Loading...
removed_user 13 Albania
Created 09 Nov. 2006
By removed_user
Kafic.net forum » Relacije » Prijateljstvo
removed_user 13 Albania
removed_user 13 Albania
Mislim da nemoze... Ipak uvijek ostanu neka izmijesana osjecanja sto ti mute misli, iako se vise ne volite. A pogotovo kad nadete sebi drugog partnera, onda bi bilo stvarno tesko odrzati neko prijateljstvo s bivsim, ako barem hoces biti potpuno iskren prema novom partneru o svojoj proslosti.
removed_user 13 Albania
ja znam slucajeve gdje su ostali fuck-buddys, jer imje sex genijalan ali ne mogu zajedno da budu
pinkiii 26 Switzerland Karma: 500
hmm.. mislim da moze na jedno vrijeme ali ne dugo..

ja sam sa bivsim momkom poslje rastanka bila super.. to je druzili smo se 4 god.. al eto proslo i to..
removed_user 13 Albania
ne,ne to neide jer ako neuspjeva to prijateljstvo dok veza traje nema ni poslije nista od toga
karlo 23 Luxembourg Karma: 615
ma moze i da i ne , ali nije to prijeteljstvo bas toliko dobro , barem za nas mentalitet

jer ja prijatelja moram da volim , a ako ga ne volim nije mi prijetelj , a sad da ja volim curu koja me ostavila ili koju sam ostavio a jos nasu ma sanse nema , sa strankinjom mi je lako , dok ona sve placa mozemo bit prijatelji
removed_user 13 Albania
ja mislim da to ide...ako su muskarac i zena dovoljn razumni i raskinuli vezu u dobrim odnosima nije bas veliki problem ostati u prijateljskim odnosima...moja sestra npr. bila je sa mojim dobrim drugom skupa...i nije im veza uspjela...i jos uvijek su ostali prijatelji...i nista od fuck-buddys ili tako nesto....
removed_user 13 Albania
to nemoze!!!!! kad si nekog volio, onda se nemoze posle toga druziti!!!
removed_user 13 Albania
sve je moguce,pa i to!samo ako se to i zeli!
karlo 23 Luxembourg This post has been removed.
nexus 24 Sweden Karma: 500
ma moze to...samo ako nije neko osjecao nesto prema drugoj osobi(nesto jako), tada je zeznuto, stalno te podsjeca na nesto..nemoze da bude iskrena veza..mozda cura pristane da bude samo "prijatelj" sa nekim muskarcom samo zbog toga jer bi se vidjali onda,jer nebi skroz prekinuli, ili sto jos ima neke nade...ali lose je to..ali ako nisu mogli zajedno i nijedno nije imalo osjecaja onda moze pa i ono malo fuck ponekad sto ne ako to ide bar!
Verdandi 30 Sweden Karma: 663
Forum guru
moze... licno sam super s svim momcima sto sam bila..(malo ih je pa zato )
sve je stvar navike...jednostavno nakon par godina s nekim, tesko je totalno novi list okrenuti..a cak iako se moze, nekad ne zelis..jer zasto izgubit SVE kad se onaj dobri dio ipak moze sacuvati?!
prijateljstva su danas ipak toliko koliko povrsna, ne dijelimo intimnte deljate novih veza...il seksualnih avantura...al ipak doticemo i te teme...ko ce ti bolje reci gdje grijesis u novoj vezi nego neki bivsi??
a osjecaj je definitivno poseban, jer s nikim se nije tako intimno neko kao s momkom/curom...iako se priroda veze promijeni ipak osjecaj ostane..nema te prijateljice nit prijatelja kome s kao s njima moze..
iako je opasan i tanak led...s malom dozom razuma i samokontrole to moze bit nesto superiska..
removed_user 13 Albania This post has been removed.
removed_user 13 Albania
Ma sto da ne...posle toliko godina odjednom prekinut kontakt, to je sasvim nepotrebno.....i to je lijepa stvar, biti prijatelji nakon dugogodisnje veze...
KenanCLR 26 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
Mislim da je nakon dugogodisnje veze nemoguce ostati u prijateljskom kontaktu...jer ti tu osobu nikad neces moci gledati kao prijatelja...vec na neki skroz drugi nacin!!!
removed_user 13 Albania
ma ne nema tu prijateljstva ..pogotocv ako jedno nastavi volit tu osobu dalje jer ipak ti ta osoba znaci sve i ko ste prekinuli a nema prijateljstva posle ljubavi
removed_user 13 Albania
ne moguce! probavao sam ali ne ide nikako
removed_user 13 Albania
to se nemoze nikakko i nikada!!!!!
Ko god da kaze "ja to mogu" taj nije iskreno voljeo tu osobu!!!!
JA sam pokusavala, 2 godine, i nema sanse,....uvijek mislis na stara vremena, kako vam je bilo u vezi i nema sanse da se to moze,....ja to nemogu!!!!!!
Ako znam da sam tu osobu voljela i mozda jos volim,...nemogu nikad sa njim ostati "prijatelj"......prije cu totalno kontakt prekinuti, pa nek boli koliko god!!!
Bolje da boli iz razloga, sto neide a ne iz tog, sto ste drugovi a ti hoces tu osobu nazad, a ona tebe nece!!!!!!!
removed_user 13 Albania
Prosto nemoguce!!!!
Hari_81 32 Afghanistan Karma: 523
OVISI O DJEVOJCI...

KOD NEKIH "DA" A OPET KOD DRUGIH DJEVOJAKA"NE"

You have to login to be able to post comments