Loading...
removed_user 13 Albania
Created 11 Jan. 2007
By removed_user
Kafic.net forum » Sport » Kosarka
removed_user 13 Albania
jedan odabrani sa juga je ovo lepo defnisao!!!!iNeko je postavio pitanje kako ako si iz Beograda odaberes klub za koji ces navijati...Pa da probam da objasnim Izaberi Humsku 1 ? izaberi nepokrivene tribine ? izaberi prastare reflektore i semafor ? izaberi stolice u pogrešnoj boji ? izaberi huk sa juga ? izaberi stadion JNA ? izaberi 4. oktobar 1945. ? izaberi 7-1 ? izaberi ''plavu cigru'' ? izaberi prvi srpski tim koji je igrao u kupu i ligi šampiona ? izaberi Hejsel 1966. ? izaberi: 6 komada to je naša nada ? izaberi Bjekovicev gol u Ljubljani ? izaberi Trifunovic-Stojkovic-Hatunic ? izaberi setno podsecanje na 80-e i kaznenu ekspediciju ? izaberi ''parni valjak'' ? izaberi crno-belo ? izaberi Terazijsku cesmu ? izaberi Mocu ? izaberi štajgu u Šidu ? izaberi Parangala + kondom ? izaberi 2-6/4-0 ? izaberi evri go ? izaberi Šajbera ? izaberi Fljamurtari ? izaberi Petra Borotu, Gorana Grbovica, Dragana Mancea ? izaberi da si crna ovca u društvu ? izaberi da te sudije kradu ? izaberi odlazak na tekmu o svom trošku ? izaberi baštu restorana ? izaberi Mišu Tumbasa ? izaberi komšije iskompleksirane debile ? izaberi ''Uzbunu'' ? izaberi da si uvek glasniji u derbiju ? izaberi ''manastirku'' za oficijelno pice ? izaberi Bajru Župica ? izaberi cinjenicu da sa godinama postaješ ludji i ludji i da zanemaruješ porodicne obaveze ? izaberi Halu sportova na Novom Beogradu ? izaberi Istambul 1992. ? izaberi bakljadu na šahu ? izaberi Duška Radovica, Miju Aleksica, Rašu Andrica ? Izaberi Duska Vujosevica? izaberi avangardu ? izaberi grlo i dlanove, ne razglas i ''koreografije'' ? izaberi prskalice i bubnjeve bušne ? izaberi skraceni jug ? izaberi da pri razvodu uzimaš sina, šal i televizor ? izaberi da ne jedeš paradajz, jagode, lubenice ? izaberi da se ulice u Beogradu zovu po tvojim fudbalerima ? izaberi Darka Tešovica ? izaberi upravu koja ce ti svake godine prodati najbolje igrace ? izaberi Njukasl 2003. ? izaberi Bože pravde ? izaberi Srbiju ? izaberi urbani duh Beograda ? izaberi Grobare ? izaberi pametno ? izaberi sud...
hunter7 31 Switzerland Karma: 555
cibonašice promenile nadimak!
nisu više vukovi sa tešnjaka,nego
jagnjad sa tešnjaka
javlja njihov jutarnji list!
opet ih cepamo,ovo postaje genocid,ocekujemo novu tuzbu u hagu!nja-nja-nja-nja!
(removed_user - @ 30 Mar. 2008)
jedan odabrani sa juga je ovo lepo defnisao!!!!iNeko je postavio pitanje kako ako si iz Beograda odaberes klub za koji ces navijati...Pa da probam da objasnim Izaberi Humsku 1 ? izaberi nepokrivene tribine ? izaberi prastare reflektore i semafor ? izaberi stolice u pogrešnoj boji ? izaberi huk sa juga ? izaberi stadion JNA ? izaberi 4. oktobar 1945. ? izaberi 7-1 ? izaberi ''plavu cigru'' ? izaberi prvi srpski tim koji je igrao u kupu i ligi šampiona ? izaberi Hejsel 1966. ? izaberi: 6 komada to je naša nada ? izaberi Bjekovicev gol u Ljubljani ? izaberi Trifunovic-Stojkovic-Hatunic ? izaberi setno podsecanje na 80-e i kaznenu ekspediciju ? izaberi ''parni valjak'' ? izaberi crno-belo ? izaberi Terazijsku cesmu ? izaberi Mocu ? izaberi štajgu u Šidu ? izaberi Parangala + kondom ? izaberi 2-6/4-0 ? izaberi evri go ? izaberi Šajbera ? izaberi Fljamurtari ? izaberi Petra Borotu, Gorana Grbovica, Dragana Mancea ? izaberi da si crna ovca u društvu ? izaberi da te sudije kradu ? izaberi odlazak na tekmu o svom trošku ? izaberi baštu restorana ? izaberi Mišu Tumbasa ? izaberi komšije iskompleksirane debile ? izaberi ''Uzbunu'' ? izaberi da si uvek glasniji u derbiju ? izaberi ''manastirku'' za oficijelno pice ? izaberi Bajru Župica ? izaberi cinjenicu da sa godinama postaješ ludji i ludji i da zanemaruješ porodicne obaveze ? izaberi Halu sportova na Novom Beogradu ? izaberi Istambul 1992. ? izaberi bakljadu na šahu ? izaberi Duška Radovica, Miju Aleksica, Rašu Andrica ? Izaberi Duska Vujosevica? izaberi avangardu ? izaberi grlo i dlanove, ne razglas i ''koreografije'' ? izaberi prskalice i bubnjeve bušne ? izaberi skraceni jug ? izaberi da pri razvodu uzimaš sina, šal i televizor ? izaberi da ne jedeš paradajz, jagode, lubenice ? izaberi da se ulice u Beogradu zovu po tvojim fudbalerima ? izaberi Darka Tešovica ? izaberi upravu koja ce ti svake godine prodati najbolje igrace ? izaberi Njukasl 2003. ? izaberi Bože pravde ? izaberi Srbiju ? izaberi urbani duh Beograda ? izaberi Grobare ? izaberi pametno ? izaberi sud...

