| zavisii ... ako je ozbiljna veza i ako su tuuu OZBILJNE namjere..... onda bi ja mislim birala njega.. jer na kraju krajeva trebalo bi samo da vazi da smo JA i ON jedno drugom bitni.. alii opett.. ono sto od tebe partner zahtjeva to bi i ja isto od njega.. da bude FER.. |
| jebiga kad imam curu nemam vise vremena za drustvo kao prije. Ali nebi nikad pekinuo kontakt. Treba nekako nac vremena za obadvoje |
| nebih nikada prekinula kontakt sa svojim drustvom, zbog momka! Nek mi znaci koliko god, ali da se odreknem svoje raje, to nebih mogla uciniti!Naravno da se drustvo na neki nacin "malo zaboravi" kad imas momka/curu, ali netreba se dozvoliti, da se sve razkopa samo zbog veze!!!! Moze se i sa momkom i sa drustvom biti normalno, ako neko hoce,nemoraju se odmah svi mostovi rusiti, kad imas vezu!!!! Nikad to nebih dozvoljela! |
| nikada u zivotu. drustvo ostaje...a cura/decko mogu biti neko upoznanstvo za kratko vrijeme...i nisu toga vrijedni da moje drustve koje znam godinama "napustim" zbog njih....  |
 This post has been removed. |
| kakva je to cura koja ce to traziti od mene od takve veze nema nista |
| Ljubav i drustvo nemoze skupa...drustvo uvijek vuce na svoju stranu a cura(ili momak) na svoju. Imo sam dosta tih iskustava, ako mislite sa osobom ozbiljno onda se drustvo mora MALO zabacit. Pogotovo ako se sa svojim partnerom samo vikendom vidjate onda se tu nema sta da trazi drustvo. |