Loading...
removed_user 13 Albania
Created 26 Aug. 2007
By removed_user
Kafic.net forum » Relacije » Ljubav
removed_user 13 Albania
a po izgledu sta primjetim prvo je fin osmijeh/zube
dama_ai 30 Bosnia and Herzegovina Karma: 709
(El_Fatih - @ 18 Apr. 2012)
novčanik, priznale vi to ili ne! došao takav vakat!

Gdje ti drziz novcanik kad znas da to prvo vide
El_Fatih 33 Afghanistan Karma: 551
u džep na gujici....hehheheheeehheeh damo, zaboga zar i ti
dadonibhf 33 Germany Karma: 500
El...ma stace one su sad rode sa racunarom u glavi,a ove stare generacije su svakako namazane svim bojama...i znaju na cim vide kakav je novcanik....
mada mislim da prvo bi trebale da kod nas gledaju dusu..
e moj komšija, te koje su gledle dušu i karakter pomrle davno. danas joj i majka kaže "nek provede bar ona, kad nijesam mogla ja"...samo neznam šta pod tim provodom misli...................nako ako misli da je red duži................
ervina- 23 France Karma: 618
Ruke - ako ima muskarac tanju rucicu od mene i njezniju, za mene to nije nikakav muskarac
Hanuma_ 30 Sweden Karma: 670
da nije lutor kakav , nedaj boze
zanimljiv40 2013 Karma: 500
to sve zavisi od zenske i njenog karaktera...isto kao i kod nas muskaraca....100 ljudi 100 cudi
nemoze niko tvrditi da sve zenske gledaju samo korist , treba znati da svaka medalja ima dvije strane.osim toga danas i vecina muskaraca isto gleda korist , samo sto to niko nepominje...
zanimljiv40 2013 Karma: 500
to sve zavisi od zenske i njenog karaktera...isto kao i kod nas muskaraca....100 ljudi 100 cudi
nemoze niko tvrditi da sve zenske gledaju samo korist , treba znati da svaka medalja ima dvije strane.osim toga danas i vecina muskaraca isto gleda korist , samo sto to niko nepominje...
ma nek gleda šta god hoće nije me briga. men je glavni probljem da me primijeti kaka iz Jevrope i da me povuče gore rad papira, a poslije ćemo laHko.........
bo_x_s 32 Sweden Karma: 563
sLJadoLJed !
removed_user 13 Albania
razlicite zenske gledajo razlicito na muskarce.ali sta je na prvom mjestu ili drugom :
mozemo nagadat samo.ipak moje misljenje i redosljed je sledeci
1.izgled
2.situiran
3.da nije preglup
4.kakav je u spavacoj sobi
5.Ako ste napusteni od zenske onda vam fali jedna od ovih gore 4 tacke.
removed_user 13 Albania
DANAS 99% DJEVOJAKA KAZE : " AKO CU VEC PLAKAT ZBOG NEKOGA ONDA JE LJEPSE PLAKAT U FERARIJU NEGO U FICI "
MAJA_24 2013 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
a gledam prvo ponasanje kako se ponasa a onda sve ostalo
removed_user 13 Albania
Zavisi jeli on go ili ne. Ako je go, znamo gdje prvo gledaju, tu su muskarci i zene iste
removed_user 13 Albania
(removed_user - @ 19 Jun. 2012)
Zavisi jeli on go ili ne. Ako je go, znamo gdje prvo gledaju, tu su muskarci i zene iste

Muskarci gledaju prvo u sise zene? I ti sad hos reci i zenske gledaju u sise? U svoje il od muskarca?
removed_user 13 Albania
(removed_user - @ 20 Jun. 2012)

Muskarci gledaju prvo u sise zene? I ti sad hos reci i zenske gledaju u sise? U svoje il od muskarca?

Citati i razumjeti su 2 stvari

Muskarci gledaju cesto (ja naravno ne) na sise, kako da ne, a ako je momak go onda mu zene gledaju na znamo sta. To se susvim normalno
danka 31 Christmas Island Karma: 500
Ruke i oci.
DARK_PRECIOUS 2013 United Kingdom Karma: 500
nek prica ko sta hoce ali znam da je izgled kod muskarca prvi sto me privuce. Oci su one koje gledaju prve, sve ostalo dodze drugo. Ako ima musko u glavi to jeste pametan razgledan ....plus, ako je ima pricu mozda cu nasjesti za momenat ali ne za dugo.....a sve ostalo novcanik, avto i sve to me ne interesuje jer volim biti samostojna tako su me ucili kod kuce. Mene licno privuce good six pack, pamet, ljep osmijeh, razgledanost, toleranca, ako ima koji tattoo to mi je top. Ma nabrojala bi ja jos tih stvari ali necu da pisem roman tu
simplegirl79 33 Germany Karma: 500
Zube !!

You have to login to be able to post comments