| | Nema čovjeka na svetu a da nema prijatelja na baterije; Kad mu trebaš, nadjete, kad ga trebaš, zauzet je |
| | (removed_user - @ 13 Apr. 2012) Nema čovjeka na svetu a da nema prijatelja na baterije; Kad mu trebaš, nadjete, kad ga trebaš, zauzet je i obrnuto je isto |
| | (TheSvetica - @ 13 Apr. 2012) i obrnuto je isto Ja sam na srecu uvijek bio taj koji je bio nekomu kad mu je trebalo, a kad sam u sranju, cupao sam se sam |
| | (removed_user - @ 14 Apr. 2012) haha za Nokiu 3310 Mogu reci da su to ipak najbolji telefoni ikad ... |
| | slazem se,,,imam 3310, 3210 hahaha za nedaj Boze (removed_user - @ 14 Apr. 2012) Mogu reci da su to ipak najbolji telefoni ikad ... |
| | ..kad bi bili iskreni svako od nas je to barem jednom uradio..jbg svi smo mi ljudi sa greskama i varkama |
| | eto da vas obradujem ne morate vise da bacate pare na baterije jer su se na trzistu pojavili solarni prijatelji.................. |
| | (Lik_bez_NICK - @ 23 Sep. 2012) eto da vas obradujem ne morate vise da bacate pare na baterije jer su se na trzistu pojavili solarni prijatelji.................. na sta ti lice? |
Loading...