Loading...
Choopo 31 Bosnia and Herzegovina
Created 30 Sep. 2007
By Choopo
Kafic.net forum » Relacije » Ljubav
Choopo 31 Bosnia and Herzegovina Author
zasto ljudi toliko cesto dovode ponos i princip u vezu ili brak? zar ne znaju da to kvari sve jer je ponos "samozivilica"

je li to svjesno provociranje ozbiljnih problema?? jer definitivno svaki put kad ponos ili kapric dodje u igru..sve pocne da se rusi

sta se zeli postici sa ponosom i kapricom? koliko cesto se ponos i kapric koriste da bi se doslo do raskida..bilo veze ili braka??

Sta vi mislite o ponosu i kapricu?? da li je dozvoljen u vezama i brakovima? i ako jeste u kojoj mjeri?
removed_user 13 Albania
Ako cijenis sam sebe,siguran si da vrijedis i vecinu zivota izgradjujes sebe kao osobu onda je normalno da je sad kad vise nisi sam teze.
Postoji jos jedna osoba uz tebe i zajedno pokusavate nesto ,prilagodba je najteza,a za prilagodbu potrebno je odstupiti manje ili vise u nekim stvarim aod onoga sto mislis i sto jesi....kompromis naravno!
Zato mislim da se tu probudi ponos kao neki obrambeni mehanizam ...e sad koliko ce sve to preci neke normalne granice to ovisi od osobe do osobe...ako predje tu nastaju problemi.
Vjerovatno kao i u svemu ostalom u zivotu treba imati mjeru,a ponos i kapric nije los dakle ako je odmjeren kako treba...zacin ti napravi jelo ukusnijim ali ako se krivo kombinira moze te i ubiti...
well..let's cook then

ko zna..mozda mi to bude kao isusu..posljednja vecera
removed_user 13 Albania
(Choopo - @ 30 Sep. 2007)
well..let's cook then

ko zna..mozda mi to bude kao isusu..posljednja vecera

jaoooooooj sto sam napisala bilo sta ubit ce me zena u tebe...
(removed_user - @ 30 Sep. 2007)

jaoooooooj sto sam napisala bilo sta ubit ce me zena u tebe...

nemam ja zenu bona

al zasto mislis da bi tebe moja djevojka ubila?
removed_user 13 Albania

nemam ja zenu bona

al zasto mislis da bi tebe moja djevojka ubila?

mislila sam na curu...pa ja tu kao djelim savjete pa kad ti nesto krivo napravis ode moja glava...

mislila sam na curu...pa ja tu kao djelim savjete pa kad ti nesto krivo napravis ode moja glava...

eno ga saaad
a zasto bi ja napravio nesto pogresno?? zar sam ja rodjeni krivac? nista ne mogu da uradim kako treba?
vi zene ste cudna bica..uvijek smo mi muski krivi..uvijek smo mi oni koji naprave nesto krivo i slicno
removed_user 13 Albania

eno ga saaad
a zasto bi ja napravio nesto pogresno?? zar sam ja rodjeni krivac? nista ne mogu da uradim kako treba?
vi zene ste cudna bica..uvijek smo mi muski krivi..uvijek smo mi oni koji naprave nesto krivo i slicno

suti,dobit ces iza uha...ne broj

suti,dobit ces iza uha...ne broj

hehehe..halo..ne provociraj me..ti nemas pojma kako ja mogu da budem kapriciozan
removed_user 13 Albania
Dosta ,kuci ajde....
Dosta ,kuci ajde....

hehe..mogu misliti kako se djeca u skoli obraduju kad im to kazes
osim onog jednog djeteta sto nema kuce..sto zivi na ulici i po cijeli dan prosi za koju markicu..ili kunu..da sebi kupi parce kruha iz dalmatinske pekare
removed_user 13 Albania

hehe..mogu misliti kako se djeca u skoli obraduju kad im to kazes
osim onog jednog djeteta sto nema kuce..sto zivi na ulici i po cijeli dan prosi za koju markicu..ili kunu..da sebi kupi parce kruha iz dalmatinske pekare

ej ne bi vjerovao da ja imam klince kojima je tako dobro u skoli da ne zele kuci...kako i ne bi kad sam neki dan pod svojom pauzom igrala s njima nogomet ,barem pokusavala pa smo svi skoro nadrapali od sefa...aj zamisli bruke...KOLIKO PUTA SAM VAM REKAO DA NE IGRATE ISPRED SKOLE NOGOMET!? RAZBIT CETE PROZOR! a oni ...ALI I NAStavNICA IZ ENGLESKOG JE S NAMA!

ej ne bi vjerovao da ja imam klince kojima je tako dobro u skoli da ne zele kuci...kako i ne bi kad sam neki dan pod svojom pauzom igrala s njima nogomet ,barem pokusavala pa smo svi skoro nadrapali od sefa...aj zamisli bruke...KOLIKO PUTA SAM VAM REKAO DA NE IGRATE ISPRED SKOLE NOGOMET!? RAZBIT CETE PROZOR! a oni ...ALI I NAStavNICA IZ ENGLESKOG JE S NAMA!

dobro si proslaaaa ko macija guza
al ipak..bezze..skrenula si sa teme..ne moze to tako..ipak ovde postoji naslov
removed_user 13 Albania
kad me napadas...da obrisem?! Pa ponovo!
el_locco 37 Bosnia and Herzegovina Karma: 584

dobro si proslaaaa ko macija guza
al ipak..bezze..skrenula si sa teme..ne moze to tako..ipak ovde postoji naslov

voli ona da skrene počesto .....
(el_locco - @ 30 Sep. 2007)

vidim ja da ona svera ovde ono pravo..al ne moze to tako
removed_user 13 Albania

sta bih ja bez prijatelja...suti tamo da bog da vozio Ducattija
el_locco 37 Bosnia and Herzegovina Karma: 584

sta bih ja bez prijatelja...suti tamo da bog da vozio Ducattija

ajjjj najgora kletva što "čoveku" možeš poželjeti ..... fala ti drug !!
removed_user 13 Albania

ajjjj najgora kletva što "čoveku" možeš poželjeti ..... fala ti drug !!

tko sad skrece s teme..Choopo ajd sad njega ukori uvijek je zena kriva ili u ovom slucaju sad JA
removed_user 13 Albania
ma muski ponos je najgori hehe

You have to login to be able to post comments