Loading...
removed_user 13 Albania
Created 11 Jan. 2007
By removed_user
Kafic.net forum » Sport » Kosarka
removed_user 13 Albania
U 10 kolo euro lige veceras se u Zagrebu sastaju Cibona i Partizan Beograd, u poslednjem susretu ove dvije ekipe Partizan je izvukao duzi kraj nakon preduzetaka i pobjedio sa 102-94 NADAMO SE NOVU POBJEDU VECERAS!
removed_user 13 Albania
gledao sam sinoc utakmicu..mora se priznati da cibosi imaju bolju pocetnu petorku i sastav...to dokazuju i ovogodisnji nastupi u euroligi i nlb ligi..wright,warren i davor kus su sinoc najvise pokazali u ciboni...u partizana dobro su igrali drobnjak,kosta perovic...sve u svemu jedna dobra utakmica..
removed_user 13 Albania This post has been removed.
removed_user 13 Albania This post has been removed.
removed_user 13 Albania
Ja navijam za zvezdu u fudbalu a za partizan u kosarci
removed_user 13 Albania
Ma nemaju partizan ih je 3 puta za redom pobjedio prije poslednje utakmice dva puta u lib lige i jednom u euroligi neopreznost i nesreca je doprinjelo ovaj poraz odlicno su igrali u prvo poluvrijeme al na kraju popusili.
removed_user 13 Albania
ja mislim da patrizan ima bolju ekipu al sam mislio da ce cibona dobit jer su ove sezone na svom terenu dobri..malo tko je otisao s pobjedom iz zagreba
removed_user 13 Albania
ljudi kakva cibona lako je dobit kad igraju u ustaskoj ajde negd edrugo,,ce mo ih prebijemo ko u svici prosle godine
Bykota 2013 Sweden Karma: 794
Vip
Admin
Forum guru
pfc..bez vrijedjanja
removed_user 13 Albania
ma evo ispade cibona iz euroleague a partizan jos pustio unicaju da pobedi posle produzetka pa je cibona na taj nacin popusila, xaxa.

forzza grobari!!!
vucko 27 Croatia Karma: 500
ma cibosi su za partizan "izmislili" kosarku...
nogravity 63 Sweden Karma: 500
PARTIZAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNN....UVIJEK BIO BOLJI I ZAUVIJEK NAJBOLJI U JUGI...KAKVA CIBONA ONA JE NEGDJE NA 5-6 MJESTU U JUGI...
e moj prijatelju gde ti zivis...pa juge nema vec 17 godina...dobro dosao u sadasnjost...
zeus 25 Croatia Karma: 500
CIBONA pobjeduje
hunter7 31 Switzerland Karma: 555
5,4,3,2,1,milenko tepic,cibosi su zanemeli.pocinje nasa tradicija nepobedivosti u zg.sledi nova lekcija u pioniru u subotu
removed_user 13 Albania
(vucko - @ 03 Aug. 2007)
ma cibosi su za partizan "izmislili" kosarku...

pa ti se josh nisi ispisao odavdje...c c c.......
hunter7 31 Switzerland Karma: 555
frka,cibosi,uplasili ste se novog poraza od partizana pa sta pobegli kucama?tipicno za vas,uvek bezite
(removed_user - @ 22 Feb. 2008)

pa ti se josh nisi ispisao odavdje...c c c.......

A ZASTO BI...MOZDA ZATO STO SE PARTIZANU POSRECILO I PLASIRAO SE U TOP 16...A TAMO JE SAD KANTA ZA NABIJANJE ZATO JEL...???
HAHAHAHAHA
removed_user 13 Albania
PAAAAAAAAAAAAAAHAHAA.....PA PROSHLI PUTA SI PISAO KAKO TI JE PARTIZAN NAJJACHA EKIPA NA BALKANU
(vucko - @ 26 Feb. 2008)

A ZASTO BI...MOZDA ZATO STO SE PARTIZANU POSRECILO I PLASIRAO SE U TOP 16...A TAMO JE SAD KANTA ZA NABIJANJE ZATO JEL...???

You have to login to be able to post comments