Loading...
oktagon 35 Bosnia and Herzegovina
Created 27 Mar. 2009
By oktagon
Kafic.net forum » Razni problemi » Psihicki
removed_user 13 Albania
Ne podnosim poraz nikako!...Moja tvrdoglavost je putanja koja me vodi da uspijem,da stavim tacku na "i" ..Kada izgubim odredjenu bitku,ne odustajem,vec trazim nacin da se revanshiram...Jer izgubljena bitka,ne znaci izgubljen rat!...Covjek koji prihvata poraz olako,koji kaze : "ma nema veze,dat ce Bog" i koji se "uzda" u neku vecu silu da bi uspio,tesko mu se...Jedino ako je "rodjen pod sretnom zvijezdom"..

Ovisi sta nekom predstavlja poraz...kritika.gubitak?...negativnost na nekom polju(posao,ljubav) ne mora znachiti PORAZ,vec samo prepreka,raskrsnica gdje treba "zavrnuti rukave"...Ako me ostavi decko,jesam porazena u ljubavi?..Jok,nisam...jer ZNAM da MOGU naci sebi boljeg od onog sto me ostavio...ocigledno je vidio da sam predobra za njega,pa se usudio povuci
Gian-pierro 32 Bosnia and Herzegovina Karma: 661
(removed_user - @ 28 Mar. 2009)
Ne podnosim poraz nikako!...Moja tvrdoglavost je putanja koja me vodi da uspijem,da stavim tacku na "i" ..Kada izgubim odredjenu bitku,ne odustajem,vec trazim nacin da se revanshiram...Jer izgubljena bitka,ne znaci izgubljen rat!...Covjek koji prihvata poraz olako,koji kaze : "ma nema veze,dat ce Bog" i koji se "uzda" u neku vecu silu da bi uspio,tesko mu se...Jedino ako je "rodjen pod sretnom zvijezdom"..

Ovisi sta nekom predstavlja poraz...kritika.gubitak?...negativnost na nekom polju(posao,ljubav) ne mora znachiti PORAZ,vec samo prepreka,raskrsnica gdje treba "zavrnuti rukave"...Ako me ostavi decko,jesam porazena u ljubavi?..Jok,nisam...jer ZNAM da MOGU naci sebi boljeg od onog sto me ostavio...ocigledno je vidio da sam predobra za njega,pa se usudio povuci

izgubila sve sam bitke , al još vodim rat , imaš pozdrav od Šemse Suljakovć ....
Gian-pierro 32 Bosnia and Herzegovina Karma: 661
niko ne voli biti poražen , mislim da je stvarno malo ljudi koji to vole . Oduvijek sam bio na strani pobjednika , pa i onda kad sam gubio , jer znati podnijeti poraz je na neki način pobjeda
MESHA 26 Bosnia and Herzegovina Karma: 907
Forum guru
"bitno je ucestvovat" poraz ne bitan,vazno je slomiti protivnika .posle toga se dobro osjecam,bolje od protivnika
lola-27 32 Iceland Karma: 500
(Alana - @ 28 Mar. 2009)
Poraz podnosim dostojanstveno

uhhh sto ga sad sukunu a prije nekoliko sam morao svoju pobijedu da povucem jer si pocela da places ganjajuci pasce izgubila i gace hihihih
lola-27 32 Iceland Karma: 500
kako ako pobijedim sjednem i zapalim cigaru
ako izgubim sijednem i zapalim cigaru sad ti meni reci kakva je razlika u tome
dina__89 23 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
sve zavisi od koga gubim... ako je neko koga ne volim ma ne mogu se sa tim nikako pomiriti... a ako je neko ko je meni drag e onda to mogu zaboraviti veoma brzo... moglo bi se reci da znam dostojno da gubim...
Adaa 43 Bosnia and Herzegovina Karma: 732
Forum guru
podnosim ,podnosim,i to je sastavni dio zivota......sreca pa nisu sve porazi.........
nicky_mkd 33 Iceland Karma: 616
Prvih par puta je tesko......onda naviknes....(ideja)
Nafta 28 Slovenia Karma: 500
ne uzrujavam se previse zbog toga....nego pokusavam naci razlog svog poraza i biti opreznija i bolja naredni put
removed_user 13 Albania
jako teško.. mada u svakom porazu postoji ono malo pobjede (tješim se).. pa se zadovoljnim utješnom nagradom.. mada rijetko kada gubim.. odprilike znam gdje gubim a gdje dobijam.. ne zalijećem se na prvu..
removed_user 13 Albania
(oro_ja_njivu - @ 27 Mar. 2009)
Odlicno. Ja sam rodjeni luzer.

