| | mogu. no da bi to bili mora biti jdno od njih dvoje toiko RUŽNO, da ti ne padne napamet ona stvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| | što ja VOLJEM prijateljice, pa to je jedno ČUDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| | (adnan_nella - @ 19 Dec. 2011) DUPLA TEMA!!!! hahahahahhaha YESS ...tako ti je kad se nema sta da doda! |
| MA DUPLA TEMA!! (removed_user - @ 19 Dec. 2011) YESS ...tako ti je kad se nema sta da doda! |
| ti fakat nista nekontas, al hajd nema veze.. (removed_user - @ 19 Dec. 2011) a ko te tjera da postiras pusti druge nek pisu |
| ma sukno sam ti ga.. dzaba sve.. (removed_user - @ 19 Dec. 2011) Fakat pileca pamet |
| | pa hajd pojasni ako ne kontam i ako imas muda da reknes nekom nesto u lice (adnan_nella - @ 19 Dec. 2011) ti fakat nista nekontas, al hajd nema veze.. |
| joj kani me se matere ti muda, eto nemam, imas ti.. (removed_user - @ 19 Dec. 2011) pa hajd pojasni ako ne kontam i ako imas muda da reknes nekom nesto u lice |
| | (adnan_nella - @ 19 Dec. 2011) ma sukno sam ti ga.. dzaba sve.. a jesi li? I dont think so.. hehe. Doduse da imas cime, pa hajd..a ovako |
Loading...