| (removed_user - @ 26 Oct. 2009) zvucis.mi .ko Orach.. Je l' to hoces da kazes da zvucim... oralno? |
| | Ne radi ti *space* na tastaturi (nova - @ 11 Jan. 2010) nekeobaveze radissa srecomonemanje zanimljive gledam da odradim ine mislimo tome dabi ih se najradije rijesila. |
| | Pa eto objesnio sam ti....ne radi ti *space* (nova - @ 11 Jan. 2010) jeli? nije moj komp, de mi objasni, ako ti nije tesko. |
| | doro hvala, nije bitno svakako nije moj pc. (removed_user - @ 11 Jan. 2010) Pa eto objesnio sam ti....ne radi ti *space* |
| | ma u redu je pc,nego je do mene, brzam i ne gledam dok pisem, hvala da si mi obratio paznju na gresku. (removed_user - @ 11 Jan. 2010) Pa eto...sada ti radi ochigledno |
| | Nema na chemu.....polako nije zurba (nova - @ 11 Jan. 2010) ma u redu je pc,nego je do mene, brzam i ne gledam dok pisem, hvala da si mi obratio paznju na gresku. |
| | a gladna bila (removed_user - @ 11 Jan. 2010) Nema na chemu.....polako nije zurba |
| Obaveza mi je doci na posao i raditi svaki dan obaveza mi je svako proljece da sredim cvijetnjak.....a zimi obaveza da odmaram..... |
Loading...