| (removed_user - @ 09 Jan. 2008) hahahahahahahahahahahahahahah...............a buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a sta ti to znaci |
| (removed_user - @ 09 Jan. 2008) i ovakve kao ova sto me citirala..............zijadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nisi normalnaaaaaaaaaaaaaaaaaa smirimo strasti |
| | (Millan85 - @ 09 Jan. 2008) a sta ti to znaci ma to ja malo zezam ovu drugaricu moju.................. |
| (removed_user - @ 09 Jan. 2008) ma masssssss kilnut ću teeeeeeeeeeeeeeeee................... moli smirite se malo ne primajte to srcu ovdje smo da se zezamo(hihi)(hihi) |
| | (Millan85 - @ 09 Jan. 2008) smirimo strasti ti naso nas dvije zezati...hahaha bolje ne kaci se sa nama |
| (removed_user - @ 09 Jan. 2008) ma to ja malo zezam ovu drugaricu moju.................. ok |
| (removed_user - @ 09 Jan. 2008) ti naso nas dvije zezati...hahaha bolje ne kaci se sa nama sa takva dva andela se nebi mogo zakaciti a i radim sad pa nemam vremena bas |
| | (Millan85 - @ 09 Jan. 2008) sa takva dva andela se nebi mogo zakaciti a i radim sad pa nemam vremena bas buahaaaaaaaaaaaaahaaaaaa |
| HAHAHA, nervira me to sto znam gdje ljudi sjede, svaki vikend isti ljudi, isto mjesto, sve isto |
Loading...