Loading...
igorova_mala 23 Sweden
Created 06 Mar. 2008
By igorova_mala
Kafic.net forum » Sport » Ostali sportovi
igorova_mala 23 Sweden Author
(removed_user - @ 06 Mar. 2008)

pa zar nije fazon biti "jedini" il drugaciji...haha

upravu si...
(removed_user - @ 06 Mar. 2008)

hehe..pa dalo bi se reci,da sam disciplinovan....valjda,za sve treba biti neka normala,ne precheravanje...al de stsh i on bi mozda volijo,da nije taki... hehe

ma mislim da bi voleo da je jos ludji za pfc-om
hehe
TheSpy 28 Germany Karma: 673
Vip
Admin
Forum guru
(igorova_mala - @ 06 Mar. 2008)
E momci vec dugo me muci jedno pitanje....
Zasto vi toliko uzivate da gledate utakmice...imam decka koji ni jednu utakmicu ne propusta...ponekad se zapitam koga on to vise voli mene ili utakmicu?!
Uvek kaze kaze da se to ne moze porediti, ali ...ne znam bas....sta vi mislite?

Ti onda bas imas visoko misljenje o sebi kad mislis da te se moze porediti sa utakmicom
(TheSpy - @ 06 Mar. 2008)

Ti onda bas imas visoko misljenje o sebi kad mislis da te se moze porediti sa utakmicom

kao prvo nisam rekla da je bas moj decko toliki kreten, a desilo mi se x puta da sedi samnom i nazove druga da vidi rezultate...
zove me da idem snjim na utakmicu...a i cesto odgledamo je zajedno a i mnogo puta kaze da je kuci i da gleda utakmicu...to je muska sustina da im je sport jako vazan...a i cula si coveka koji kaze da bi mi izgubile kad bi im se postavilo da bira mi ili utakmice ne mislim da je to tacno al ok...sigurna sam da kad bi mu postavila takav ultimatum ispala bih ja glupa jer bih se ravnala sa utakmicom koja traje 1,5 h...a kao drugo n bi samnom bio u dugoj vezi da misli da mu je utakmica najvaznija....
chelsea_london 25 Gabon Karma: 500
hmm pa ja volim svoju curu ali kad je utamica u pitanju onda nema sanse da negledam...odnosno bilo koji sport...kad bi mogao birati da gledam uzivo finale lige prvaka ili spavti sa npr.Evom Mendez koja mi je naj glumica izabrao bi LP finale !!! sorry Eva
Kavaz 31 Bosnia and Herzegovina Karma: 720
Admin
Forum guru
Doktor mi je zabranio da gledam utakmice, propisao mi je kremu i sprej pritiv njih
(chelsea_london - @ 06 Mar. 2008)
hmm pa ja volim svoju curu ali kad je utamica u pitanju onda nema sanse da negledam...odnosno bilo koji sport...kad bi mogao birati da gledam uzivo finale lige prvaka ili spavti sa npr.Evom Mendez koja mi je naj glumica izabrao bi LP finale !!! sorry Eva

e to je ta tuzna prica...ali kako ne razumete da utakmice prodju a da mi ostajemo?!
(Kavaz - @ 06 Mar. 2008)
Doktor mi je zabranio da gledam utakmice, propisao mi je kremu i sprej pritiv njih

ma ja bi zabranila svim muskarcima da gledaju utakmice...hehe
Admin
Forum guru

ma ja bi zabranila svim muskarcima da gledaju utakmice...hehe

ejjj sto si skromna
(Kavaz - @ 06 Mar. 2008)

ejjj sto si skromna

skromnost je moja vrlina...hehe
Admin
Forum guru

skromnost je moja vrlina...hehe

da se primjetiti svako slovo ti je obiljezeno odmjerenom skromnošcu
(Kavaz - @ 06 Mar. 2008)

da se primjetiti svako slovo ti je obiljezeno odmjerenom skromnošcu

ma znam ja to i bez da ti kazes...jadan moj muz...nece imati da jede od mog shopinga i zadovoljavace se samo sportom preko tv-kanala, a o odlascima na utakmice ce moci samo da sanja...hehe
Admin
Forum guru

ma znam ja to i bez da ti kazes...jadan moj muz...nece imati da jede od mog shopinga i zadovoljavace se samo sportom preko tv-kanala, a o odlascima na utakmice ce moci samo da sanja...hehe

kompromis vam je zagarantovan
(Kavaz - @ 06 Mar. 2008)

kompromis vam je zagarantovan

hehe...ma kako i ne bi bio...njegova i moja plata u mom novcaniku gde ces bolji kompromis?!
Admin
Forum guru

hehe...ma kako i ne bi bio...njegova i moja plata u mom novcaniku gde ces bolji kompromis?!

za vas nece postojati granice uspjeha
removed_user 13 Albania
ja uopste neznam sta imas protiv utakmicu....dok on uziva gledajuci tu glupost......ti izadjes sa prijateljicom.....ides od jedne party na drugu.....dok on sam kod kuce sjedi sa pivom i televizorom......pa valjda ce jednog dana onda skontat da i ti jos postojis haha
(Kavaz - @ 06 Mar. 2008)

za vas nece postojati granice uspjeha

e hvala sto i ti tako mislis...hehe...naravno sve je ovo sala...ali moram da priznam da je skromnost moja mana a ne vrlina...ponekad sama sebi kazem pa dosta Ana ali ne ide....
Admin
Forum guru

e hvala sto i ti tako mislis...hehe...naravno sve je ovo sala...ali moram da priznam da je skromnost moja mana a ne vrlina...ponekad sama sebi kazem pa dosta Ana ali ne ide....

skromnost je u svakom slucaju vrlin akoja kad tad ima svoju punu vrijednost, zato se ne opterecavaj sa razmišljanjem da ti je to slaba tacka na koju svaki racuna
(Kavaz - @ 06 Mar. 2008)

skromnost je u svakom slucaju vrlin akoja kad tad ima svoju punu vrijednost, zato se ne opterecavaj sa razmišljanjem da ti je to slaba tacka na koju svaki racuna

hmmm ja se pogresno izrazila...ja nisam skromna...pa sam htela da kazem da je to moja mana...al valjda ces ukapirati jbg...
Admin
Forum guru

hmmm ja se pogresno izrazila...ja nisam skromna...pa sam htela da kazem da je to moja mana...al valjda ces ukapirati jbg...

ahhahaha

You have to login to be able to post comments