(Alen - @ 08 May. 2012)
Cudos za temu Lilo!
Ja nikada nisam zaboravio niti potisnuo tog klinca jer on je dio mene kao i ja njega on je tu uvjek da mene i moju okolinu razveseli sa najobicnijim sitnicama. Ja samo uskocim kada je vrijeme za “odrasle stvari”.

Navesti cu par primjera ali mojne slucajno da me zovete djetinjastim! Na to sam alergican hehe.

On i dalje gleda simpsonove,cita bajke ( doduse ove su malo realnije ali on i dalje uziva u njima jednako). Najede se Mikado cokolade ( cokolade sa rizom od ni manje ni vise nego 300 grama, to mu je najdraza cokolada na svijetu jer mu je doticnu mama kupovala svaki put kada bi dobio peticu u skoli i to su jedine cokolade koje mali Alen nije dijelio sa okolinom

), jaffe biskvita, gumenih meda( haribo naravno), bombonjera (ali samo ako imaju alkohola) jedina razlika je da sada slabo kada pretjera sa njima sto nije lose, sada ima apetita kada dodje vrijeme da rucka ili vecera i ne boli ga stomo hehe.

Mali Alen i dalje igra igrice samo sto to radi sada rijedje jer veliki Alen nema toliko slobodnog vremena.Sada umjesto “smaranja” u skoli ima smaranje na poslu i to mu navodono crpi puno energije i umori ga psihicki ( hej vidite vi kolika je to lijenstina!) tako da nema prilike da u potpunosti udovolji malome Alenu, zamislite jos, kakav je razlog nasao samo …pojavila se neka cura

i sada veliki Alen provodi puno vremena sa njom, ona ni fudbala ne zna igrati!! Kako moze da se druzi sa njom…ccc!!No mali Alen je i dalje sretan jer je praistorijsku Sega Mega Drive 2 zbog koje sada nosi cvike ( kablo od dzojstika je bilo nehumano kratko tako da sam morao biti pola metra od tv-a) zamjenio sa PS3 i tu i tamo ostane do kasno uzivajuci u napredku tehnologije , mada ga sada veliki Alen ‘mjesto mame blagim tonom podsjeti da mu je odavno proslo vrijeme za spavanje.
Ponestaje mi slova..
podsjetio si me na puno toga na cemu i ja zaglavim ko nekad malo djete ... slatkisi

tu se nista nije promjenilo i sad pojedem cokoladu komplet, cim je otvorim ... sjecam se i sege al je mene ubio resident evil na ps 1 ili 2 , bila sam po 2 dana budna i cesto izledala gore nego svi oni zombis sto su bili u igri

ps mi je bio bolest godinama , sjecam se jos tekken i edi , sa njim sam ih sve lomila

i bilo je tih igara puno sto sam stvarno provodila dane i noci igrajuci i sad kad vidim dzojstik zasrbe me prsti

al sam se odlucila da ne kupujem nista , mada se ponekad pitam jel bi bilo pametnije igrat ps il pametovat ovde na kaficu

kad je izaso call of duty black ops vodila sam malo zescu borbu sama sa sobom da ne bi opet zaglavila ko prije ...
reko si da trcis po travi , ja uletim u svaku baru sto je vidim

obavezno kad idem u bosnu stanem u jednom selu u austriji i uletim u potok

u sandalama
ima puno tih stvari sto sam zadrzala iz djetinjstva ali moram priznat da se vec dugo godina ne penjem na drvece

strah me da me grane nece drzat ko prije