Loading...
removed_user 13 Albania
Created 09 Apr. 2012
By removed_user
Kafic.net forum » Relacije » Prijateljstvo
removed_user 13 Albania
(User_x - @ 09 Apr. 2012)
preko tel. nemorash mu facu viditi

nekad se i mora preko telefona, jer je osoba daleko... dok dodjes do nje, prodje voz... i nista lakse nije nego u facu nekome reci... mozda jos i teze... kad si kraj nekoga, mozes ga bar zagrliti i tako mozda malo bol ublaziti, a naci prave rijeci je tesko...

moj dido i moja majka (tako mi u kozarcu kazemo za nanu/baku) s mamine strane su prije par godina obadvoje umarli i na meni je bilo da javim njihovim bracama i sestrama po svijetu, jer oni nisu mogli svi da budu pred smrt s njima u bosni dole...

isto tako je meni par puta javljeno preko telefona da je neko umro... pogodi i u lice i preko telefona... ali nekako vec moras saznati ili reci...

meni je smrt jedina losa vijest sto postoji... s tim je jako tesko zivjeti, bar meni... ostalo sve, pa i necija bolest ide, al smrt jako tesko...
Lola__Monk 36 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
Za saopstavanje losih vijesti najvaznije je mjesto i ton prilikom saopstavanja.
Drzim se toga i nemam neugodnosti s druge strane.
Licno, neke lose vijesti sam primila po mom principu, onako humano.
A neke, nazalost, kao u "prolazu". Mada, nikog ne krivim. nemaju svi svijest o tome a ako i imaju onda nemaju tu vjestinu.
Hanuma_ 30 Sweden Karma: 670
(removed_user - @ 09 Apr. 2012)
Kako otkrjete lose vjesti nekome?

Jeli vam neko otkrijo lose vijesti? Kako su postupili s tim... i kako ste reagovali na to... kako se danas osjecate?

Hvala na odgovorima.

iskreno , pa kako god svi smo mi navikli ..kako na srecu tako na tugu
Memo031 37 Sweden Karma: 500
A ovo citav dan sutnje, zbog shiny.

(removed_user - @ 10 Apr. 2012)
Sta reci..kad je sve receno.
Memo031 37 Sweden Karma: 500
A ovo citav dan sutnje, zbog shiny.

(removed_user - @ 10 Apr. 2012)
Sta reci..kad je sve receno.
removed_user 13 Albania
Koktel_ljubavi 27 Bosnia and Herzegovina Karma: 871
Vip
Forum guru
Hmm ma sve sta mi se ima rec odma volim da mi se kaze u lice a ne preko mob-a ,pa jednom sam pao u nesvjest kad me je djevojka ostavila hehehe et koliko mi je znacila

You have to login to be able to post comments