Loading...
igorova_mala 23 Sweden
Created 06 Mar. 2008
By igorova_mala
Kafic.net forum » Sport » Ostali sportovi
igorova_mala 23 Sweden Author
(removed_user - @ 06 Mar. 2008)
ja uopste neznam sta imas protiv utakmicu....dok on uziva gledajuci tu glupost......ti izadjes sa prijateljicom.....ides od jedne party na drugu.....dok on sam kod kuce sjedi sa pivom i televizorom......pa valjda ce jednog dana onda skontat da i ti jos postojis haha

ma nisi razumela nemam ja nista protiv utakmica...i ja umem pogledati nekad...i moja velika zelja je da odem na derbi partizan- zvezda...
ali me nerviraju muskarci koji bi radije gledali utakmicu nego bilo sta drugo i to sto sada u svakom kaficu gde odes umesto muzike cuju se utakmice...
(Kavaz - @ 06 Mar. 2008)

ahhahaha

samo se ti smej ali smejacu se i ja kad bude evropsko prvenstvo i kad ti nestane struja ili ti se pokvati televizor pa ces da vidis onda kako cu se slatko smejati...joj jedva cekam...njam njam
Kavaz 31 Bosnia and Herzegovina Karma: 720
Admin
Forum guru
(igorova_mala - @ 06 Mar. 2008)

samo se ti smej ali smejacu se i ja kad bude evropsko prvenstvo i kad ti nestane struja ili ti se pokvati televizor pa ces da vidis onda kako cu se slatko smejati...joj jedva cekam...njam njam

hahahahaha a sto to meni, kad sam ja operiran od fudbala, odstranjen je od mene
(Kavaz - @ 06 Mar. 2008)

hahahahaha a sto to meni, kad sam ja operiran od fudbala, odstranjen je od mene

e pitacu ja deda mraza sta ti volis da gledas i onda cu da ga zamolim da ti tad ugasi struju...ili da ti tv pogodi grom hehe
Admin
Forum guru

e pitacu ja deda mraza sta ti volis da gledas i onda cu da ga zamolim da ti tad ugasi struju...ili da ti tv pogodi grom hehe

probaj, možda i uspiješ haaha ali iskreno male su ti šanse haha
(Kavaz - @ 06 Mar. 2008)

probaj, možda i uspiješ haaha ali iskreno male su ti šanse haha

videces ti....
Admin
Forum guru

videces ti....

ok , cekam te ispred TV-a
removed_user 13 Albania
hehehe...pa mozda si upravu...heheh ali ni vi bez nas....

ma ne mozete vi bez nas samo necete da priznate...

removed_user 13 Albania
ej muskarcima nikad pravo, kad nemas za njih vremena, pizde.. a kad im previse paznje das, to zlaupotrebe i odjedanput si im dosadan... al da nema fudbala nesto bi drugo svakako nasli... box, trke, itd itd... tako da nam na isto dodje, al iskoristimo to za nase rituale, mozemo i mi da idemo na shopping i kafice... da izlazimo bez decka.. da soliramo jednostavno
(removed_user - @ 06 Mar. 2008)
ej muskarcima nikad pravo, kad nemas za njih vremena, pizde.. a kad im previse paznje das, to zlaupotrebe i odjedanput si im dosadan... al da nema fudbala nesto bi drugo svakako nasli... box, trke, itd itd... tako da nam na isto dodje, al iskoristimo to za nase rituale, mozemo i mi da idemo na shopping i kafice... da izlazimo bez decka.. da soliramo jednostavno

hehe upravu si
removed_user 13 Albania
FUDBAL >>>>>>UTKMICE>>>>>>>>joj ON me ne VOLI:2whip::2drunka ako te VOLI nije razlog da treba da mrzi FUDBAL>>>>>>>pripremi:2drunk::2partyobro drustvo,nesto za grickanje:2yes:>>>>>gledaj FUDBAL....zabava zagarantovana:2party::2yes::2wink:
removed_user 13 Albania
(removed_user - @ 07 Mar. 2008)
FUDBAL >>>>>>UTKMICE>>>>>>>>joj ON me ne VOLI:2whip::2drunka ako te VOLI nije razlog da treba da mrzi FUDBAL>>>>>>>pripremi:2drunk::2partyobro drustvo,nesto za grickanje:2yes:>>>>>gledaj FUDBAL....zabava zagarantovana:2party::2yes::2wink:

