Loading...
mentalist 27 Croatia
Created 13 Mar. 2012
By mentalist
Kafic.net forum » Nauka » Biologija
Provo_o 31 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
vanzemaljci? pa pogledaj samo šta ih je na ovoj temi
Provo_o 31 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
dupli post... delete neko od malih zelenih
removed_user 13 Albania
(El_Fatih - @ 15 Mar. 2012)
dobra tema!
1. da, postoji!
2. svemir beskončan-da
3. ostoji i razvijeniji svijet
4. ostoji i "zaostaliji svjet"
5. kriju li od nas istinu-da
6. jeli bilo prije nas inteligentnijih bića na zemlji ??????????
na sve ovo gore napisano odgovori već postoje, nauka ih ostepeno otkriva. ima samo jedna stvar koja me zaista zanima. zašto je čovjek toliko šupalj, da sve što je gluplji sam sebe ubjeđuje da sve zna?
znanju nije najveća opasnost neznanje, nego iluzija znanja.

Jes ti kad citao kantov odgivor na jedno od njegovih pitanja: sta mozemo znati? Trazim dobrovoljca da mi da ukratko njegove rijeci... Ja blijeda, pa moram malo na sunce i ne mogu se suncati i citati...
El_Fatih 33 Afghanistan Karma: 551
"Sve što sam postigao u životu, postigao sam zahvaljujući Bogu"! Emanuel Kant, jemački filosof
ostalo traži kao i ja . ja tražit i tebi odgovarat a ti "nabijat" boju............
XenCi 40 Austria Karma: 574
(removed_user - @ 15 Mar. 2012)

Nesto me vuce darwinu... Da od jedne vrste samo ona najbolja prezivljava... Znaci, vuce me misao da nije bilo inteligentniji naroda od danasnjih... Mada, kao i on nisam sigurna u to...

ako te zatvore u jedan prostor sa lavom...ko ce prezivjeti

sala...naravno da svatam o cemu pricas, mozda bi bolje pasovalo za rec....da prezivljava prije ona vrsta koja se prilogadja promjenama brze...
ne znaci da je bolja

heroji prvi ginu, pa su bolji od kukavica
nije prilogavanje uvjek bolja solucija...nekad je bolje umrijet ko lavCina, nego zivit duze ko mis, il pacoV fuj
XenCi 40 Austria Karma: 574
(Provo_o - @ 15 Mar. 2012)
vanzemaljci? pa pogledaj samo šta ih je na ovoj temi

kuku Aliennnnnnnnnnnn
removed_user 13 Albania
(XenCi - @ 15 Mar. 2012)

ako te zatvore u jedan prostor sa lavom...ko ce prezivjeti

sala...naravno da svatam o cemu pricas, mozda bi bolje pasovalo za rec....da prezivljava prije ona vrsta koja se prilogadja promjenama brze...
ne znaci da je bolja

heroji prvi ginu, pa su bolji od kukavica
nije prilogavanje uvjek bolja solucija...nekad je bolje umrijet ko lavCina, nego zivit duze ko mis, il pacoV fuj

Sta fali misu? Masiraju ga stalno...
ela_2012 2013 Karma: 500
hahahah ujka vanja svaka ti cast
mentalist 27 Croatia Author
Kazahstan gradi bazu za docek vanzemaljaca!
"Vlada Kazahstana veruje, prema pisanju medija iz te zemlje, da ce u buducnosti steci veliku finansijsku korist jer ce biti prva drzava na planeti koja ce izgraditi ovakav kompleks. Za ovaj projekat vlada kazahstana, koji je sediste najstarijeg svetskog kosmodroma Bajkonura, odakle se vec uveliko turisticki leti u svemir, osigurajala je veliku povrsinu zemljista u Almatiju, najvecem gradu u zemlj. U sklopu kompleksa nalazice se hotel, pozoriste i sluzba za prevodjenje, a uz ambasadu ce se nalaziti i pista za sletanje NLO.
Ufolozi smtraju da je Kazahstan odlican izbor jer se u njegovom susedstvu u Kaspijskom jezeru navodno nalazi podvodna baza kojom se izvanzemaljci koriste. Svetski naucnici koji se bave proucavanjem NLO pozdravljaju potez kazaske vlade, koja otvoreno veruje da je kontakt s vanzemaljcima neizbezan i pokusava da predstavi drzavu kao zemlju veoma otvorenih shvatanja, kao zemlju koja razmislja unapred. Kazaski mediji javljaju da je u novi projekat ukljucen i Talgat Musabajev, celnik kazahstanske svemirske agencije i bivsi astronaut, a na pitanje zasto bas Kazahstan, navode da razlog lezi u dugogodisnim glasinama o pdvodnoj NLO bazi, koja navodno lezi u brazi Derbent u Kaspijskom moru,na koje Kazahstan ima izlaz. Taj podatak potvrdila je cak i avio-svemirska agencijasusednogAzerbejdzana.. Naucnik Fuad Gasimov, koji je svojevremeno adio za svojetsku akademju nauka, rekao je da je SSSR u tajnosti pratio NLO aktivnosti i belezio ih. Na oluostrvo Abseron u Kaspijskom moru otkrivene su NLO baze. Ulaz u te baze nalaze se duboko pod zeljom 0 Izjavio je Gasimov."
Death_Tha_Kid 22 Switzerland Karma: 500
upravo evo i ja sam trazio taj artikl i naso na francuskom taj ist isti tekst na forumima razlicitim.. ali ni jedne ozbiljne novine ne pricaju o tom slucaju niti je bilo na vjestima ikad jer nije to bezveze slucaj neg nesto ozbiljnije.. kazu da taj izvjestaj je objavljen po lokalnim medijima u bliznim zemljama samo ex-URSS.. ima i slucaj da je nesto sfericno vruce sa mjenjajucim bojama palo na zemlju i jedan covjek vidio kako pada i prijavio policiji i vatrogascima.. sletilo kod rijeke jedne u kuzakhstanu organizacija Interfax je prijavila, a posto je interfax mozes se samo polu-vjerovati jer je to drzavna organizacija.. Sta oni sa time hoce da sakriju ? Ja sam uvjeren da je to samo argument da nesto drugo naprave ili sakriju od ljudi jer kad tako javno se izjasni ljudi se nepitaju niko netrazi ne ispituje.. a kad se krije onda ih ima mnogo da istrazuju.. EVO JEDAN VIDEO NA YOUTUBE KOGA INTERESUJE NEK POGLEDA IMA LUDIH STVARI O TOME BAS JEDINI STO SAM NASO DA MALO NA ISTINU LICI http://www.youtube.com/watch?v=k61K7uy7YCQ&feature=player_embedded#!
removed_user 13 Albania
(El_Fatih - @ 15 Mar. 2012)
"Sve što sam postigao u životu, postigao sam zahvaljujući Bogu"! Emanuel Kant, jemački filosof
ostalo traži kao i ja . ja tražit i tebi odgovarat a ti "nabijat" boju............

dobro je pa neces... nece ni nijedan vanzemaljac...
danka 31 Christmas Island Karma: 500
...oko cega se vi zamarate...

You have to login to be able to post comments