| | vodaaaa..: ![]() iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii od ovih ovaj rozkasti od cherryali ipak bez alkohola sve |
| | (Preda - @ 17 Jul. 2007) sva svjezina s 9 vitamina e pa kud nadje tu moju cedevitu nego narandzasta najbolja moras ti uvijek pogoditi |
| (removed_user - @ 17 Jul. 2007) eh sada mi daj razmuti jednu hocu hocu, hoces malo leda da ubacim i slamkicu hehe evo ja je bas pijem mmmmmm al fakat osvjezava |
| | Pa tema je pod "festama" a ja vodu pijem tek sljedeci dan kad se probudim. Blue Lagoon ili kakav screwdriver dominiraju. Moze i jedna Irish Coffee. |
| | (Preda - @ 17 Jul. 2007) hocu hocu, hoces malo leda da ubacim i slamkicu hehe evo ja je bas pijem mmmmmm al fakat osvjezava idete van teme vas dvije.... |
| (removed_user - @ 17 Jul. 2007) idete van teme vas dvije.... evo i tebi cu razmutit jednu nemoj samo da se ljutis |
| | (Preda - @ 17 Jul. 2007) evo i tebi cu razmutit jednu nemoj samo da se ljutis nevolim ja to...ako hoces daj mi vodku od jagode i redbull |
Loading...

od ovih ovaj rozkasti od cherry

nemoj samo da se ljutis