Loading...
removed_user 13 Albania
Created 04 Jul. 2007
By removed_user
Kafic.net forum » Drustvo i Zabava » Moda
removed_user 13 Albania
jedem sta mi se jede... ne obracam paznju na kalorije,ali zato svaki dan otrcim po nekoliko km,ne zato da bi ocuvala liniju,i sagorela masti,vec zato sto me to cini raspolozenom,...
Her_BabY 22 Germany Karma: 500
svaki dan kad ustanes u 6 i odes da radis ko crnac i izgledas ko modle =)
babinjo 32 Brazil Karma: 500
hehehe onoliko koliko hocu !!!
Chocoholic 29 Germany Karma: 653
Nikako. Moja tajna je: Jedi sto vise. Tako ja to radim i nisam teza od 54 kg. Valjda sam previse zauzeta zvakanjem, jer non stop nesto zvacem, pa se nista ni ne moze primiti.
removed_user 13 Albania
Pravilna ishrana je naj znacajniji faktor odrzavanja ljudske linije.Vozio bicikl ili trcao svako jutro odnosno noc a poslije tog najeo se nema te nigdje.Ako je vas organizam sklon primanju viska kilograma nema tu recepta,ove bajkice o dijetama isl su stvarno samo bajke.
mala 30 Slovenia Karma: 762
:builder::builder::builder: i ovako ance:ance:ance: a ponekad može i ovako
insomnia 25 Bosnia and Herzegovina Karma: 612
ja se ne trudim baš nešto puno oko linije, dobra sam sebi ovakva
removed_user 13 Albania
samo cu reci blago onom ko ima brz metabolizam iako volim sport ponekad se bas moram i natjerati na vjezbanje
jer imam osjecaj da mi se svaki zalogaj lijepi...uglavnom pazim sta jedem,zapravo hranim se zdravo jer kao sto je poznato ono sto jedemo se odrazava na nasem tijelu,ali Bogami i na licu ,kosi,,,,uglavnom bas volim papati voce i povrce,sreca inace bih bila koma,,,,osim ishrane vjezbam bar 3x sedmicno,nekad vise,rijetko manje,zavisi od slobodnog vremena kao i od stanja u kojem se nalazi moj organizam,,,uglavnom trcim,preskacem konopac,upraznjavam brzo hodanje,penjanje stepenicama kao i vjezbe snage....evo bas sam maloprije odradila trening i moram priznati da ovaj osjecaj ne bih mijenjala nizasto na svijetu,super se osjecam nakon treniranja
RavenLady 63 Wallis and Futuna Karma: 623
Nikakoimam fantasticnu liniju zahvaljujuci dobroj genetici jedem kad hocu i koliko hocu
Tarina 29 Austria Karma: 597
Ma ne cuvam je...u tome i jest problem
mustasha 24 Hungary Karma: 500
pa ovaj svaki dan pojedem barem jednu mlku...i puno spavam
removed_user 13 Albania
ma ne cuvam je ja samo jedem ali se ne gojim nikako majka priroda mi pomaze u tome heehe
removed_user 13 Albania
Nutrilett je super
VINDY 28 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
zadovoljna sam svojim izgledom, kome se svidam ok, a kome ne, boliiiiii me don. a sto se tice dijete, nista ekstra, izbjegavam tjesteninu, hljeb, previse slatkisa, vise voca povrca, i to je to. a fizicka aktivnost: mnogo hodam, i trosim dosta kalorija, a navecer uradim par vjezbica, kad imam vremena i trcim, al zbog fizicke kondicije.
removed_user 13 Albania
Jel ima kakva tema, kako se udebljati? ne smršati..ne volim izgledat mršavo...Kod mene je dijeta... JEDI JEDI i SAMO JEDI! al jebemu, ništ se ne prima...
super_djevojka 24 Bosnia and Herzegovina Karma: 580
(removed_user - @ 04 Jul. 2007)
JEDITE I PIJTE,ALI NE PRETJERUJTE..... hehe
ja se nikad ne debljam,niti pazim sta jedem,i koliko jedem , nemam problema sto se tice toga....

i ja isto
removed_user 13 Albania
necuvam je nikako
Di-Sultan 30 Netherlands Karma: 659
kopajuci kanale, uspijevam i liniju odrzati kramp i motika zakon brale
removed_user 13 Albania
genetika je na mojoj strani tako da nikada nisam ni pomislila na bilo kakvu vrstu dijeta...mada se amaterski bavim odbojkom
removed_user 13 Albania
Ne cuvam je nikako a upravo sam dobila kompliment da sam mrsava i zgoljava.

You have to login to be able to post comments