Loading...
removed_user 13 Albania
Created 31 Oct. 2006
By removed_user
Kafic.net forum » Razdvojene diskusije » Samo za zenske
removed_user 13 Albania
ehe sve ovo citam malo se nedje pronadjem al
ja kada se nahladim bolovi nemoguci svaki put kada me zigne sva se preznojim od muke neke
a innace sam nervozna par dana prije nemam volje sjediti nigdje mirno ,,samo bi se kretala
nekad cokoladuu daj i slatko i stomak mi se puse,,, i nesto me u ledjima steze nije ni da boli vec steze .... ubijaaa
removed_user 13 Albania
test
ervina- 23 France Karma: 618
Kad sam dobilu prvu menstruaciju nisam ni osjetila nista, a poslije, od 18. godine naprijed bolovi su sve jaci. U poslednje vreme cak mi se i povraca koliko se osjecam lose. Pomaze mi samo naklofen, najjaca tableta dobije se samo na recept ali mi prosli mjesec ni to nije bilo dovoljno....

Inace, bolovi su puno manji, ako se bavite sa nekim sportom, nekoliko puta sam tako izbjegla tablete i ako nisam sportski tip, pomaze. Ma da nazalost nemam uvjek vremena za to, kad me stigne menstruacija.
removed_user 13 Albania
posle sto sam sve procitala mog u reci da sa sam sretna da nisam nikad dozivljela boloveD
dincy 30 Bosnia and Herzegovina Karma: 536
Aaaaaaa upravo krepajem od uzasnih bolova cak mi se i noge koce jedva hodam bol se siri prema lijevom kuku,ma sigurno cu krepati
MAJA_24 2013 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
boli me tada stomak,uzmem tabletu lady i stomak zamotam u deku i poijem caj kamilicu bez secera i legnem i prode ali strasno me boli tada stomak ne mogu ni ustati iz kreveta

You have to login to be able to post comments