| | Drago mi je cuti pozzzzzzzzzzzzzzzzzzz (removed_user - @ 07 Sep. 2011) I ja sam ZVORNICANKA |
| | pa gdje si ti bolan (avatar - @ 22 Feb. 2010) Nema djul_zejno, slabo raje na ovim prostorima. Ponekad naleti Izetovca, al nema ni nje u zadnje vrijeme |
| | fino od tebe (loverbo - @ 12 Jan. 2007) da se i ja prikljucim ovoj raji iz zvornika!!!i ja sam zvornicanin!!!!!! |
| | fino od tebe (loverbo - @ 12 Jan. 2007) da se i ja prikljucim ovoj raji iz zvornika!!!i ja sam zvornicanin!!!!!! |
| | Pa vidi ovo jos uvjek funkcionise.. Prosto da ne povjerujem.. Ja mislio ovo prestalo sa radom, kao ona serija "Dozvolite da se obratimo" |
| | (removed_user - @ 20 Sep. 2011) Pozz za sve Zvornicane heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej pa gdje si ti meni |
| | pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz (amela_67 - @ 24 Aug. 2007) tooooooooooooooooooo zvornicanko samo veseloooooooooooooooooooo |
| | eheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej (Hexia - @ 17 Oct. 2007) Sad bi ja al nemogu nemam odmora |
| | sa cim se ti Lihmoni ne slazes (lihmo - @ 18 Oct. 2007) sa tim vise njih se slazem..... sta cu kad mi se moze |
Loading...