Loading...
removed_user 13 Albania
Created 13 Sep. 2007
By removed_user
Kafic.net forum » Relacije » Brak i familija
removed_user 13 Albania
(removed_user - @ 21 Jun. 2008)
Tema se bas pojavila u pravom momentu...zato cu se slatko nasmijati

imaš dvije opcije: da te zaprosim pismeno ili usmeno, pa ti izvoli.. internet je čudo
removed_user 13 Albania

imaš dvije opcije: da te zaprosim pismeno ili usmeno, pa ti izvoli.. internet je čudo

Znaci mogu izabrati mjesto?..S obzirom da nam je MSN najkomforniji nek bude tamo...Pripremi svijece i napravi ugodjaj
removed_user 13 Albania

Znaci mogu izabrati mjesto?..S obzirom da nam je MSN najkomforniji nek bude tamo...Pripremi svijece i napravi ugodjaj

valja.. promijenit ću pozadinu na našem prozorčiću, navući zavjese, upaliti par mirišljavih svjećica i poslati ti onaj mali vojs klip.. sve će ti se samo kaz'ti
removed_user 13 Albania

valja.. promijenit ću pozadinu na našem prozorčiću, navući zavjese, upaliti par mirišljavih svjećica i poslati ti onaj mali vojs klip.. sve će ti se samo kaz'ti

Ostavit cu tvoju mastu nek se igra...ipak si ti taj koji prosi...Nemoj samo svog "vojsa",zbunit cu se pa necu znati odgovor na postavljeno pitanje
Exotic_Mistique 62 Sweden Karma: 537

Dragi Jelenko, dobro si to zapazio. Danas se samo prosi usmeno ili pismeno. Na zalost. Hahaha.
removed_user 13 Albania
mene sigurno nece.....i to sigurno nije ok....
zina_iz_cazina 22 France Karma: 819
Forum guru
nije i nikad nece biti normalno jadna ta cura ako se nemoze udati za koga hoce
Kenan 23 Turkey Karma: 1010
Forum guru
ma neeeeeee.............ubio bi i jedno i drugo hihihihih
removed_user 13 Albania
(Exotic_Mistique - @ 21 Jun. 2008)

Dragi Jelenko, dobro si to zapazio. Danas se samo prosi usmeno ili pismeno. Na zalost. Hahaha.

nije istina... ide to i "rucno"
removed_user 13 Albania
neeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
Puls 30 Denmark Karma: 500
Sad nije....ali ako se neudam do 40-te onda bujrum....

Inace slazem se sa mnogima koji su napisali da to nemora biti losa stvar...jer ima i tako tih aranziranih brakova koji super funkcionisu...
Sam odabrati neznaci da dobijes garantno pismo na danu svadbe....znaju i ti brakovi propasti ito vrlo lahko...

Po mom misljenju, aranzirano ili ne, sve ovisi od te dvije osobe...i njihove volje, truda itd.....
Qutie_Ernic 24 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
ma daajjj, to je bilo prije 100 godina..jos kad su roditelji ugovarali brak...cak se ni moja nana nije udala na taj nacin, mozda njena mama...nadam se da se narod vise ne pridrzava toga, pa svako ima pravo na svoj izbor..
Puls 30 Denmark Karma: 500
(Qutie_Ernic - @ 11 Aug. 2008)
ma daajjj, to je bilo prije 100 godina..jos kad su roditelji ugovarali brak...cak se ni moja nana nije udala na taj nacin, mozda njena mama...nadam se da se narod vise ne pridrzava toga, pa svako ima pravo na svoj izbor..

U pravu si kad je rijec o Bosni...ali nije to bogami tako svugdje u svijetu...takvih aranziranih brakova ima jos uvjek ito mnogo...
removed_user 13 Albania
WTF! oooohhh god.....:wall:
mirella-19 25 Slovenia Karma: 548
neeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
removed_user 13 Albania
ma jojo to je skroz glupo ......
removed_user 13 Albania
Nesto u zadnje vrijeme vazda nalijecem na ove banalne/levatske teme, i to bas od korisnika koji su se ispisali sa kafic.net-a.

Cuj, "Je'l' to ok" ?
removed_user 13 Albania
(removed_user - @ 12 Aug. 2008)
Nesto u zadnje vrijeme vazda nalijecem na ove banalne/levatske teme, i to bas od korisnika koji su se ispisali sa kafic.net-a.

Cuj, "Je'l' to ok" ?

hahahahahahahaha ali što je najgore, ima sličnih primjera.. nego, haj na msn/web cam.. bar da me gledaš u oči kad te budem prosio
removed_user 13 Albania

hahahahahahahaha ali što je najgore, ima sličnih primjera.. nego, haj na msn/web cam.. bar da me gledaš u oči kad te budem prosio

Ja bola

Ja neki dan slao par likova ovde video od Broza da pogledaju, kad mi se javi neki...

"eee ja cu sve gledati samo budi moja zena imash preljepu crnu kosu" misleci pritom na moju djevojku sa slike....

Kakvi degeni co'ece...
removed_user 13 Albania

Ja bola

Ja neki dan slao par likova ovde video od Broza da pogledaju, kad mi se javi neki...

"eee ja cu sve gledati samo budi moja zena imash preljepu crnu kosu" misleci pritom na moju djevojku sa slike....

Kakvi degeni co'ece...

hahahaha ja bih bio fin pa mu na PP poslao nick djevojke i reko: medjede haj sad probaj samo budi još malo emocionalniji
ja sam imao ozbiljnih ponuda.. znaš ono, de oženi me bar zbog papira

You have to login to be able to post comments