Loading...
removed_user 13 Albania
Created 18 Dec. 2011
By removed_user
Kafic.net forum » Relacije » Prijateljstvo
removed_user 13 Albania
Dali žene i muškarci mogu bit prijatelji ??

removed_user 13 Albania
DUPLAAAAAAAAAAAA TEMA !
removed_user 13 Albania
Emotivna prevara
adnan_nella 33 Switzerland Karma: 676
fino receno.. sarena laz..

(removed_user - @ 19 Dec. 2011)
Emotivna prevara
Beduin 2013 Karma: 500
mogu. no da bi to bili mora biti jdno od njih dvoje toiko RUŽNO, da ti ne padne napamet ona stvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sta nam govori ovaj video, zene sve kazu yes, mi svi kazemo noooooo.. hehehe znaci zene su naivne, i padaju na muske price, de da ti budem drug.. dok nedodje tvoji slabi a moji uspjesni pet minuta.. hahahahahaha a najbolje je to, kad je pita, dali bi te on htio il te uzeo kad bi mu ti dala sansu, ona kaze da, i opet prica glupaca o prijateljstvu.. fakat pileca pamet..

(removed_user - @ 18 Dec. 2011)
Dali žene i muškarci mogu bit prijatelji ??

removed_user 13 Albania
(adnan_nella - @ 19 Dec. 2011)
sta nam govori ovaj video, zene sve kazu yes, mi svi kazemo noooooo.. hehehe znaci zene su naivne, i padaju na muske price, de da ti budem drug.. dok nedodje tvoji slabi a moji uspjesni pet minuta.. hahahahahaha a najbolje je to, kad je pita, dali bi te on htio il te uzeo kad bi mu ti dala sansu, ona kaze da, i opet prica glupaca o prijateljstvu.. fakat pileca pamet..

hmm..mogli bi mi ovo i drugcije protumaciti.
Kazes zene ispadaju naivne jer govore YESS..!! Ne ne bih se slozila stime. Posto razumijem sto ove zenske govore Yess,, jer pretezno ..ili vecina nas moze i zna kontrolisati svoje osjecaje, dok muski nemaju bas neku kontrolu nad tome. Mi zenske smo poznatije po komunikaciji, dok muski vise praktiziraju.. Tu i tamo, muski znaju sloziti pricu, mi znamo slusati, takodjer znamo i mi pricu sloziti, samo muskarac ne moze mnogo stime..jer u njeg je mozak pola iskljucen i samo gleda ono sto ne moze kontrolisati, a to jes FIZIKA..neke zenske, koliko god on htio i trudio se. Kao sto jedan vec navede, jedino da je ruzna ne znam ti koliko, ali ipak, nema veze koliko da je ruzna, njemu ako ima nesto sto ce mu se dopast od te cure..s kojom je samo prijatelj, a ona kao zenski rod, zna vrlo dobro svoje emocije regulisati i koliko god on privlacan bio, ona ce ga i dalje gledat kao najboljeg frenda skim se najbolje moze ispricati, smijati itd. A muskarac nece moci, jer kod njega ce nesta privuci ..pri tome hoce vise od prijateljstva...i u tom je prolem, sto oni govore da je ne moguce...kao sto i jes...takva VAM priroda..jedino ako su derPe da ne bude nist..a sve do tada ce biti..i nikakve veze sa NAIVNOSTI !! pa ti vidi sad..
dama_ai 30 Bosnia and Herzegovina Karma: 709
Može li prevod ovdje Naravno da moze i treba da budu
removed_user 13 Albania
da bas tako i adam je zagrizao jabuku jer mu je eva bila prijateljica i jer joj je vjerovao
Beduin 2013 Karma: 500
što ja VOLJEM prijateljice, pa to je jedno ČUDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DUPLA TEMA!!!! hahahahahhaha

hmm..mogli bi mi ovo i drugcije protumaciti.
Kazes zene ispadaju naivne jer govore YESS..!! Ne ne bih se slozila stime. Posto razumijem sto ove zenske govore Yess,, jer pretezno ..ili vecina nas moze i zna kontrolisati svoje osjecaje, dok muski nemaju bas neku kontrolu nad tome. Mi zenske smo poznatije po komunikaciji, dok muski vise praktiziraju.. Tu i tamo, muski znaju sloziti pricu, mi znamo slusati, takodjer znamo i mi pricu sloziti, samo muskarac ne moze mnogo stime..jer u njeg je mozak pola iskljucen i samo gleda ono sto ne moze kontrolisati, a to jes FIZIKA..neke zenske, koliko god on htio i trudio se. Kao sto jedan vec navede, jedino da je ruzna ne znam ti koliko, ali ipak, nema veze koliko da je ruzna, njemu ako ima nesto sto ce mu se dopast od te cure..s kojom je samo prijatelj, a ona kao zenski rod, zna vrlo dobro svoje emocije regulisati i koliko god on privlacan bio, ona ce ga i dalje gledat kao najboljeg frenda skim se najbolje moze ispricati, smijati itd. A muskarac nece moci, jer kod njega ce nesta privuci ..pri tome hoce vise od prijateljstva...i u tom je prolem, sto oni govore da je ne moguce...kao sto i jes...takva VAM priroda..jedino ako su derPe da ne bude nist..a sve do tada ce biti..i nikakve veze sa NAIVNOSTI !! pa ti vidi sad..
removed_user 13 Albania
DUPLA TEMA!!!! hahahahahhaha

YESS ...tako ti je kad se nema sta da doda!
MA DUPLA TEMA!!

YESS ...tako ti je kad se nema sta da doda!
removed_user 13 Albania
MA DUPLA TEMA!!

Fakat pileca pamet
removed_user 13 Albania
a ko te tjera da postiras pusti druge nek pisu
ti fakat nista nekontas, al hajd nema veze..

a ko te tjera da postiras pusti druge nek pisu
ma sukno sam ti ga.. dzaba sve..

Fakat pileca pamet
removed_user 13 Albania
pa hajd pojasni ako ne kontam i ako imas muda da reknes nekom nesto u lice
ti fakat nista nekontas, al hajd nema veze..

joj kani me se matere ti muda, eto nemam, imas ti..

pa hajd pojasni ako ne kontam i ako imas muda da reknes nekom nesto u lice
removed_user 13 Albania
ma sukno sam ti ga.. dzaba sve..

a jesi li? I dont think so.. hehe. Doduse da imas cime, pa hajd..a ovako

You have to login to be able to post comments