Loading...
removed_user 13 Albania
Created 11 Mar. 2007
By removed_user
Kafic.net forum » Nauka » Filozofija
removed_user 13 Albania This post has been removed.
removed_user 13 Albania
duša je moje ja - nešto što valja ili ne valja... čisča je duša - bolja je osoba
Mumi_23 35 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
" ...I OVO MALO DUSE STO IMAMO,BOG JE DAO COVJEKU SAMO DA MU BUDE TEŽE!"
removed_user 13 Albania
Duša! Neznam brate, ni kako mi je ime otkad vidjeh nju, sa onim predivnim bezdanima, osmijehom na licu i predivnom dugom crnom kosom. Ako nije ona, onda neznam šta je................
removed_user 13 Albania
uf dobro je pa se ovdje niko nije posvadjao
removed_user 13 Albania
bas si u pravu
removed_user 13 Albania
oinaj kuq zastoi rasimsljajs sto sada pises na tastaturu tvoj sistem jarane ali cuvaj samo da ne prgori ztaj sistem
oro_ja_njivu 2013 Netherlands Karma: 638
Dusa je jedna iz niza ljudskih izmisljotina nastalih potrebom da objasne sto objasnit' ne mogu. Dusa je ONO NESTO, ONDJE NEGDJE sto ONOM NEKOM na ONAKO NEKAKO cini opet ONO NESTO. Eto, svaki faktor koji definira Dusu je nepoznat a mi se opet sigurno znamo da ta neka Dusa postoji. Jeb'o te, jesmo glupi, hehe.
removed_user 13 Albania
IMA JEDAN KUR´ANSKI AJET KOJI KAZE:
"PITAJU TE O DUSI, RECI: ONA PRIPADA MOME GOSPODARU I JA O NJOJ NE ZNAM MNOGO..."
TAKO NEKAKO. SAMO DA ZNATE TAJ AJET JE BIO OBJAVLJEN KADA SU NEKI ZIDOVI DOSLI PITATI POSLANIKA a.s. O DUSI I PONEKIM POSLANICIMA DA PROVJERE DA LI JE ON ZAISTA POSLANIK itd., itd., (...)
NAIME, IZ TOG AJETA BIH JA ZAKLJUCIO DA SE O DUSI NE BI TREBALO RASPRAVLJATI JER SU TO SAMO PUKA LJUDSKA NAGADJANJA. KO IMA DRUGO MISLJENJE NEK SE JAVI.
HVALA.
removed_user 13 Albania
Hmm mislim da je "dusa" kao energija... svi je imamo i svi zivimo od nje. Kad umremo reciklira se ta energija... nevjerujem da je nesto individualno specijalna "dusa" ali da ta energija kao cjela je ogromna i osjetljiva.

You have to login to be able to post comments