Loading...
removed_user 13 Albania
Created 10 Apr. 2012
By removed_user
Kafic.net forum » Tehnika i IT » Hardware / Software
removed_user 13 Albania
Provram pomocu kojeg ce te moci PRIKRITI svoju IP adresu.

e-diN 2013 Sweden Karma: 500
Admin
Manite se toga
Kavaz 31 Bosnia and Herzegovina Karma: 720
Admin
Forum guru
co_zu zašto tvoja IP adresa nije "prikrivena"?
Dahin 34 Denmark Karma: 799
Vip
Admin
cim je ukrao ip adresu alarm se upalio
jel od ip ili od virusa? sta je ono onako, sine, treba cepove za usi imati dok se koristi kompjuter.

a kakva je razlika izmedju ovoga i proxy servera? kao sto se moze vidjeti iz video, jedna stranica navodi da je proxy otkriven ...
imas ip, a koja je brzina? moze se bez programa sakriti ip adresa, ali ne znaci da se moze icemu koristiti... jer sve ide ko kornjaca ...
adnan_nella 33 Switzerland Karma: 676
ako stvarno hoces sakrit trag, onda idi u internet preko par dial up ili vpn connections u.. sto preko vise servera ides, teze te je nac, jer za svaki trag koji ostavis, mora se preko tih servera na koje si se konektovo pa da dodju do tebe.. a to je nako malo teze, nije neizvodljivo, ali veoma puno administracije.. ima sigurno i programa sto falsifikuju ip, ali pored svih drugi stvari koje osravljas kao digitalni trag, nebi se u to pouzdo..

(removed_user - @ 10 Apr. 2012)
Provram pomocu kojeg ce te moci PRIKRITI svoju IP adresu.

TheSvetica 38 Hungary Karma: 691
jedno pitanje
zasto bi je sakrivala ? mislim, sve dok ne radis nista zabranjeno nije ti ni potrebno, ili ?
fare_sa 27 Bosnia and Herzegovina Karma: 500
Ma nista ti ovaj software ne sakrije. Mislim da samo "vara" ove stranice koje hvataju vasu IP adresu.
Memo031 37 Sweden Karma: 500
Mah valjda privatnost il mu cura admindtrator pa da je provjerava jel chata sa drugim.
A sad tu treba vodit racuna gdje se taj server nalazi il kolko njih, np davanje podataka o ip adresi otukd je dosa je regulisana zakonom gdje se server nalazi...
A sad uzmes mobil internet na dopunu windovs cist i et te anonimus dok ne pogledas hotmail il nes sto te moze povezat.
A mobil internet start kupis za 10 eura i dobijes dan dzaba surfa. Format disk i windovs sa pijace i nece niko bas niko znat ko si
removed_user 13 Albania
da pgodila si sejdic .+
(TheSvetica - @ 10 Apr. 2012)
jedno pitanje
zasto bi je sakrivala ? mislim, sve dok ne radis nista zabranjeno nije ti ni potrebno, ili ?
removed_user 13 Albania
(TheSvetica - @ 10 Apr. 2012)
jedno pitanje

jesi kad cula za coolness?
removed_user 13 Albania
Pa vidite neku noc mi je bas trebalo to, kad je Alen popizdio i iz nikakvi razloga mi ban dao, pa da rahat mogu pisati na tabli sa tudji profila ja seb dodjeli IP od kanade i Alen se moze pusiti ali nemoze dokazati da sam ja
sporo jeste ali onako mi je konkcija slava i jos wlan rutet u drugoj sobi, tako da i ne osjetim neku promjenu
Dahin moja IP je prikazana zato sto stalno sam u google cromu, mozilu startam samo po potrebi
removed_user 13 Albania
(fare_sa - @ 10 Apr. 2012)
Ma nista ti ovaj software ne sakrije. Mislim da samo "vara" ove stranice koje hvataju vasu IP adresu.

jel ti procitas druze kad nesto napises
removed_user 13 Albania
(Kavaz - @ 10 Apr. 2012)
co_zu zašto tvoja IP adresa nije "prikrivena"?

krijem je smao po potrebi

You have to login to be able to post comments