| well..let's cook then ko zna..mozda mi to bude kao isusu..posljednja vecera |
| | (Choopo - @ 30 Sep. 2007) well..let's cook then ko zna..mozda mi to bude kao isusu..posljednja vecera jaoooooooj sto sam napisala bilo sta ubit ce me zena u tebe... |
| (removed_user - @ 30 Sep. 2007) jaoooooooj sto sam napisala bilo sta ubit ce me zena u tebe... nemam ja zenu bona al zasto mislis da bi tebe moja djevojka ubila? |
| | (Choopo - @ 30 Sep. 2007) nemam ja zenu bona al zasto mislis da bi tebe moja djevojka ubila? mislila sam na curu...pa ja tu kao djelim savjete pa kad ti nesto krivo napravis ode moja glava... |
| (removed_user - @ 30 Sep. 2007) suti,dobit ces iza uha...ne broj hehehe..halo..ne provociraj me..ti nemas pojma kako ja mogu da budem kapriciozan |
| (Choopo - @ 30 Sep. 2007) dobro si proslaaaa al ipak..bezze..skrenula si sa teme..ne moze to tako..ipak ovde postoji naslov voli ona da skrene počesto ..... |
| (el_locco - @ 30 Sep. 2007) voli ona da skrene počesto ..... vidim ja da ona svera ovde ono pravo..al ne moze to tako |
| | (el_locco - @ 30 Sep. 2007) voli ona da skrene počesto ..... sta bih ja bez prijatelja...suti tamo da bog da vozio Ducattija |
| (removed_user - @ 30 Sep. 2007) sta bih ja bez prijatelja...suti tamo da bog da vozio Ducattija ajjjj najgora kletva što "čoveku" možeš poželjeti ..... fala ti drug !! |
| | (el_locco - @ 30 Sep. 2007) ajjjj najgora kletva što "čoveku" možeš poželjeti ..... fala ti drug !! tko sad skrece s teme..Choopo ajd sad njega ukori uvijek je zena kriva ili u ovom slucaju sad JA |
Loading...