Loading...
removed_user 13 Albania
Created 25 Apr. 2006
By removed_user
Kafic.net forum » Razni problemi » Fizicki
removed_user 13 Albania
Sad te gore čitam da treba znat svoj jezik ma gdje da si a neznaš šta je čmar i čir

razočarala si me

Ma nesmetaš ti meni,, čak šta više jako mi je ugodno tipkat sa tobom )
Verdandi 30 Sweden Karma: 663
Forum guru
eee znam razliku cmara i cira....al ne razliku hemoroida i cira, tj i dalje zbunjenja? kako znas da je cir a ne hemoroidi kada je na tom mjestu? hehe, ma mozda i nije bitno....
fali mi licno iskustvo da bi nastavila o ovome...

ugodno? prije dve sek sam te zivcirala ....ccc

removed_user 13 Albania This post has been removed.
Forum guru
upucen si u temu, nema sta....prosto da se zapitam kako?!

aha, sada kapim...greska mi je bila da sam ja mislila da su i hemoroidi kao mali cirevi...samo sto ih puno bude...a ne osip...sada kapim...sto nisi odmah tako rekao?!?!?
nemoras na banderu (hhmmm da ja ovo malo bolje promislilm )

a za zivciranje, hmmm sviju ja kad tad izivciram, neke cak i hronicno...nekapim ni sama zasto ja ovaka finaaa (cu)

Forum guru

eee neka si se malo zacuvenio, to bas simpa zna bit, malo karakteristicno,i najbitnije malo kamuflaze....rumeni obrazi=znak dobrog zdravlja...
removed_user 13 Albania
e SAD OZBILJNO DA NE POMISLIŠ DA SAM JA OVO PREBOLOVO
NEDAJ BOŽE!!!

pre sam metrosexualac jer me moji znaju čekat po čitav sad posle dogoverenog hahaha ..

da se ogradim odmah u strtu

gadim se na te stvari
Forum guru
hehe, cuj metrosexualac...da prevedemo taj sex'n city term na naski; zenskonja ili?

haj vjerovat cu da nisi...uostalom, iako jeste extremno gadna pojava i bas je onako bbljack bljack, ipak je ucestala i moramo reci da je i to prirodno, sve je za ljude....
mada vala, sto ljudsko tijelo moze biti gadno fuj fuj....

Forum guru
aa pa da, zenskonja mali. naravno da je bolje od cira i hemoroida,cccc...vala bas izbor teme gadan

ma kazem ja ljudsko tijelo, i zensko i musko, iii bljack bljack nekada. od gljiva do infekcija do cireva...iii..
sreca pa jos mladi nekace nas te dileme jos, ee al sta za 20-30 god kada to krene....pa dobijes pitanje:
"Draga, haj vidi jel ovo cir il hemoroid?"

FUJ FUJ FUJ....sva sam se najezila pri pomisli...

i sada ima tih "otvorenih" tipova, npr na plazi sam vidjela, cura momku cibu istisce na ledjima...ma da mi je iz oka ispao nebi..
il ona izgorila pa se guli, i on je chopa....bezze
il sam ja preosjetljiva?
removed_user 13 Albania
STANI MALO,,NE LEŽI MI TO ŽENSKONJA. NIT IZGLEDAM PEDERASTO NIT SAM ŽENSKONJA VEĆ DRŽIM DO HIGIJENE

Počela mi se neka kiselina fatat po ustima kad poče ovo o cjeđenju bubuljica fuj fuj. (jooj)

I ja sam osjetljiv na te stvari,,imam sestru koja je luda za tim stvarima i vazda bi me čopala.Sad je daleko i kad se god sretnemo ona bi da mi čopa leđa hahaha. ježim se na te stvari.

Dok sam bio mlađi bilo je "daj neku kintu pa čopaj do sutra" hahaha.

kad smo kod čiba jedna mi se uzvrištala na vratu pa ako si horna da je iscjediš malo?
Forum guru
ama jasta si zenskonja, cim te raja po sat ceka....nebuni se tu, to je vec zakljucano....cinjenica...

ajooj, cuj luda za tim?! interesanto...zasto?
ccc, a i ti si laka roba...nedam se ja vala copati za sva blaga ovog svijeta (ovo mora da sam lapila od nekog narodnjaka)

ne, u redu je, nisam bas horna za to...pricekaj proci ce sama, il ako ne kada seka dodje u visit taman da naraste malo, moci ces vecu tarifu naplatiti
removed_user 13 Albania
EEEEJJJ odbijam energično taj naziv "ženskonja"

A to što je luda za tim,to bi trebala nju pitat.
Znam samo da sam joj masu keša izbio iz džepa haha.

