| | LIKOVI KOJI U AUTU ODVRNU MUZIKU DO KRAJA I PO 10 PUTA PRODU KROZ GRAD DA IH DRUGI VIDE, A OBICNE BITANGE |
| kad se maloljetnice napiju i glume odrasle, ma ide mi na živce sve sto je ufurano et |
| | (removed_user - @ 09 Jan. 2008) potpis hahahahahahahahahahahahahahah...............a buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu |
| | (removed_user - @ 09 Jan. 2008) ma masssssss kilnut ću teeeeeeeeeeeeeeeee................... pa nisam ti ja kriva sto nisi mormalna... |
| | (removed_user - @ 09 Jan. 2008) e baš si ti krivacccc buahahahhaaaaaaaaaaaa he okic obecavam da te vis necu provocirati |
| | (Millan85 - @ 09 Jan. 2008) a pijane cure ma i one.. ali mi one ne prilaze i ne govore svasta dok su pijane.. tako da mi licno ne smetaju kao momci |
| (removed_user - @ 09 Jan. 2008) kad cura pije pivo iz flase dobro si drug rekao a ima ih sto piju bruka |
| (elvany - @ 09 Jan. 2008) kad se maloljetnice napiju i glume odrasle, ma ide mi na živce sve sto je ufurano et a ima kod mene takvih klinki sto piju kao odrasle saljevaju |
Loading...