Zakon si! :2lol: nasmijes me uvijek

Ja ovaaj poraz, sta sam sad htijela reci?? ..Ada, ma ovisi koliko ucestujem u nesto.. vecinom se ne trudim toliko, tako da mi je u vecina slucajavama i svejedno.., ako gubim gubim..pa sta? mislim..nisam neko sto ne moze protiv toga.. jer sam u vecina slucajeva pobijednik.. ..a ima situacija gdje zelim biti pobijednik, ali izgubim..iako se ne trudim bas, ali tada tek taj poraz kod mene neki utisak ostavlja..i dodje kao neki motiv, pa me ojaca..sasvim postanem snaznija i hrabrija..da bi nastupila i ucestovala mnogo bolje..sa odlicnim pobijednim rezultatom. (kad se to desi ..tada sam veri hepi) :celebrate:

znaci sve u svemu, meni nekad ti porazi bas dobro dodju..da postanem jos bolja nego sto jesam!!
removed_user 13 Albania
ja kad izgubim bolje se odmaknut 50m od mene
removed_user 13 Albania
eh ovako kao tekst ove pjesme:

Neznas ti mene..zenu junaka, tek kada me rane..ja postanem jaka!!:builder:
removed_user 13 Albania
SpolnoPrenosiva 22 Afghanistan Karma: 830
Forum guru
(oro_ja_njivu - @ 27 Mar. 2009)
Odlicno. Ja sam rodjeni luzer.

koja si ti budala (u pozitivnom )
Senko_22 26 Slovenia Karma: 564
(oktagon - @ 27 Mar. 2009)
Eto sam naslov teme govori za sebe. Pa sad to može biti poraz na bilo kojem polju,sto u sportskim takmicenjima, raznim drustvenim igricama, do poraza odnosno ne uspjeha na ljubavnom, poslovnom i uopste zivotnom planu......?!Koliko takve stvari uzimate k srcu, da li je uvijek neko drugi kriv za ne uspjeh, ma uopšteno kako izlazite na kraj sa porazom ili ne uspjehom...!!

sve zavisi ponekad psujem a ponekad ko da nista nije bilo a uglavnom brzo sve zaboravim
Braco83 29 Austria Karma: 500
ma zivot ti je najveca skola a i zivot nam cesto pravi poklone! u problemima i porazima i tek kad se njiha prihvatimo i rjesimo tek onda se dalje razvijamo i rastemo! i pomislite samo 5 god nazad na neke tadasnje krize i katastrofe i de razmislite kad bi vam se to isto ponovo desilo kako bi ste reagovali i dali bi sad bila isto to kriza i katastrofa ili ste mozda cak i zahvalni za to sta je se desilo!!!! i kad bi se opet desilo da vam nebi trebalo mnogo snage da to rjesite

nego svaki poraz i svaki problem covjeka samo jos vise ojaca

ili kako kaze svabo was mich nicht umbringt macht mich nur noch härter (sta me neubija samo me ojacava

nego samo naprijed i pravite greske i ucite od njiha

vozdra midoooooo
bruss_s 25 Bosnia and Herzegovina Karma: 594
ne znam za poraz
XUdata_EmmovaX 29 Belgium Karma: 500
ne brinem vala mnogo oko toga.pogotovo ako je sport ili neka igra u pitanju, Boze moj, ne mozemo svi biti pobjednici.

You have to login to be able to post comments