DA :2cool:

Ostavi onome koji voli ono sto voli....jer ako mu kazes da ostavi ono sto voli.....on ce i dalje voleti ono sto voli....a tebe ce mrzeti......:2yes::2yes::2yes:
removed_user 13 Albania
nije ovo samo za momke..
hehe
i ja gledam utakmice.. i volim ih..
E momci vec dugo me muci jedno pitanje....
Zasto vi toliko uzivate da gledate utakmice...imam decka koji ni jednu utakmicu ne propusta...ponekad se zapitam koga on to vise voli mene ili utakmicu?!
Uvek kaze kaze da se to ne moze porediti, ali ...ne znam bas....sta vi mislite?
(removed_user - @ 07 Mar. 2008)
nije ovo samo za momke..
hehe
i ja gledam utakmice.. i volim ih..

ma i ja ih gledam ali u normali...pogotovu kad igra pfc onda mi je bas super da odgledam ali i ako imam nesto da radim onda ne gledam...
ali muskarci kao da su optereceni time...
chelsea_london 25 Gabon Karma: 500
upravo zato utakmica je jednom a vi ste zauvjek....hehehe

kao prvo nisam rekla da je bas moj decko toliki kreten, a desilo mi se x puta da sedi samnom i nazove druga da vidi rezultate...
zove me da idem snjim na utakmicu...a i cesto odgledamo je zajedno a i mnogo puta kaze da je kuci i da gleda utakmicu...to je muska sustina da im je sport jako vazan...a i cula si coveka koji kaze da bi mi izgubile kad bi im se postavilo da bira mi ili utakmice ne mislim da je to tacno al ok...sigurna sam da kad bi mu postavila takav ultimatum ispala bih ja glupa jer bih se ravnala sa utakmicom koja traje 1,5 h...a kao drugo n bi samnom bio u dugoj vezi da misli da mu je utakmica najvaznija....
Oximoron 33 Brazil Karma: 625
Forum guru
(chelsea_london - @ 07 Mar. 2008)
upravo zato utakmica je jednom a vi ste zauvjek....hehehe

kako bolan jednom....pa barca i chelsea,su odigrali utakmica jedni protiv drugih,više nego sam ja žena imo
chelsea_london 25 Gabon Karma: 500
jednom uzivo sam mislio !!! samo jednom mozes gledati finale a mozda i vise puta???? kontare?
(Oximoron - @ 07 Mar. 2008)

kako bolan jednom....pa barca i chelsea,su odigrali utakmica jedni protiv drugih,više nego sam ja žena imo
Oximoron 33 Brazil Karma: 625
Forum guru
(chelsea_london - @ 07 Mar. 2008)
jednom uzivo sam mislio !!! samo jednom mozes gledati finale a mozda i vise puta???? kontare?

ovdje se ne spominje konkretno finalna utakmica......več utakmice kao utakmice......a sjeti se finala liverpool-milan,u 3 godine dva puta,,jel sad vidiš da je i to moguče?
Alana 26 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
Forum guru
ja vala takodjer volim pratiti dobru tekmu...heh volim ici na utakmicu pa kad se maskiram i pocnem navijati sve na noge dignem :bravo::bravo::bravo: tako da mi ni u kojem slucaju ne smeta muskarac koji je "opsjednut" nogometom ili sportom opcenito...
Achilles 26 Austria Karma: 925
Admin
Forum guru
(daTii - @ 06 Mar. 2008)

uzivam da gledam ja footbal..isto i ja ne propustam nit jednu utakmicu ....i ako ne i gledam onu utakmic gledam reprzia..
vise volim da gledam football nego cure

Ako si ti normalan ja sam kinez

You have to login to be able to post comments