Loading...

Created 30 May. 2006
By removed_user
Kafic.net forum Relacije Ljubav Kako saznati da te neko vara??


  offline Alana
negdje sam procitala slijedece:

Kako otkriti da vas partner vara...pa kaze:

1. “Nisam više zaljubljen u tebe”

Ako čujete ove riječi, znajte da opasnost vreba iza njih. Ovo je jedan od najdosljednijih dokaza prevare. Vaš suprug bi mogao imati čvrstu ljubavnu vezu sa vama, ali strast može nadvladati vašu povezanost i suprug može izgubiti iz vida osjećaje koje gaji prema vama.

2. “Samo smo prijatelji”

Ove riječi su također jasan signal koji može da upućuje na prevaru. Ukoliko vaš partner sve više vremena provodi sa novom “prijateljicom”, vjerovatno se radi o nečemu većem od samog prijateljstva. Vaš partner bi mogao imati mnogo zajedničkog sa ovom osobom, misliti da ga ona najbolje razumije. Kakav god da je razlog, važno držati oči širom otvorene!

3. Iznenadna potreba za privatnošću

Iznenadna potreba za očuvanjem privatnosti može biti pokazatalj prevare. Ona se može manifestovati u vidu iznenadnog mijenjanja šifre na kompjuteru, ili sakrivanja mobitela i telefonskih računa. Ukoliko vi kao povrijeđeni partner poželite otkriti razlog takvog ponašanja, partner vas može optužiti da ga špijunirate ili da ga pokušavate kontrolisati.

4. “Treba mi malo prostora da shvatim svoja osjećanja”

Muškarci koji su u vezi sa drugom osobom zahtijevat će više slobodnog prostora, više vremena za sebe. Ovo je najčešće znak da postoji neko drugi, mada konfuzija može nastati i usljed stresa na poslu.

5. Promjena regularnih radnih navika

Raditi dokasno, ići na posao u čudne sate, ulagati više vremena nego što je neophodno u radne obaveze mogu biti pokazatelj varanja u vezi.

6. Tajni i učestali telefonski pozivi

Emocionalne afere se najčešće ukazuju putem učestalih telefonskih razgovora. Ukoliko zateknete partnera da dugo razgovara na telefonu ili jednom, kad uđete u sobu, vidite da partner briše tekstovnu poruku i da je zauzeo odbrambeni stav na bilo koje vaše pitanje upućeno njemu, možda ćete poželjeti provjeriti njegovu listu poziva na mobitelu.
  offline removed_user
[quote=1168376]

Nije da je tesko nego to je sa svog gledista nemoguce istog razloga ako partner imalo ima slifa u glavi.. nemoguce je saznat jedino ako je budala neka pa se voli pokazivat u javnosti i drustvu to je dr. prica
  offline removed_user
[quote=1168386]

to jeste ali tada pretezno bude kasno... a pored toga muskarci su ba gamad cast izuzetcima.. posle tebe smao dusa boli a oni se smiju... a neznaju u sebi da su gori jadnici od onog sto pati za njima !
  offline removed_user
(removed_user - @ 27 Apr. 2008)


to jeste ali tada pretezno bude kasno... a pored toga muskarci su ba gamad cast izuzetcima.. posle tebe smao dusa boli a oni se smiju... a neznaju u sebi da su gori jadnici od onog sto pati za njima !


za mene su jadnici (ne gledam dali je muško ili žensko) oni koji varaju i nemaju dosta hrabrosti da to priznaju,.haha toj e najgore i misle da su face aaaaaaaaaaa daleko od toga
  offline removed_user
[quote=1168495]

Normalno jer naucio sma iz zivota Mozes imati 10 njih al niko nije svjestan da tih 10 mozes da izgubis u roku 10 min... i zato mislim d aje bolje reci istinu kako je tako je
  offline BUCKA
pa ako si duze sa nekom osobom..promjene neke moras da primjetis...ali znaci moras...ako te momak vara a voli te...odjednom ce biti dobar i umiljat,a ako te bas taj neko nevoli onda postaje hladan i daje ti do znanja da nesto nije ok...