MA,NEKA UMRE SVAKO KO NE VOLI PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(removed_user - @ 30 Mar. 2008)

MA,NEKA UMRE SVAKO KO NE VOLI PARTIZAN!
removed_user 13 Albania
he he koja djecija izjavabuci buci
removed_user 13 Albania
ma ja jednostavno uvijek bih bio uz partizan......zbog njihove igre
removed_user 13 Albania
(vucko - @ 03 Aug. 2007)
ma cibosi su za partizan "izmislili" kosarku...

uvijek si imao dobre viceve
RAJSEVLJAN 24 Slovenia Karma: 500
Mislim da ja trener (Vujošević) partizana svakako njihova najjaca karika.zadnje 2 utakmice u nlb ligi (cibona, bosna) su dobili zarad vrlo dobrog i jako uspjesnog pritiska na sudije. cestitke treneru a naravno i partizanu
vucko 27 Croatia Karma: 500
(removed_user - @ 17 Dec. 2008)

uvijek si imao dobre viceve

HAH CUJ NJEGA...po prvi puta se decko oglasi na ovoj temi i jos kao citira nekog...stvarno mi te zao...ovo je pisano dok ti jos nisi bio ni registrovan na ovom siteu...)
removed_user 13 Albania
(vucko - @ 26 Dec. 2008)

HAH CUJ NJEGA...po prvi puta se decko oglasi na ovoj temi i jos kao citira nekog...stvarno mi te zao...ovo je pisano dok ti jos nisi bio ni registrovan na ovom siteu...)

hehehe izgleda da si me zaboravio.. budalice ja sam ti tatica ovde i odavno ti nisam tur prašio

uostalom onaj tvoj komentar o ciboni i partizanu je svakako bio za bisere kafić.net-a.. toga si i sam svjestan
vucko 27 Croatia Karma: 500
(removed_user - @ 26 Dec. 2008)

hehehe izgleda da si me zaboravio.. budalice ja sam ti tatica ovde i odavno ti nisam tur prašio

uostalom onaj tvoj komentar o ciboni i partizanu je svakako bio za bisere kafić.net-a.. toga si i sam svjestan

pa pogledajh malo ko je kad registrovan pa po tome i idis ko je kome TATICA...
removed_user 13 Albania
ma dečko, vozdrica..
zaključajte ovu temu!!!!!!!!!!!!!!!!
Bykota 2013 Sweden Karma: 794
Vip
Admin
Forum guru
Kecman sa pola terena za novu titulu Partizana !

Košarakaši Partizana osvojili su četvrtu uzastopnu titulu prvaka NLB lige pogotkom Dušana Kecmana sa više od pola terena na 0.6 sekundi do kraja za 75:74!

removed_user 13 Albania
ja proseravanja Isusa mi
Gian-pierro 32 Bosnia and Herzegovina Karma: 661
ovo je bilo za nepovjerovati, ova pobjeda će ući u anale, a ova trojka će se vječno vrtjeti po televiziji, zaista fenomenalno!
Bykota 2013 Sweden Karma: 794
Vip
Admin
Forum guru
ŠAMPIONI

2002. Olimpija
2003. Zadar
2004. FMP Železnik
2005. Hemofarm
2006. FMP
2007. Partizan
2008. Partizan
2009. Partizan
2010. PARTIZAN
nakon sase djordjevica pojavila se nova nocna mora-dusan"silni"kecman!
ШТА СЕ СВЕ МОЖЕ ЗА 0,6 СЕКУНДИ ? -двапут да се трепне -једном да се прекрсти(брзо) -једном да се уштине -да се попије 1дл воде -трипут да се пљесне шакама -да се изговори "ПАРТИЗАН"(брзо) -ДА СЕ ПРОСЛАВИ ПОРАЗ -ДА СЕ ДА КОШ ЦИБОНИ СА 21 МЕТРА

You have to login to be able to post comments