Loading...
removed_user 13 Albania
Created 30 Mar. 2012
By removed_user
Kafic.net forum » Relacije » Prijateljstvo
TheSvetica 38 Hungary Karma: 691
(removed_user - @ 01 Apr. 2012)

Da naravno..upravo ovim goreK govorim, da mi treba jedan, kojeg neću trebat menjat..jer ne želim ni da mene ko menja...ni ništ....a ima jedan na vidiku...extra momak

sretno
ramajana 2013 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
prijateljstvo izmedju muskarca i zene????moguce ali vrlo rijetko!!!jer uvjek se kod jednog upali iskra,neki je ispolje a neki je cijeli zivot kriju u sebi.
El_Fatih 33 Afghanistan Karma: 551
nikad, pa ni tad! ču muško i žensko............može al da je jedno od njih ružno kao lopov, ali taj lopov je zaljublje a ono drugo za to zabolje!
DARK_PRECIOUS 2013 United Kingdom Karma: 500
moze.....evo ja imam skolskog sa kojim smo se na pocetku u sustini mrzili, ali sad smo najbolji prijatelji i nase prijateljstvo je vec godinama. Nikad nitko nije pomisljao na medzusobnu vezu. Ja na njega gledam ko na brata svog i obrnuto. Zato kazem da moze.
alen_h90 2013 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
i kako njegoiva cura gleda na vase prijateljsvo ? PP
(DARK_PRECIOUS - @ 28 Jun. 2012)
moze.....evo ja imam skolskog sa kojim smo se na pocetku u sustini mrzili, ali sad smo najbolji prijatelji i nase prijateljstvo je vec godinama. Nikad nitko nije pomisljao na medzusobnu vezu. Ja na njega gledam ko na brata svog i obrnuto. Zato kazem da moze.
DARK_PRECIOUS 2013 United Kingdom Karma: 500
iskreno nikad nije bilo problema, cak izlazili smo skupa i on i cura i ja i moj decko. zato kazem ima moze se i da se...........nami ide, kako drugima nemam pojma ali eto meni je drago da imam takvog druga kraj sebe.
C-ya 24 Bulgaria Karma: 500
Ja vjerujem u prijateljstvo između muškarca i žene. Takvo prijateljstvo opstaje ukoliko nema simpatija ni s jedne, ni s druge strane, ako je odnos baš prijateljski.
Na ovu temu se može filozofirati danima i svi mi imamo drugačije mišljenje, ali ipak mislim da oni koji nemaju prijatelja/prijateljicu i ne mogu shvatiti, ni vjerovati u takvo prijateljstvo.
Ja imam prijatelja kojeg gledam kao svog brata, izlazimo, družimo se, i ne bih mogla zamisliti dan, a da se ne vidimo.
fare_sa 27 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
(ramajana - @ 23 Apr. 2012)
prijateljstvo izmedju muskarca i zene????moguce ali vrlo rijetko!!!jer uvjek se kod jednog upali iskra,neki je ispolje a neki je cijeli zivot kriju u sebi.

Niobe 28 Cuba Karma: 500
Meni ste vi smijesni sa svojim ''argumentima''.
(Niobe - @ 15 Jul. 2012)
Meni ste vi smijesni sa svojim ''argumentima''.

A zasto ti nemas argument(e)? Odnosno, ako imas, koji su tvoji argumenti?
Niobe 28 Cuba Karma: 500
imam argumente par stranica unazad, ili na sličnoj temi.
Zivjela sam sa dva prijatelja koji su imali djevojke vremenom, kao i ja decke, imamo drustvo koje je polno izmijesano, druzimo se jako intenzivno etc.
Sad, ja ne kazem da iz prijateljstva ne moze izaci veza ili nesto slicno, moze i smatram da je to jako lijepo, ali SVAKI odnos muskarca i zene nije uslovljen eskalacijom u seksualnom smislu iz razloga sto imamo razum i nismo zivotinje da se vodimo iskljucivo seksualnim nagonima.
(fare_sa - @ 15 Jul. 2012)

A zasto ti nemas argument(e)? Odnosno, ako imas, koji su tvoji argumenti?
(Niobe - @ 15 Jul. 2012)
imam argumente par stranica unazad, ili na sličnoj temi.
Zivjela sam sa dva prijatelja koji su imali djevojke vremenom, kao i ja decke, imamo drustvo koje je polno izmijesano, druzimo se jako intenzivno etc.
Sad, ja ne kazem da iz prijateljstva ne moze izaci veza ili nesto slicno, moze i smatram da je to jako lijepo, ali SVAKI odnos muskarca i zene nije uslovljen eskalacijom u seksualnom smislu iz razloga sto imamo razum i nismo zivotinje da se vodimo iskljucivo seksualnim nagonima.

Hvala na izjasnjenju
Mostarkaaa 30 Sweden Karma: 670
(removed_user - @ 30 Mar. 2012)
‎"Žena može postati prijatelj muškarcu samo ovim redom: prvo poznanica, zatim ljubavnica, pa tek onda prijatelj."

ovo mora da je izmislio neki razocarani muskarac
removed_user 13 Albania
mozda jest a mozda i nije !!!
(Mostarkaaa - @ 23 Jul. 2012)

removed_user 13 Albania
mozda jest a mozda i nije !!!
(Mostarkaaa - @ 23 Jul. 2012)

removed_user 13 Albania
zivio govornik
(ramajana - @ 23 Apr. 2012)

You have to login to be able to post comments