Loading...
Azric_22 24 Austria
Created 08 Apr. 2012
By Azric_22
Kafic.net forum » Razdvojene diskusije » Samo za zenske
Azric_22 24 Austria Author
Kako je vama djevojke jesteli vi ikad imale momka a nije u istom gradu !! Jel ta veza mozee funktionirat !!!!
TheSvetica 38 Hungary Karma: 691
(Azric_22 - @ 08 Apr. 2012)
Kako je vama djevojke jesteli vi ikad imale momka a nije u istom gradu !! Jel ta veza mozee funktionirat !!!!

naravno neznam sta podrazumjevas pod "daljina" ali ja se ne sjecam da sam ikad pocela neku vezu s nekim ko je zivio u istom gradu ko i ja...poslije se jedno mora selit ili se veza prekine... s jednim sam bila nekih 30km od mene i poslije godinu dana on je moro poslovno 800km od tog grada da se preseli , tako da smo se vidjali samo vikendom, 2 godine, vratio se, bio nekih 6 mjeseci tu i opet nekih 6 mjeseci nekih 500km daleko i sve tako ...trajalo je 7 godina
u sledecoj vezi sam ja bila tako "daleko" ... zavisi od vas , kakve ste osobe , kad ti je neko u srcu onda ti cijeli svijet nema granice ... ali ja sam prirodno takva, ne ogranicavan se ni u kom pogledu... ak je ljubav , izdrzat ce sve a ako nije nece i ako ti je on u komsiluku
Hanuma_ 30 Sweden Karma: 670
(Azric_22 - @ 08 Apr. 2012)

trazi sebi sta blizu , nema hajra od daljine , vjeruj mi ... nekazu od mala jada ..daleko od ociju , daleko od srca postedi sebe bola i blamiranja i trazi oko sebe momka
Azric_22 24 Austria Author
Znam aliii uvjek sam sebi govorila netrebami momak u bosni i sad je se to meni desilo
Hanuma_ 30 Sweden Karma: 670
(Azric_22 - @ 28 Apr. 2012)
Znam aliii uvjek sam sebi govorila netrebami momak u bosni i sad je se to meni desilo

Nije netreba mi momak u Bosni , sto ne ? Pa nisu svi isti ni dole ni u inostranstvu , ako ce te prevarit nace on nacina ili s drugim zenom ili iz koristi , ma gdje god bio ...ima finih i dole i ovdje , sve zavisi na sta insan naleti ...ali moj ti je savjet neodugovlaci takvu vezu .. veze na daljinu neidu na duze vremena ... tu dodje do prekida htjelo se ili nehtjelo ... jer tesko da normalna veza funkcionise pute neta ..vjeruj mi a muskarac se uvjek lakse oporavi od zene ..pa ti gledaj
CaZiNBeYbI 22 Switzerland Karma: 630
kad se voli sve se mozee...
2 god veza i evo vec 2 godina braka..

DARK_PRECIOUS 2013 United Kingdom Karma: 500
sve se da ako se hoce, ako se dvoje vole, daljina nije prepreka......
C-ya 24 Bulgaria Karma: 500
Veza na daljinu može opstati, "ko ima volju, nađe način za sve", ali takva veza traži puno više strpljenja i razumijevanja i može opstati ako je tako sa obje strane.. Ako se tu jedno trudi i bori za oboje, nema od te ljubavi ništa..
Meni je ipak draže da imam nekog blizu sebe, da se viđamo češće i onako kako nam obaveze dozvoljavaju, a ne svakih mjesec/dva, šta ja znam, (ako je on npr. u inostranstvu).
Držim se one "beri gljive oko svoje njive"!

You have to login to be able to post comments