Loading...
MAJA_24 2013 Bosnia and Herzegovina
Created 28 Jun. 2012
By MAJA_24
Kafic.net forum » Relacije » Ljubav
MAJA_24 2013 Bosnia and Herzegovina Author
Zasto svi ganjaju interes, i pitanje za svoju,bi li npr bili sa momkom /curom koja ima vise para u depu ili bi bili sa momkom/curom koja je ko siromasna ili siromasan,sto su ljudi takvi,sta vide u toj koristi?
removed_user 13 Albania
Sa svi, si htijela reci na sebe ili?
Pare,..pare..samoo paree
Kavaz 31 Bosnia and Herzegovina Karma: 720
Admin
Forum guru
Interes govori sve jezike i igra sve uloge, pa čak i ulogu nezainteresovanog.
TheSvetica 38 Hungary Karma: 691
Zasto Majo kazes "svi" ?
(MAJA_24 - @ 28 Jun. 2012)
Zasto svi ganjaju interes, i pitanje za svoju,bi li npr bili sa momkom /curom koja ima vise para u depu ili bi bili sa momkom/curom koja je ko siromasna ili siromasan,sto su ljudi takvi,sta vide u toj koristi?
zanimljiv40 2013 Karma: 500
to gledanje na korist je nesto sto postoji oduvijek i uvijek ce da postoji dok je svijeta..... ako si upoznata sa prosloscu , morala si da cujes da su se momci i cure zenili a da se ni vidjeli nisu, samo tada je bilo manje financijske prirode jer nije ni bilo nekih para, ali je zato gledano da li momok /cura imaju dosta zamlje ili stoke dok se danas gleda auto kuca itd. iako je i to u vecini slucajeva na kredit, a poslije gledaju kako ce da sastave kraj sa krajem.
sad je to postalo prestiz da cura hoda sa ,,bogatim,, momkom ,ma kako on izgledao i obratno je isto tako, ,,, ponekad se bas zapitam sta se danas podrazumjeva pod ,,ljubav,,
removed_user 13 Albania
(zanimljiv40 - @ 29 Jun. 2012)
to gledanje na korist je nesto sto postoji oduvijek i uvijek ce da postoji dok je svijeta..... ako si upoznata sa prosloscu , morala si da cujes da su se momci i cure zenili a da se ni vidjeli nisu, samo tada je bilo manje financijske prirode jer nije ni bilo nekih para, ali je zato gledano da li momok /cura imaju dosta zamlje ili stoke dok se danas gleda auto kuca itd. iako je i to u vecini slucajeva na kredit, a poslije gledaju kako ce da sastave kraj sa krajem.
sad je to postalo prestiz da cura hoda sa ,,bogatim,, momkom ,ma kako on izgledao i obratno je isto tako, ,,, ponekad se bas zapitam sta se danas podrazumjeva pod ,,ljubav,,

removed_user 13 Albania
(zanimljiv40 - @ 29 Jun. 2012)

Zar ima ruzni osoba? Ima samo nenasmijani...
removed_user 13 Albania
(removed_user - @ 30 Jun. 2012)

Zar ima ruzni osoba? Ima samo nenasmijani...

podrzavam ovo!!

znam bas po sebi..koja razlika kad nisam nasmijana i kad sam nasmijana.., nebo i zemlja jbt. al fakat! Ne valja ni za koga reci da je ruzan, samo postoji ruzna narav...koja pokvari insana, sto cak utice i na izgled...
removed_user 13 Albania
A valja li pomisliti da je neko ruzan? Hjoj, al moje lazi lako umru...
adnan_nella 33 Switzerland Karma: 676
ljubav, ljubav je smisao zivota.. hahaha prica mi covjek dok cigaru za sankom mota.. ljepota se njena nemoze nicim mjerit, rece mi krvavi ociju i ode rakiju potegnit.. zove se alma..
Psiha 25 Cyprus Karma: 500
I svako postavlja teme
El_Fatih 33 Afghanistan Karma: 551
tema glupa dozlaboga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! možeš i brisati, ali stina je takva nažalost!
Hanuma_ 30 Sweden Karma: 670
misle da je to svrha dobrog zivota , dobro auto ..brdo para itd.. to je hrpa zaostalih habelcina koja nezna sta je najvaznije u zivotu ..a to jeste zdravlje ..ljubav .. krug familije ..stvari koje se nemogu kupiti novcem , a kad vec to dostignes u zivotu ..e onda tezi ka materijalnom bogastvu ..al sve u granicama normale...
dama_ai 30 Bosnia and Herzegovina Karma: 709
(El_Fatih - @ 03 Jul. 2012)
tema glupa dozlaboga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! možeš i brisati, ali stina je takva nažalost!

do zla Boga hahaaaaaaaaaahahahhhhhhhhhhhhh nisam se nasmijala dugo....................nema od koristi nista ba pa valjda citav zivot stvaramo jedni za druge,neko vise a neko manje,,,,,,,,,,,,ha ja ali ima svakakvih mozgova (pusa) fatih
El_Fatih 33 Afghanistan Karma: 551
damo štaš vakat došao taki. svi postali materijalisti. pa i ja razmišljam jel mi bolje zadržat jagnje, jal ga poharčit za noć dvije na neku..................hehhehhehehe
zasto_bas_ja 19 Austria Karma: 500
Vip
Admin
zasto bas ja

You have to login to be able to post comments