This post has been removed. |
| duša je moje ja - nešto što valja ili ne valja... čisča je duša - bolja je osoba  |
| Duša! Neznam brate, ni kako mi je ime otkad vidjeh nju, sa onim predivnim bezdanima, osmijehom na licu i predivnom dugom crnom kosom. Ako nije ona, onda neznam šta je................ |
| uf dobro je pa se ovdje niko nije posvadjao  |
| oinaj kuq zastoi rasimsljajs sto sada pises na tastaturu tvoj sistem jarane ali cuvaj samo da ne prgori ztaj sistem  |
| IMA JEDAN KUR´ANSKI AJET KOJI KAZE: "PITAJU TE O DUSI, RECI: ONA PRIPADA MOME GOSPODARU I JA O NJOJ NE ZNAM MNOGO..." TAKO NEKAKO. SAMO DA ZNATE TAJ AJET JE BIO OBJAVLJEN KADA SU NEKI ZIDOVI DOSLI PITATI POSLANIKA a.s. O DUSI I PONEKIM POSLANICIMA DA PROVJERE DA LI JE ON ZAISTA POSLANIK itd., itd., (...) NAIME, IZ TOG AJETA BIH JA ZAKLJUCIO DA SE O DUSI NE BI TREBALO RASPRAVLJATI JER SU TO SAMO PUKA LJUDSKA NAGADJANJA. KO IMA DRUGO MISLJENJE NEK SE JAVI. HVALA. |
| Hmm mislim da je "dusa" kao energija... svi je imamo i svi zivimo od nje. Kad umremo reciklira se ta energija... nevjerujem da je nesto individualno specijalna "dusa" ali da ta energija kao cjela je ogromna i osjetljiva.  |