| | ja mislim da patrizan ima bolju ekipu al sam mislio da ce cibona dobit jer su ove sezone na svom terenu dobri..malo tko je otisao s pobjedom iz zagreba |
| | ljudi kakva cibona lako je dobit kad igraju u ustaskoj ajde negd edrugo,,ce mo ih prebijemo ko u svici prosle godine |
| | ma evo ispade cibona iz euroleague a partizan jos pustio unicaju da pobedi posle produzetka pa je cibona na taj nacin popusila, xaxa. forzza grobari!!! |
| PARTIZAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNN....UVIJEK BIO BOLJI I ZAUVIJEK NAJBOLJI U JUGI...KAKVA CIBONA ONA JE NEGDJE NA 5-6 MJESTU U JUGI... |
| e moj prijatelju gde ti zivis...pa juge nema vec 17 godina...dobro dosao u sadasnjost... |
| 5,4,3,2,1,milenko tepic,cibosi su zanemeli.pocinje nasa tradicija nepobedivosti u zg.sledi nova lekcija u pioniru u subotu |
| | (vucko - @ 03 Aug. 2007) ma cibosi su za partizan "izmislili" kosarku... pa ti se josh nisi ispisao odavdje...c c c....... |
| frka,cibosi,uplasili ste se novog poraza od partizana pa sta pobegli kucama?tipicno za vas,uvek bezite |
Loading...