Dobro ti idu narodnjaci ...od izvora dva putića...hahaha

A ako budem čeko sestru na ovu bubuljicu bojim se da će ovo transformisat u ČIR pa belaj hahaha.

zato se prihvati posla,,rukavice higijenske i zavri do srži BLJAK
Forum guru
ajooj bljack bljack....vala moram povuci zenskonja, zenskonje se ovako ne izrazavaju..."zavri do srzi" FUJ!
ee steta a uvijek sam gotivila zenskonje...

a sa sekom bi trebao ozbiljno popricati, nesto to sumnjivo. nekako to nikako nije u redu...

moja seka je npr imala opsesiju za sike (ona ima male meme)...pa je non stop o tome pricala, citala itd. al haj pustim je ja, reko komplex...uu al kada sam vidjela da je pocela pipati tudje, da ispita kako koji grudnjak, sika itd., i to ne samo one sto nezna, vec ono i vani po kaficima itd, sretne curu; "aa sto su ti fine grudi, daj da pipnem" (pretjerujem al haj, to je sustina)..odmah po prstima dobila, ozbiljan razgovor; da se to nikada ne ponovi..
uspjesno, od tada nije vise....djes ba hodati okolo i handriti tudje...ccc i te cure sto su dale..

a i ja kao kakav fasista, nista nedam....

cik pogodi sta njen momak rekao, ma haj ba sta fali znatizeljna

i on je dobio po prstima...
removed_user 13 Albania
hahahah nazovi me čirašom i vjeruj neću se naljutit al samo mojne više ženskonja.

ovaj,, i ja sam opsjednut sikama hehe od malih nogu al to je normalno jeli kad su dečki u pitanju

moja seka ti je ba normala cura i nije jedina koja voli da čopa čibe. Ja sam ko mali volio da uzmem mami karmin i da se šaram po licu haha dok nije bilo po prstima.

Nemoj me sad samo opet nazvat ženskonja haha.
Forum guru
jooj jel onaj zeleni sto ni acetonom nemozes skinuti??

a stvarno mi otezavas ovo, kako nereci sada da si zenskonja? prava zamka...jesi li i stiklice probavao??

cuj ima ih josh sto vole chopati? aa al se ja nekada sokiram, kao da sam sa druge planete....znaci to ucestala pojava???
removed_user 13 Albania
hahahaha izgleda da si ti virtualni vanzemaljac

I štikle sam probavao naravno,ebiga bio jedino muško djete u kući pa sa se baco u razne rabote kao na primjer "mama oću i ja dugu kosu"mama oću i ja žute štrample" a mama kaže "ne sine tebi će mama kupit plave" hahahaha itd itd.dok nisam stasao u pravom muškarca hehe.

Uh al se ispucah sa tobom danas,,oduzela si mi dosta radnog vremena
Forum guru
stikle, karmin, strample?! hmmm stasao u pravog muskarca...da da naravno, stasao si u krsnog junaka
kako sam samo pomislila da si zenskonja, moram se izviniti za to

ma nespominji posao, evo i ja ko'fol rintam...doduse odoh kuci sada, umorila sam se

untill next time....take care!

PS a ako nemogu te zvati zenskonja...moze li zumbul onda??? to sinonim, al ipak ljepse zvuci...
Puls 30 Denmark Karma: 500
Jao nisam znala da se ovoliko moze diskutovati o cmaru na ciru ili ciru na cmaru
removed_user 13 Albania

hehehe to za karmin, rijetko koji muskarac kao klinac to nije uradio
vidim po malim od seke i buraza. moras im tek objasnit da to ne mogu radit jer su "musko"

nista to ne znaci ba. iiihhh ja kad bi smjela bi im jos i suknjice oblacila hehehe nako iz furke. nego nesmijem. sta god sutra bude sa njima, bit ce da im je tetka kriva, ona ih to naucila

You have to login to be able to post comments