru
Jedem zdravu hranu.. slaninu.. bijeli luk.. prshut..chajne..
removed_user 13 Albania
(removed_user - @ 07 Jul. 2007)
Ne cuvam je uopste...imam veliku stomacinu i time se ponosim. Nisu dzabe stari ljudi rekli : \'\'ispod brda dobar kukurz raste\'\'

al kukuruz raste jednom godisnje,hehehe
SpolnoPrenosiva 21 Afghanistan Karma: 830
Forum guru
ma nikako
removed_user 13 Albania
ma kakva linija, čisto sumnjam da sam u stanju išta da sačuvam

a savjet nekome, nek' zaboravi na čajeve i tablete, to ga/je nigdje neće odvesti (znam iz iskustva), ako želi da smrša, nek' se počne baviti nekim sportom, nek' ide na neku dijetu, ali ne prestrogu (jer i to može da uništi organizam), ćujem da je vočna sad najbolja i jako je aktuelna, nek' trci, radi neke jednostavne vježbe i nek' u svemu bude umjeren, pretjerivanjem ništa neće postici... i naravno biti uporan
removed_user 13 Albania
Ja gladujem iz dana u dan
MaLLena20 25 United States Karma: 500
neznam.... nisam to nikada radila niti planiram
sudjeni-a 34 Germany Karma: 692
kako se udebljati
removed_user 13 Albania
ovako posto godine cine svoje ahahahahahahha....cuvam liniju plasticnim operacijama....
malo tamo isisavanje masnoce malo tamo koji silikon i tako to...

nego ozbiljno ...ja sam skoro pa vegetarijanac ....
samo piletinu i ponekad cevap .....ali posto nevolim ni piletinu toliko hrana se sastoji od svega osim od mesa....
svako jutro po koja vjezbica ..(nemam kad po fitnessu ici ..)... Kinaesthetics.. svaki dan moram poslovno ....plivam kada mi vrijeme dopusti...i kremice .....
a sada specijalnu dijetu da drzim ili da nejedem nikako ma nedolazi u obzir ...ja jako volim jesti...
removed_user 13 Albania
Jedem sto mi se jede al sve u mjerama, tj. dok se ne zasitim. Ne jedem vise od toga.
Vjezbe- plesem, vozim bicikl do posla i ne uzimam lift nikud, sve pjeske. Fercera...
removed_user 13 Albania
Ma nikako...najgore ljeti, nema više treninga, ostaje mi samo trčanje i ponekad tenis il fitnes
A preko godine se ima šta za radit i trenirat, sezone se otvore (odbojka, box, ..)
removed_user 13 Albania
...jedem tri puta na dan ali u jakooo malim kolicinama i to mi pomaze da imam ovakvu "liniju"...
removed_user 13 Albania
ma ja na to negledam nikako hahah zato me i ima.. uvijek ah stacu tako gradjena.. nekad sletim pa se opet dignem itd..
neosjecam se tesko..tako da sve mogu samo sto sam puna i ne nesmeta mi vala..a kome se nesvidja nekame ne gleda Ha ja!
oro_ja_njivu 2013 Netherlands Karma: 638
Vrlo jednostavno. Strpljivo cekam da kriva linija udje u modu.
removed_user 13 Albania
Kako cuvam liniju...hm.....svezem je za stolicu kanaFom....hehehehehe....
removed_user 13 Albania
(oro_ja_njivu - @ 12 Jul. 2007)
Vrlo jednostavno. Strpljivo cekam da kriva linija udje u modu.

hahahah..i tako ti cekas cekas.....rekoh ti ja ...bolje dotjeraj guzove nego sto cekas...manje ce ti ledja platit ...
oro_ja_njivu 2013 Netherlands Karma: 638
Ma nemoj? I ja taman onda guzove dotjeram... dobro se namucim, a oni poslije izlete iz mode. Pa sam onda opet demode, ha?
removed_user 13 Albania
ma jok moj ti guzovi ostaju evergreen...nikad iz mode izaci ...zar bih te ja slagala...

You have to login to be able to post comments