Loading...
HARI_BHF_ 20 Bosnia and Herzegovina
Created 15 Mar. 2009
By HARI_BHF_
Kafic.net forum » Sport » Fudbal / Nogomet
Adaa 43 Bosnia and Herzegovina Karma: 732
Forum guru
RAZVALILI IH K'O OD SALE..........
removed_user 13 Albania
2:1
Ako Bog da i dalje da nastavimo ovako uspjesnooooooooooooooooooooooooo

:celebrate::celebrate::celebrate:

ludilooooooooooooooooooooo:2party::2party:
removed_user 13 Albania
(Adaa - @ 01 Apr. 2009)

pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
izgori nam Zenica

jesmo pobijedili..ali koja muka..brate mili
kaze moja mama: pa bolje bi ja igrala od njih:2lol:
Zena je zakon!!
Forum guru
(removed_user - @ 01 Apr. 2009)

jesmo pobijedili..ali koja muka..brate mili
kaze moja mama: pa bolje bi ja igrala od njih:2lol:
Zena je zakon!!

ma jasta je,ali suti bona,neka smo mi pobijedili.........ja se evo uvukla u kucu i samo po malo virnem s balkona ovo ludilo na ulicama,jos ce me sta i pogoditi
removed_user 13 Albania
(Adaa - @ 01 Apr. 2009)

ma jasta je,ali suti bona,neka smo mi pobijedili.........ja se evo uvukla u kucu i samo po malo virnem s balkona ovo ludilo na ulicama,jos ce me sta i pogoditi

maa jooj shutii ide mi na zivce kad ono dadose 2 gola u 15 minuta..i sad vuku ono vrijeme ama daaj..igraj dalje..koji klinac vuces i zavlacis i hebes mi zivce ovamo..stvarno ide mi to na nerve.. samo gledaj na zadnje minute da prodju i da ovi ne dadnu go "nehotice" ..uff..moglo je me nedaj Boze i srcano snaci! Ali ipak kazem..pohvale i za ovo..dobro smo prosli..pa ako Bogda..i nas sunce ogreje!:2xd:
Forum guru

maa jooj shutii ide mi na zivce kad ono dadose 2 gola u 15 minuta..i sad vuku ono vrijeme ama daaj..igraj dalje..koji klinac vuces i zavlacis i hebes mi zivce ovamo..stvarno ide mi to na nerve.. samo gledaj na zadnje minute da prodju i da ovi ne dadnu go "nehotice" ..uff..moglo je me nedaj Boze i srcano snaci! Ali ipak kazem..pohvale i za ovo..dobro smo prosli..pa ako Bogda..i nas sunce ogreje!:2xd:

taktika bona,heheheh,ali samo da smo pobijedili,a srce ti kuca tik-tak pravilno,no sikirikimoram staviti slusalice na usi ja cu oglusiti od ovoga,pa ce biti idite kod otorinolaringologa
removed_user 13 Albania
(Adaa - @ 01 Apr. 2009)

taktika bona,heheheh,ali samo da smo pobijedili,a srce ti kuca tik-tak pravilno,no sikirikimoram staviti slusalice na usi ja cu oglusiti od ovoga,pa ce biti idite kod otorinolaringologa

:2lol: ..jos nema nista gore kad ovaj ludi Belgijanac..pocne o Bosancima..ncnc..ja ti bagre od naroda! ..a vala dobro smo prosli..svaka cast..momcima ipak..! Zasluzili smo i mi vala !!:bow:
Forum guru

:2lol: ..jos nema nista gore kad ovaj ludi Belgijanac..pocne o Bosancima..ncnc..ja ti bagre od naroda! ..a vala dobro smo prosli..svaka cast..momcima ipak..! Zasluzili smo i mi vala !!:bow:

ma nisam nimalo ni sumnjala u pobjedu a neka prica sta ko hoce ,heeeeeehe mi pobjedismo
a vala bas,zasluzili nego sta
removed_user 13 Albania
(Adaa - @ 01 Apr. 2009)

ma nisam nimalo ni sumnjala u pobjedu a neka prica sta ko hoce ,heeeeeehe mi pobjedismo
a vala bas,zasluzili nego sta

i ja sam znala da cemo pobijediti..barem to je bilo u planu..ko ne vjeruje neka pita dalmosa!:2lol: kad pogadjam sve u bobu
Forum guru

i ja sam znala da cemo pobijediti..barem to je bilo u planu..ko ne vjeruje neka pita dalmosa!:2lol: kad pogadjam sve u bobu

bjezi tamo,jesi to vidovita majke ti one tvoje sto bi dobro igrala utakmicuhajd poselami je a vidi sta ce dalje biti ,dokle cemo dogurati
removed_user 13 Albania
(Adaa - @ 01 Apr. 2009)

bjezi tamo,jesi to vidovita majke ti one tvoje sto bi dobro igrala utakmicuhajd poselami je a vidi sta ce dalje biti ,dokle cemo dogurati

Braca Turci su sledeci po redu..!! na svaku zalost...moracemo ih ogulit! prijateljski:2lol: inshAllah!
Forum guru

Braca Turci su sledeci po redu..!! na svaku zalost...moracemo ih ogulit! prijateljski:2lol: inshAllah!

Jasta,jasta nego oguliti prijateljski.....pa prijatelji se inace ne gule ali ako se vec mora onda je to guljenje bash
Forum guru
znaci predvidjas vidovita Shiny_07 pobjedu i nad Turskom(hihi)
removed_user 13 Albania
(Adaa - @ 01 Apr. 2009)

hahaha..!! samo nek Zlo ne cuje
Forum guru

hahaha..!! samo nek Zlo ne cuje

hehehheeheh,nece,Zlu cemo se derati na usi dok ne oglusi,a vala ako ista znamo ,znamo to
removed_user 13 Albania
(Adaa - @ 01 Apr. 2009)

hehehheeheh,nece,Zlu cemo se derati na usi dok ne oglusi,a vala ako ista znamo ,znamo to

bash..aj kad je jos april..hem prvi..neka bude aprilili:tease:
removed_user 13 Albania
(Adaa - @ 01 Apr. 2009)

a znači tu su završile moje kašike
removed_user 13 Albania
(removed_user - @ 02 Apr. 2009)

Bilo i Proslo..znaci moze komotno KLjUC!
Forum guru
(removed_user - @ 02 Apr. 2009)

ulovio si nas
lola-27 32 Iceland Karma: 500
(Alana - @ 01 Apr. 2009)
Veceras tekmaaaaaa! (ideja)
Nadajmo se da nece biti nikakve prvoaprilske šale razvalimo ih!!!

jojjjjjj vidi mog navijaca kissnem te jednom za to

You have to login to be able to post comments