Loading...
igorova_mala 23 Sweden
Created 06 Mar. 2008
By igorova_mala
Kafic.net forum » Sport » Ostali sportovi
igorova_mala 23 Sweden Author
E momci vec dugo me muci jedno pitanje....
Zasto vi toliko uzivate da gledate utakmice...imam decka koji ni jednu utakmicu ne propusta...ponekad se zapitam koga on to vise voli mene ili utakmicu?!
Uvek kaze kaze da se to ne moze porediti, ali ...ne znam bas....sta vi mislite?
removed_user 13 Albania
a sta ces.ako si dugo sa jednom zenom vec ti nakon jednog vremena i dosadi,a utakmice su uvijek drugacije,uzbudljivije,napetije.pogotovo kad je nesto vazno.sad dolazi europsko prvenstvo,necemo se odvajat od televizora
(removed_user - @ 06 Mar. 2008)
a sta ces.ako si dugo sa jednom zenom vec ti nakon jednog vremena i dosadi,a utakmice su uvijek drugacije,uzbudljivije,napetije.pogotovo kad je nesto vazno.sad dolazi europsko prvenstvo,necemo se odvajat od televizora

znaci jadna ja?
daTii 24 Kosovo Karma: 1063
Forum guru
(igorova_mala - @ 06 Mar. 2008)
E momci vec dugo me muci jedno pitanje....
Zasto vi toliko uzivate da gledate utakmice...imam decka koji ni jednu utakmicu ne propusta...ponekad se zapitam koga on to vise voli mene ili utakmicu?!
Uvek kaze kaze da se to ne moze porediti, ali ...ne znam bas....sta vi mislite?

uzivam da gledam ja footbal..isto i ja ne propustam nit jednu utakmicu ....i ako ne i gledam onu utakmic gledam reprzia..
vise volim da gledam football nego cure
removed_user 13 Albania
pa iskoristi momka sad dok jos mozes,prvenstvo pocinje u 6 mjesecu
(daTii - @ 06 Mar. 2008)

uzivam da gledam ja footbal..isto i ja ne propustam nit jednu utakmicu ....i ako ne i gledam onu utakmic gledam reprzia..
vise volim da gledam football nego cure

a uuu al si ti neki....pa cekaj sta dobijes od utakmice jos kad izgubi tim za koga navijas...samo se iznerviras...i pocne glava da e boli a sa devojkom mozes da pricas, vodis ljubav, izlazis, ides na odmor, i sta sve jos
removed_user 13 Albania
imam i ja jedno pitanje, kako vi mozete porediti utakmicu sa vama??
a uostalom utakmica nije svaki dan i to treba da postujes kada on gleda i uziva u tome! (i ja sam isati takav)
nekontam ni ja isto kako zenske mogu da vole one glupe serije, misle da je to stvarno zivot nekontajuci da je to obicna gluma i izmisljotina! -prosto neshvatljivo.
Forum guru

a uuu al si ti neki....pa cekaj sta dobijes od utakmice jos kad izgubi tim za koga navijas...samo se iznerviras...i pocne glava da e boli a sa devojkom mozes da pricas, vodis ljubav, izlazis, ides na odmor, i sta sve jos

nista ne dobiem samo volim da gledam...nekat nervozan zavisi do utakmice ...i to mnogo boli glava kad izgubi ekipa koje voLis

a isto i as devojku nervira te .......nije kao ti sto mislis
imam i ja jedno pitanje, kako vi mozete porediti utakmicu sa vama??
a uostalom utakmica nije svaki dan i to treba da postujes kada on gleda i uziva u tome! (i ja sam isati takav)
nekontam ni ja isto kako zenske mogu da vole one glupe serije, misle da je to stvarno zivot nekontajuci da je to obicna gluma i izmisljotina! -prosto neshvatljivo.

Pa sto ne bi poredile?
ma da nije svaki dan ali ima ih pogami jako cesto...
Ja ne gledam ni jednu spansku seriju ako na njih mislis, nisam ja ni protiv utakmica i ja ih cesto gledam pogotovo kad igra partizan ali mi je dovoljno ponekad samo da vidim koji je rezultat i da nastavim da radim nesto
a vi muskarci i ako ste u kaficu i kad ima utakmica vi je morate gledati malo bzvz....
pa iskoristi momka sad dok jos mozes,prvenstvo pocinje u 6 mjesecu

e jbg pokvarice mi leto...to prvenstvo hehe
removed_user 13 Albania
ja cu ti reci da si bolesna
(daTii - @ 06 Mar. 2008)

nista ne dobiem samo volim da gledam...nekat nervozan zavisi do utakmice ...i to mnogo boli glava kad izgubi ekipa koje voLis

a isto i as devojku nervira te .......nije kao ti sto mislis

ma da nervira i devojka ponekad ali je i normalno da ga ja nerviram al ovako se nervira zbog jedne lopte i 20-tak igraca zar vam nismo mi bolje...hehe
Forum guru

ma da nervira i devojka ponekad ali je i normalno da ga ja nerviram al ovako se nervira zbog jedne lopte i 20-tak igraca zar vam nismo mi bolje...hehe

e pa sad desi se i ovo......

svaki muskarac ima svoj stil
removed_user 13 Albania
nemoj gledat nogomet gledaj tenis tamo imas samo dva igraca
ja cu ti reci da si bolesna

a sto? nije valjda da ti se nikad nije desilo da nazoves decka i kaze ti da gledas utakmicu...i onako izgubis raspolozenje o svemu, ili jos bolje odes kod njega i gledate utakmicu i pritom se on svo vreme nervira i psuje...mozes li da zamislis devojku koja gleda utakmicu sa deckom koji navija za pfc a pritom pfc gubi sa 4-1 i to od zvezde....?
removed_user 13 Albania

a sto? nije valjda da ti se nikad nije desilo da nazoves decka i kaze ti da gledas utakmicu...i onako izgubis raspolozenje o svemu, ili jos bolje odes kod njega i gledate utakmicu i pritom se on svo vreme nervira i psuje...mozes li da zamislis devojku koja gleda utakmicu sa deckom koji navija za pfc a pritom pfc gubi sa 4-1 i to od zvezde....?

..ok sta si ljubomorna..na utakmicu onda sebi nadji drugog..momka..koji ne psuje

koji vise voli vise tebe neg TV
removed_user 13 Albania

Pa sto ne bi poredile?
ma da nije svaki dan ali ima ih pogami jako cesto...
Ja ne gledam ni jednu spansku seriju ako na njih mislis, nisam ja ni protiv utakmica i ja ih cesto gledam pogotovo kad igra partizan ali mi je dovoljno ponekad samo da vidim koji je rezultat i da nastavim da radim nesto
a vi muskarci i ako ste u kaficu i kad ima utakmica vi je morate gledati malo bzvz....

jesil gledala mozda onu od partizana u subotu?? haha
nemoj gledat nogomet gledaj tenis tamo imas samo dva igraca

e da znas da ocu...ma kad je igrao Novak Djokovic ni jednu utakmicu nisam propustala skoro...Ustajala ujutru rano ko kreten neki...

jesil gledala mozda onu od partizana u subotu?? haha

joj nisam bila kuci, ali sam decka svo vreme zvala da vidim rezultat...ocajnooo
removed_user 13 Albania
hahaha i ja kazem bas, jako ocajno sa strane partizana!!
ZVEZDA JE IME SAMPIONA,IMA NAS DVESTA MILIONA!!!

You have to login to be able to post comments