Loading...
RocknRoll_Lady 23 Bosnia and Herzegovina
Created 03 Jan. 2008
By RocknRoll_Lady
Kafic.net forum » Relacije » Ljubav
melaze 33 Bosnia and Herzegovina Karma: 597
ma treba ih pustiti da u miru zive,pa ako su oni sretni tako i izabrali taj nacin ziovota,ma ko smo mi da im sudimo,,samo zato sto muskarac voli muskarca ili obratno,to ne mijenja nista u njihovoj licnosti,treba upoznati te ljude i ne suditi im samo zbog ovoga,ja lisno nemam bas nisat protiv,niko se ne mijesa u moju srecu pa to ne radim ni drugima.............
Dzanky20 26 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
(removed_user - @ 27 Jan. 2008)
ja imam druga koji je homosexualac i koji to prizna i koji je u braku sa jednim frajerom koji je oistavio zenu i razjebo brak bog njega,a likovi su pravo ok i raja su !!! tako da mi homosexualci i muski i zenski neprestavljaju neke vanzemaljce iako nikada nebih se slozio sa njima i bio nesta od njih !!!!

Denis ili Nenad???
removed_user 13 Albania
homoseksualci su bolesni ljudi...treba metalnu pomoc sve ehheh
mima_sis 25 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
(bebelo - @ 03 Jan. 2008)

Jesili ti corava ili si toliko paglu da nemozes da vidis da ima vec desetak NAJMANJE ovakvi tema ...Dodjeee mii da vriiiisneeeeeeeem(jooj)(jooj)(jooj)

jedan hint lutko: UPOTREBI TRAZITELJ!

jel mozes fino da kazes djevojki da ima vec jedna tema i da je dupla a ne da je odma napadas
removed_user 13 Albania
Ja se sturio tipkajuci na temi homoseksualni brak,a ono i ovdje konac o tomeE vala,ne tipkao je opet.Nemam nista protiv homoseksualaca.Zasto?Jer nemamrazloga,kad bi se trudio da izmislim neki razlog da imam nesto protiv njih,ne bih ga mogao izmislit.Uzivajte u zivotu,narode
removed_user 13 Albania
nema nista protiv...sto dalje od mene to bolje
Alana 26 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
Forum guru
Ne opterecuje me vlastita sexualnost, pa prema tome mi ne smeta ni tudja
removed_user 13 Albania
samo da znate, vazeljin je poskupio pederi
Tarina 29 Austria Karma: 597
valda je normalno...
BiiiNa 25 Austria Karma: 745
za mene su sasvim ok mislim znam dosta momaka koji su homo. ali su super stvarno su mi dragi i fini... nemam nista protiv njiha ok su
removed_user 13 Albania
ja neMam nista protiv njiha .... pogoTovo sa pedeRima moGu suPerr ..... ali za LeZbama malo maNje ....
removed_user 13 Albania
jesu nasli za koji novi zakon ce se boriti... upravo slusam u vijestima da su negdje izborili lezbe i pederi da mogu u vojsku... do sad im to bilo zabranjeno... vojsku treba ukinuti... liechtenstein pokazuje da je bez vojske moguce...
removed_user 13 Albania
Ma nek teslači ko god koga stigne ako mu to suprotna strana dozvoljava...jel idemo u EVROPU ili ne... :2sarcastic:
El_Fatih 33 Afghanistan Karma: 551
jel to mislite na ove ki šo je ovi makedonac 13?.ništa, ništa.........................
removed_user 13 Albania
Nikad a mozda ni tad! Fuj. Bolest!
bo_x_s 32 Sweden Karma: 563
ja sam fobican ( sto bih nema autoput ) ...
ko moze ustvrditi da je heterosehualnost normalna samo jer je prakticira vecina ???
velika vecina ljudi koje sam sreo su totalno neprincipijelni , disorjentirani , hipokriticni , robovi tradicije , skrti , sebicni , kukavice ... etc , etc ...( da li ie fakt da su vecina cini "normalnima" i "ispravnima" ??? )
razmisli dva puta prije lansiras bumerang zvani "predrasuda" ... jer ... bumerang je cudna sprava koja se naposlijetku uvijek vrati da posijece prste ruke koja ga je lansirala
InFeRNOo 35 Afghanistan Karma: 673
rukovodim se onom rečenicom : I Bog stvori Čoveka i Ženu.... da je hteo bilo bi ilii ILI..
removed_user 13 Albania
je l' to ono kad ga tip tipu zabije u šupak? lezbejke su mi ok
high_life 32 Denmark Karma: 500
poslije usisavanja nema kajanja !!! http://www.youtube.com/watch?v=IOaX8072hX0
removed_user 13 Albania
"znate da peder nikad nije nekome opsovao sestru i rekao jebem ti mater? to je odgoj i kultura...."

You have to login to be able to post comments