Loading...
removed_user 13 Albania
Created 12 Dec. 2006
By removed_user
Kafic.net forum » Relacije » Ljubav
Kreator 30 Italy This post has been removed.
ceni77 35 Bosnia and Herzegovina This post has been removed.
removed_user 13 Albania
Ako je pravo drustvo, onda zbog 100 zena ne bih ostavio..jer zenu je lahko naci, a iskrenog prijatelja, Boga mi, tesko
removed_user 13 Albania This post has been removed.
ceni77 35 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
Sa 18 se zeniti sta je tebi?????? Sta si proso uzivotu,nista.Bolje se malo ishodaj pa se onda zeni a ne da se razvodis za par godina
removed_user 13 Albania
Napravila tu gresku ..ostavila prijatelje zbog njega..hvala bogu ipak su mi oprostili..ali to nikad vise nebi uradila
Era2 31 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
raja je prolazna, u to sam se uvjerio sam...
removed_user 13 Albania
ja sam to uradio a ne zato sto je ona to trazila nego sam ja to sam odlucio jer su pricali protiv nje! al danas se malo kajem sto sam to uradio jer sam sad od nje ovisan!mislim ostalo mi je veoma malo prijatelja! ona to cijeni al koliko dugo je uvjek pitanje!
Lema 25 Croatia This post has been removed.
removed_user 13 Albania
Joj ista tema dva puta....
blAckmAmbA 28 United States Karma: 668
[quote=502629]

A sta kad te nogira ???
removed_user 13 Albania
Kad te nogira eeeeeeeeeeeeeee iiiiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaa uuuuuuuuuuu i tako dalje...

Uglavnom mislim da to nije dobra sala...
removed_user 13 Albania
ma ostavila momka - ZBOG DRUŠTVA i KOLEGICA... mora da je prehladjena - majkemi
removed_user 13 Albania
ni u kom slucaju
momak je momak
ali prijatelji su isto vazni
removed_user 13 Albania
Ako me nogira???
Za sad nema izgleda za to!!!
A ako bude vidjecu!
removed_user 13 Albania
nikad ja imam najbolje drustvo na svijetu
ako ce ona biti samnom mora trpit i njih pa bi onda mogli vidjeti koliko me voli
nexus 24 Sweden Karma: 500
pa zavisi koliko mi je to drustvo vazno! moji prijatelji dolaze i odlaze....uvijek su samnom samo kad mogu da me iskoriste na neki nacin, kada nemogu onda se ni nejavljaju....al opet je "drustvo"....i momci su isto takvi....ali ipak bolje mi je imati jednog momka koji mi pravi drustvo kad mi najvise treba, i koji znam da ce uvijek biti tu kad mi treba....to mi se tako slicno desilo, momak me moli da se nevidjam sa jednim "drugom"....i naravno sad znam da to lose zvuci ovdje....ali i ja sama znam da taj "drug" hoce samo da me ima kad mu trebam... tako da cu ovaj put momka poslusati...ne zato sto ON to kaze - nego jer sama znam sta je najbolje! ..jer trenutno mi je on -i momak i drustvo-....

a da ja sad imam neke prijatelje sa kojima sam dobra -nikad momka nebi poslusala!...ali znam da to bar moj momak nikad nebi ni trazio od mene u takvim slucaju!
removed_user 13 Albania
haha to se men desavalo iako hodam s njim on govori ne mozes bit s drustvom i sa mnom u isto vrijeme i naravno o.....m ga

You have to login to be able to post comments