Loading...
removed_user 13 Albania
Created 05 Nov. 2006
By removed_user
Kafic.net forum » Razni problemi » Fizicki
removed_user 13 Albania
Vjeruje te li u to ..Naravno, ako ste agnostik, nema svrhe da se javljate na ovu raspravu
removed_user 13 Albania
Capone jel ovo ti napravi temu?? haha dobar si ti izgleda!!

hehe pa ovako.. mi ovde sigurno nismo samo da jedemo, pijemo, spavamo i da se razmnozavamo...
tako da vjerujem u zivot poslije smrti
removed_user 13 Albania
HEhehe...Jesam napravio temu, nekako mi ovo sad pade na pamet, pa kontam, da vidim sta ostali misle..Ja vjerujem da postoji..Sta ces, dijelom sto je zanimljivo, a vecim dijelom sto vjerujem u to
removed_user 13 Albania
hehe tema je sasvim ok..! zezam se ja malo

hehe ma i dokazano je to da ima zivot poslije smrti pa sad ko hoce to moze da prihvati a ko nezeli moze drugacije da misli...
miNeRaLNa_ 24 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
hm...u sarajevo je dosla jedna zena(ja mislim iz engleske)..koja je imala sesije o proslom zivotu..uglavnom mene je to zanimalo i odem ja tamo..ali prije toga sam morala ispuniti neki upitnik...bezze neka pitanja..sta jedem..tamo vamo...i sjecam se...
ja lezim i pita me sta vidim i da gledam u svoje noge dokk sa njom pricam u jednom trenutku mi se pred ocima pojavi slika necijih(muskih)ruku...u ruci sjekira..oko mene drvece....kroz pricu sa njom sam shvatila da sam u proslom zivotu bila drvosjeca kojeg je neko ubio sa ledja...
tada sam svatila zasto volim drvece..zasto satima mogu gledati u drvece..zasto se bojim kad mi neko stoji iza ledja..zasto volim cjepati drva..hehe...
uglavnom uvjerila sam se u to..mozda je to samo neka varka ili sta ja znam vec sta...ali makar JA vjerujem u to...
removed_user 13 Albania This post has been removed.
removed_user 13 Albania
da
removed_user 13 Albania
I kad se ne bi covjecijoj dusi sudilo, dok je u tjelesnom stanju, sta ako je taj "drvosjeca", tj. ti u proslom zivotu, napravio vise grijeha nego ti dobrih djela, i oboje odete u Pakao ili Džehennem??..To nisu tvoje zasluge, ako nisu
miNeRaLNa_ 24 Bosnia and Herzegovina This post has been removed.
removed_user 13 Albania
Da cudno je ali to je moj stav....postujem i druge

You have to login to be able to post comments