Loading...
removed_user 13 Albania
Created 30 Mar. 2012
By removed_user
Kafic.net forum » Relacije » Prijateljstvo
removed_user 13 Albania
‎"Žena može postati prijatelj muškarcu samo ovim redom: prvo poznanica, zatim ljubavnica, pa tek onda prijatelj."
adnan_nella 33 Switzerland Karma: 676
nema prijateljstva izmedju muska i zenska.. tako da et, tu je to negdje sto ti kazes, cak sta vise, ni u vezi ti nije prijatelj.. probaj se sa njom ponasat ko sa jaranom, pa ces vidjet kako ce ti brzo pokazat kandze.. hahhaha musko i zensko, zna se za sto su stvoreni, sigurno ne da se samo druze.. uz to jos jedan video da podvucem crtu, haha duplu..

Niobe 28 Cuba Karma: 500
Još jedna davno prežvakana tema. Možemo se samo ponavljat ko papige.
removed_user 13 Albania
(Niobe - @ 30 Mar. 2012)

Pokvari mu veselje ...et
El_Fatih 33 Afghanistan Karma: 551
ču njega šta mislim.......razne stvari mi kolaju glavom,, no najviše kako nahranit stoku, kako podići ovo jagnjadi i bome podati, ovi nakupci zlo.............a o prijateljstvu sa ženma da bolan jedamah prestanite s tim....ču žena pa još prijatelj............vi u čaršiji izgleda neimate prečeg posla no o prijateljstvu sa žeama. savka žena traži ono što joj treba zato joj daj
ako imaš, inače će te ona sama nazove Šonjo pa ti prijateljuj..................žena prijatelj...........hehhehehehhehehhehe.okrpi pa ćeš tek bidneš prijatelj...............
removed_user 13 Albania
Fatih...kako ide ona...od vojene žene, nema boljeg prijatelja??
removed_user 13 Albania
Trebao si ovo staviti samo za muske xD
Gdje ba ova kombinacija neide nikako...hhhh
Deka, losa ti inspiracija skroz, sve se nesto vrtis u krug ....de bolan izadji!
Venči, tako može...........al da ja u nju gledam i da čeznem ko dijete za sisom ...........hehhehehhehehhe..to su priče za ove odove do 3-4 i ove iznad 85.....pa i tamo ponekad zna zagorjet!!!!!!!!!!!
TheSvetica 38 Hungary Karma: 691
ok , skontali smo ... vi ste muskarci koji ne mogu bit prijatelji sa bilo kojom zenom , bravo!
Svtice, hahhahhahahahhah......ja sam evo s TI, al sao na TABLJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niobe 28 Cuba Karma: 500
(TheSvetica - @ 30 Mar. 2012)
ok , skontali smo ... vi ste muskarci koji ne mogu bit prijatelji sa bilo kojom zenom , bravo!

removed_user 13 Albania
(El_Fatih - @ 30 Mar. 2012)
Venči, tako može...........al da ja u nju gledam i da čeznem ko dijete za sisom ...........hehhehehhehehhe..to su priče za ove odove do 3-4 i ove iznad 85.....pa i tamo ponekad zna zagorjet!!!!!!!!!!!

teško je baš....i ja neznam šta ću danas....hoće li mi srce prepuknut...il će mi bit svejedno.....bivši + njegova, kod mene na večeri.....još im kuham...moš mislit?
alen_h90 2013 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
nema pojma ....
Venči budi dora "prijateljica" pa im drži svijeću! hhhehehheheheheheh
removed_user 13 Albania
Dobro je prošlo
"prijateljice" dakle odradila ti svoje.......hhhhhehhehe
removed_user 13 Albania
Ja sam svoj posao odradia odlično
removed_user 13 Albania
prezvakana da ali nikad sazvakana jako je zilava
(Niobe - @ 30 Mar. 2012)
removed_user 13 Albania
jako dubokoumno
ču njega šta mislim.......razne stvari mi kolaju glavom,, no najviše kako nahranit stoku, kako podići ovo jagnjadi i bome podati, ovi nakupci zlo.............a o prijateljstvu sa ženma da bolan jedamah prestanite s tim....ču žena pa još prijatelj............vi u čaršiji izgleda neimate prečeg posla no o prijateljstvu sa žeama. savka žena traži ono što joj treba zato joj daj
ako imaš, inače će te ona sama nazove Šonjo pa ti prijateljuj..................žena prijatelj...........hehhehehehhehehhehe.okrpi pa ćeš tek bidneš prijatelj...............
removed_user 13 Albania
kad ces naucit pisat ko svaki normalan covjek da te i shiny moze razumjet
Svtice, hahhahhahahahhah......ja sam evo s TI, al sao na TABLJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

You have to login to be able to post comments