| | "Žena može postati prijatelj muškarcu samo ovim redom: prvo poznanica, zatim ljubavnica, pa tek onda prijatelj." |
| | (Niobe - @ 30 Mar. 2012) Još jedna davno prežvakana tema. Možemo se samo ponavljat ko papige. Pokvari mu veselje ...et |
| | Trebao si ovo staviti samo za muske xD Gdje ba ova kombinacija neide nikako...hhhh Deka, losa ti inspiracija skroz, sve se nesto vrtis u krug ....de bolan izadji! |
| | ok , skontali smo ... vi ste muskarci koji ne mogu bit prijatelji sa bilo kojom zenom , bravo! |
| Svtice, hahhahhahahahhah......ja sam evo s TI, al sao na TABLJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| (TheSvetica - @ 30 Mar. 2012) ok , skontali smo ... vi ste muskarci koji ne mogu bit prijatelji sa bilo kojom zenom , bravo! |
| | prezvakana da ali nikad sazvakana jako je zilava (Niobe - @ 30 Mar. 2012) Još jedna davno prežvakana tema. Možemo se samo ponavljat ko papige. |
| | kad ces naucit pisat ko svaki normalan covjek da te i shiny moze razumjet (El_Fatih - @ 30 Mar. 2012) Svtice, hahhahhahahahhah......ja sam evo s TI, al sao na TABLJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Loading...