| Ma neophodno je biti ćelav i gore i dole :wink: Mislim da se zna o čemu to... |
| | (removed_user - @ 12 May. 2008) Pa eto ja se brijem i dole i gore (ne mislim kose ne kontam što je to nekima sram priznati slazem se a i ja se brijem isto |
| | -obaveza, propisano i ne vidim tu nista ceka se treba sramit--heheh--pa to je prije 1.400 propisano-- |
| a sto bih se stidio da kazem da brijem neke dijelove tijela...pa normala da je ugodnije i bolje...bolje se osjecam u svakom slucaju... |
| | naravno da se treba imati higijene.. samo se brite... nismo u sumi da budemo cupavi. HUMA HUMA... guma glavu cuva... hajmo ljudi sexajte se !! |
| | meni to moja frizerka sve obavi zato je dobro imati "prijateljicu" koja je frizerka |
| | (removed_user - @ 25 May. 2009) Hahah pa naravno tko danas to jos neradi ehhe ahahahha a hani kakva su to mjesta ahahahahah |
| (removed_user - @ 08 Jan. 2009) meni to moja frizerka sve obavi zato je dobro imati "prijateljicu" koja je frizerka Nadam se da joj metnes dobar dzeparac |
| | (boka73 - @ 26 May. 2009) Nadam se da joj metnes dobar dzeparac svakako! svega ti gdje ti nalazis ove teme...ovo je staro ko i ja |
Loading...