| | 2:1 Ako Bog da i dalje da nastavimo ovako uspjesnooooooooooooooooooooooooo :celebrate::celebrate::celebrate: ludilooooooooooooooooooooo:2party::2party: |
| | (Adaa - @ 01 Apr. 2009) znaci predvidjas vidovita Shiny_07 pobjedu i nad Turskom hahaha..!! samo nek Zlo ne cuje |
| (removed_user - @ 01 Apr. 2009) hahaha..!! samo nek Zlo ne cuje hehehheeheh,nece,Zlu cemo se derati na usi dok ne oglusi,a vala ako ista znamo ,znamo to |
| | (Adaa - @ 01 Apr. 2009) hehehheeheh,nece,Zlu cemo se derati na usi dok ne oglusi,a vala ako ista znamo ,znamo to bash..aj kad je jos april..hem prvi..neka bude aprilili:tease: |
| | (Adaa - @ 01 Apr. 2009) znaci predvidjas vidovita Shiny_07 pobjedu i nad Turskom a znači tu su završile moje kašike |
| | (removed_user - @ 02 Apr. 2009) a znači tu su završile moje kašike Bilo i Proslo..znaci moze komotno KLjUC! |
| (removed_user - @ 02 Apr. 2009) a znači tu su završile moje kašike |
| | (Alana - @ 01 Apr. 2009) Veceras tekmaaaaaa! (ideja) Nadajmo se da nece biti nikakve prvoaprilske šale jojjjjjj vidi mog navijaca kissnem te jednom za to |
Loading...