ja sam opcinito takva, da kad mi neko isprica poluistinu, kad me slaze za nesto, ili kad nesto od mene skriva...gubim interes
i takva sam u svemu
znam da se od nas obicnih smrtnika mnogo toga krije, da nam prijacu poluistine, da nas cak lazu
tako da bi na ovakvoj temi mogla samo mastat....dobra sam ja i u mastanjem

al razlikujem ipak realnoscu od fantazije...I ako je govor o realnosti, onda nek to i bude istinito!
krije se od nas i lazu nas oko ove nase planete....sto nebi i oko ostalih stvari...
kako da vjerujem onima, koji recimo npr. sire ljudima sliku o prvom koraku na mjesecu,
na kojem nema atmosfere (tj ni vjetra), al na slikama leprsi zastava (kako je to moguce ako nema vjetra?) (jedno od bezrkajnih primjera lazi koje nam se prodaju kao istina)
i ako se ne mogu uslonit na za javnost prijustena otkrica naucnika, koji imaju i vece znanje i vecih mogucnosti od mene
sta onda ja tu sama mogu da otkrijem? jedino da mi jedan Alien sleti u bastu, i da popricamo face to ? (ko zna dal imaju lice

)
dali iskljucujem postojanje? ne iskljucujem nikad nista, na onom polju u kojem nemam uopste kapaciteta da bilo sta vise saznam (i zato gubim interes za tu temu)
svemir beskrajan....kako se tu onda moze uopste bilo sto iskljucit...NemoGuce
ja upravo mislim i da je na ovoj planeti, prije nas, bilo razvijenijeg naroda od nas danas - pa sto ga nebi bilo i u svemiru